BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hverken Sofie og Julie eller Knud var kommet tilbage, Jytte var lige gået, jeg satte mig hen mellem til Kim og Elna, hvad så i skønne kvinder, er i friske på vi anretter frokosten sammen nu alle andre er forsvundet. Det kan vi da nemt gøre sagde Kim. Vi rejste os og gik i køkkenet, Kims hæl skred på gulvet, uhhh! Der er glat, det var lige før jeg vrikkede om på foden. Sæt dig lige på bordet, så skal jeg se efter at der ikke er sket noget, Kim hoppede op på køkkenbordet, Elna havde taget brød og fade op af termokassen og var gået tilbage for at stille det an på bordet. Jeg vrikkede lidt med Kims ankel, gør det ondt spurgte jeg, jeg lod hånden glide op ad hende ben, nej svarede hun og trak vejret tungt da min hånd nåede op til hendes inderlår. Hvad er det for en glat plet på gulvet spurgte hun. Jeg tænker det er Jytte der har tabt lidt byttepenge, svarede jeg og lod hånden glide længere op. Byttepenge? Kim lignede et stor spørgsmålstegn, ja buddet der var med maden, fik lidt naturalier i drikkepenge af Jytte, og hun har åbenbart ikke helt kunne holde på byttepengene.

Mine fingre strejfede en glat skamlæbe, har du taget dine trusser af spurgte jeg og løftede hendes nederdel, ja det har jeg, jeg tænkte at de nok ville ryge af alligevel på et tidspunkt i løbet af dagen, Kim smilte frækt, hendes smukke fisse ligefrem inviterede, og jeg kunne ikke sige nej, jeg lagde en hånd på hver af hendes lår og pressede benene fra hinanden, fissen åbnede sig som en østers og jeg maste munden mod den. Uhhhh jaaa det er godt stønnede hun, nu har jeg sa… Elna stoppede i døren, det må jeg nok sige udbrød hun, der er nogen der tager for sig inden det er kommet på fadet. Hun trådte nærmere, det ser lækkert ud, må en anden også smage? Jeg var ikke meget for at slippe Kim vidunderlig saftige fisse, til sidst trådte jeg dog et skridt til side, Elna stak straks tungen helt op i det våde hul. Kim registrerede først nu at det var Elna det slikkede hende, jamen uhhhh det ohhhh jeg åhhhh jaaaa fuck, jeg kommer skreg hun, hun klappede lårene hårdt sammen om Elnas hoved og spændte i ryggen.

SEX I DAG?

Vi gik tilbage til opholdsrummet, Sofie og Julie var kommer tilbage, de havde begge lagt en flot makeup, begge lignede en million, wauuu jeg piftede i ser super godt ud begge to sagde jeg, de smilte begge lidt forlegent, vi har også gjort os umage, Julie havde ikke skiftet tøj, det havde Sofie, hun havde en stram bluse med meget dyb udskæring, hendes bryster blev presset mod hinanden så en der var en tydelige kavalergang, en meget kort nederdel, nylonstrømper, og højhælede sko. Jeg vil også lige gå ind og blive klædt om inden vi skal spise sagde jeg og listede af.

Jeg tog et hurtigt brusebad, da jeg kom ud, stod Sofie på værelset, hun er en supersød pige hende Julie sagde hun, og hun smager også godt, hun slikkede sig frækt om munden. Aha det er ikke kun makeup i har lagt konstaterede jeg, min pik begyndte at rejse sig ved tanken om Sofie der slikkede fisse på Julie, Sofie kom nærmere, Julie synes også jeg smager godt sagde hun. Så i har slikket fisse på hinanden sagde jeg, min pik havde næsten rejst sig helt nu, men så må du snart trænge til noget topping, kom her og slik min pik lidt, jeg satte mig på sengen, Sofie knælede ned foran, bukkede sig og tog min pik i munden og begyndte at sutte den, i det samme gik døren op, Julie stod i døråbningen, åhhh alle de andre er klar til at spise, jeg vidste ikke du allerede var gået i gang Sofie grinte hun og trådte nærmere, hun tog hænderne op under nederdelen og trak trusserne af, Svend ligner en der også er sulten sagde hun og skubbe mig bagover i sengen, lynhurtigt var hun oppe med et ben på hver side pressede hun skridtet mod mit ansigt.

