BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

2. juledag, klokken er blevet lidt over otte da jeg slår øjnene op, jeg ligger på ryggen, Kim ene ben ligger hen over min mave, hun lyder til at være langt væk i drømmeland, jeg drejer hovedet, Jytte kigger på mig, hun er vågen og ligger oppe på den ene arm. Godmorgen hvisker hun, godmorgen hvisker jeg tilbage, har du været vågen længe spørger jeg. Et stykke tid, jeg har ikke sovet så fantastisk, min røv gør ondt hun smiler skævt da hun siger det. Hun kigger mod Kim, hvor er hun dog en smuk lille nips din lille veninde. Jeg kan ikke andet end give Jytte ret, hun ser så blid og engleagtig ud som hun ligger der, men hold da kæft hun kan blive en lille djævel der slår hårdt, Jytte slår dynen til side og lader en hånd glide over ballerne. De røde striber over hendes røv fortæller med al tydelighed hvad der har gjort hun har sovet dårligt.

Jytte trak lidt i dynen der dækkede Kim og mig, Kims smukke ben hendes faste røv, og min stive morgenpik kom til syne. Mmmmm sikke et syn, Jytte slikkede sig om munden, hun lod en hånd glide op ad mit lår, op over nosserne og greb om pikken som hun begyndte at gnide, prespermen glinsede på spidsen, det går da lige i kussen hviskede hun, den er jeg da nødt til at gøre noget ved. Hun satte sig op på knæ, bukkede sig og tog pikken i munden, mmmmm sådan en morgenpik er nu ikke så ringe mumlede hun og slugte den til roden. Jeg lod en hånd glide op og ned ad Kims slanke nougatbrune lår, mens jeg nød Jyttes energiske mund og tunge der grådigt slikkene og sugede på min stive pik.

SEX I DAG?

Jytte gned sin fisse med den ene hånd mens hun skiftevis suttede og spillede min pik, åhhhhhh gud jaa, min kusse driver af safter, hun stønnede højere nu. Kim rørte lidt på sig, hun vågnede lige så langsomt, slog øjnene op og kiggede lidt omkring, jeg strøg hende over kinden, godmorgen hviskede jeg lidt stakåndet. Godmorgen sagde Kim, i er da allerede i gang kan jeg se, ja det er vi svarede jeg, og du må også gerne være med, jeg tog fat i hendes hår og trak hendes ansigt mod mig, vores læber mødtes, jeg pressede tungen ind i hendes mund. Mmmmm sådan burde man vågne hver dag sukkede hun, hun fjernede benet der lå over mig og drejede sig i sengen, jeg havde stadig fat i hendes hår og pressede nu hendes hoved mod mit skridt, ikke at jeg havde behøvet gøre det, hun var vist på vej af sig selv.

Godmorgen sagde Kim til Jytte, godmmmmmm Kim kyssede Jytte i et vådt tungekys. Jeg trak Kim op over mig så jeg havde udsigt til den vidunderlig grotte mellem hende faste lår, mine fingre legede med de runde skamlæber. Uhhhhhh Kim stønnede nu ligesom os andre. På skifte suttede og slikkede de to kvinder min pik, Jytte onanerede kraftigt, åhhhhh min kusse koger, den trænger snart til noget pik næste hulkede hun. Jeg lagde en hånd på hver side af Kims hofter og trak hendes dejlige våde skridt helt op til mit ansigt og begravede mund og tunge i den skønne fisse. Ohhhhh uhhhh Kim kørte skridtet rundt mod min mund, jaaa slik mig stønnede hun bedene, der var ikke noget jeg hellere ville opfylde, den skønne let krydrede duft og smag er afhængighedsskabene.

Jytte svingede benet over mig, Kim holdt min pik om roden og Jytte sænkede sig ned over den, åhhhh jaaa Jytte gav sig til at ride op og ned på pikken, uhhhhh gud min kusse kan ikke holde til det længe hun stønnede højt, ohhhhh jaaaaaa jeg er så liderlig min kusse brænder jeg kooommer, pikken drev af safter, Jytte sank helt ned over den, hendes fisse trak sig sammen i pulserende krampetrækninger. Kim pressede sin fisse hårdt mod mit ansigt, jeg nærmest gispede efter luft da hun løftede røven lidt. Jytte væltede om på siden og lå gispende og hev efter vejret. Kim rykkede sin hurtigt ned, holdt pikken mod fissen og satte sig ned, uummmmm hun gav lænede sig forover og holdt med begge hænder på mine knæ, jeg havde den skønneste udsigt til den udspilede, de opsvulmede skamlæber der fedtet ind i safter gled op og ned over min spændte pik.

Åhhh hvor er det godt, Kims røv hævedes og sænkedes i et stadig højere tempo, hendes vejrtrækning blev tungere og tungere. Den lille stjerne mellem hendes røvballer kiggede lokkende mod mig, jeg slikkede lidt på min ene tommelfinger, lagde en hånd på hver balle og satte tommelen mod røvhullet, jeg pressede hende hårdt ned over pikken samtidigt med jeg lod fingeren trænge op i hendes røv. Uhhhhhh åhhhh, Kims fisse trak sig sammen om min pik, hendes røvhul skiftevis spændtes og slappedes, hun rystede og dirrende over hele kroppen, orgasmen havde fat i hele hendes krop. Med et brøl kom jeg og sendte det ene store sprøjt sperm op i hende efter det andet. Helt slap gled Kim af pikken og væltede om på ryggen. Mmmmmm nu skal jeg gøre dig ren sukkede Jytte, løftede og spredte Kims ben, fissen var helt blottet og åben, spermen var begyndt at rende ud af den, Jytte begravede ansigtet i skridtet på Kim og slikkede og sugede hende til endnu en orgasme, som pressede endnu mere sperm og fissesaft ud, Jytte lappede det hele i sig som en tørstig hund.

Vi gik alle tre i bruseren samme og sæbede hinanden ind, jeg var især grundig med de skønne fisser. Auu det svier sgu lid på mine røvballer klynkede Jytte, Kim kiggede på de røde striber, men det er du jo selv skyld i sagde hun, du har fået hvad du bad om hun gav Jytte et ordentlig klask i røven, aaaavvv din lille sadiuhhhhh, Kim havde grebet Jyttes fisse og gned nu på den store klit, Jytte lænede sig op ad væggen og lod med lukkede øjne Kim onanere sig til endnu en orgasme, jaaaaaaa Kim du får min kusse til at eksplodere skreg hun højt og sank med tungt åndedræt langsomt ned ad væggen til hun sad på gulvet. Kim skrævede hen over Jytte, spredte sine skamlæber, ahhhhh sukkede hun da en gylden stråle stod ud det ramte Jyttes store bryster og rendte videre ned over hendes krop.

Min pik havde igen rejst sig, jeg stod og betragtede de to mens jeg gned langsomt op og ned. Åhhhhh gud, du pisser på mig, Jytte stønnede igen, hun greb om Kims røv og trak hende mod sig mens Kim tømte de sidste små sprøjt i ansigtet på Jytte. Jytte lukkede munden om fissen og slikkede den grådigt, hun stak begge pegefingre op i Kims røvhul og trak det åbent. Ummmmm jaaa mmm tøm den kusse i munden på mig, Jeg gik lidt i knæ og satte pikken hen mod det åbne røvhul, Jytte trak fingrene ud, uden den store modstand gled pikhovedet inden for, da jeg pressede pikken helt op, kom Kim endnu en gang. Jeg løftede hen op, og med pikken dybt begravet i hendes røv gik jeg hen og satte mig på toilettet, jeg havde fat på bagsiden af hendes lår og løftede hende nu så meget jeg kunne pule det stramme hul.

Jytte havde fulgt efter os, hun slikkede og bed i Kims bryster samtidigt med hun gned både sin egen og Kims fisse. Efter kort tid slap jeg grebet om Kims lår, hun sank helt ned over pikken der sendte en stråle sperm op i hendes tarm. Ja sperm det røvhul til, åhhhhhhh min kusse sprøjter, Jytte rejste sig og lod et stort sprøjt stå ud over Kims mave og fisse, Kim havde lagt en hånd mellem benene, hun havde presset et par fingre op de massere heftigt mod hendes g-punkt, da Jyttes safter sprøjtede ud over hende, kom hun med et lille skrig. Mine nosser blev suget helt tomme af Kims malkende røvhul. Nu kan vi vist godt tage et bad mere sagde jeg forpustet da vi havde siddet lidt, med et lille plop forlod min pik Kims spændte røvhul.

Det lykkedes os lang om længe at komme op, vi havde blot taget morgenkåbe på og sad nu og drak morgenkaffe. Sofie og Julie kom løbende gennem rummet, godmorgen råbte de i kor og forsvandt ind til poolen, her smed de morgenkåberne og hoppe nøgne i bassinet. De er nu altså nogen smukke skabninger tænkte jeg. Elna kom op, også hun havde nøjes med en morgenkåbe, morgen har i sovet godt, uden at vente på svar gik hun over til Jytte og gav hende et kys. Jytte slikkede sin mors kind, hvorfor gør du det spurgte Elna forundret, fordi jeg kunne se du ikke har været i bad efter du har slikket pik svarede Jytte, der sad lidt sperm på din kind. Elna rødmede som en lille skolepige der var blevet afsløret i en løgn. Vi andre lo, sæt dig ned Elna sagde jeg og skænkede kaffe til hende.

Jeg kiggede ind til poolen, jeg kunne se Julie, sad på kanten med ryggen til. Elly og Knud kom, de havde begge klædt sig på og så helt anstændige ud i forhold til os andre, vi sagde alle godmorgen til hinanden. Julie var ikke længere til at se, hun var nok hoppet i poolen igen tænkte jeg, nu skal jeg hente noget mere kaffe sagde jeg og rejste mig. Da jeg var kommet op at stå, kunne jeg se Julie havde lagt sig ned Sofie lå mellem hendes lår og havde ansigtet presset mod hendes skridt. Julie lå og krammede sine bryster mens Sofie slikkede og sugede på hendes fisse. Jeg tog mig sammen og skyndte mig at gå ud og hente kaffen, til trods for det ophidsende syn af de to tøsers leg.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.