Hun lænede sig frem og sammen slikkede de to tøser op og ned ad min pik, Julies våde fisse og deres slikkeri på både pik og nosser blev for meget, spermen skød op af pikken i tykke stråler, Sofie og Julie pressede munde mod pikhovedet fra hver side, mens spermen væltede ud over deres ansigter. De rettede sig op og mødtes i et spermfyldt tungekys. Nu kan du sikker få dine bukser på grine Sofie, hun og Julie forsvandt på badeværelset for at vaske ansigtet rent. Jeg trak i et jakkesæt med vest slips og hele balladen. Sammen gik vi ind til bordet hvor de andre ventede. Det var i sgu længe om sagde Knud med et glimt i øjet, jeg skulle lige barberes først, svarede jeg. Godt forsøgt, lo Knud. Nå lad os få noget at spise og drikke sagde jeg og skænkede snaps i glassene, jeg hævede mit glas, glædelig jul allesammen, tak for i gad komme jeg håber vi får en dejlig eftermiddag og aften, skål!

Vi spiste drak snakkede og grinte et par timer, Sofie og Julie gad dog ikke sidde så længe som os andre så de forsvandt lige pludselig. Knud drillede Jytte da hun tabte lidt remoulade ned på brystet, du kan nok ikke vente med at få sprøjtet babserne til grinte han, hvis du trækker dem frem, så kan jeg godt hjælpe så det bliver gjort ordentligt i stedet for det sjat pisseri. Han rejste sig og tog sig i skridtet, hvis du forstår hvad jeg mener lo han. Knud du er uforbederlig sukkede Elly, hvad tror du ikke Kim tænker, jeg tror sgu ikke hun er så sart svarede han, tænk på hun har været her i huset et par dage allerede. Elna grinte højt, det har du ret i Knud, enten bliver man afhængig eller også tror jeg man flygter ud som bare fanden.

Nu er det tid til kaffe og cognac eller hvad i foretrækker, det synes jeg vi skal tage i det bløde, skal vi ikke lige rydde af bordet spurgte Elna. Nej lad det bare stå, jeg har aftalt med Margrethe at hun kommer og rydder op og gør rent i morgen, jeg synes nu stadig godt jeg lige kan tage lidt af det ud, Elna rejste sig og begyndte et samle tallerkner og bestik sammen. Nå! Men så vil jeg gå ud og sætte kaffe over, Knud henter du noget forskellige drikke varer imens spurgte jeg, det kan jeg godt men kun hvis Jytte kommer med og slæber sagde han med at sjofelt grin. Nu skulle det jo gerne være i dag vi fik drikkevarerne på bordet grinte jeg. Sofie og Julie kom løbende uden en trævl på kroppen, vi er i poolen, råbte Sofie, få sekunder efter lød der to store plask.

Hvor bliver de af med de drikkevarer nu er kaffen for længst færdig, jeg rejste mig. Hvis jeg kender Knud ret, så knepper de sgu da sagde Elly, vi gik sammen ud mod spritrummet som jeg ynder at kalde det, allerede inden vi var nået til døren kunne vi høre Jytte stønne højt åhhh jaa knep den kusse, giv mig din pik, tøm den i mig, fyld mig op med din fede sperm. Jeg smilte til Elly, du har fuldstændig ret, de knepper helt afgjort. Vi kiggede ind ad døren, Jytte stod bøjet forover, hænderne hvilede på en hylde på en af reolerne, Knud bankede pikke op i hende bagfra. Jeg rømmede mig, Knud drejede hovedet, hej stønnede han, vi kommer lige om lidt, Elly var trådt et skridt foran mig, jeg tog om hende og klemte hendes bryster og trak hende lidt bagud, den ene hånd løftede hendes kjole og gled ned i trusserne, fingrene fandt hendes klitoris, den var hård og hævet, hendes fisse var våd, jeg lod fingrene cirkle på den spændte klit, ohhh Svend du er så fucking fræk stønnede hun.

Jaaaaa ohh jaaaaa fyld nu den kusse skreg Jytte, Knud måtte tage et fast greb om hendes hofter for hun ikke skulle falde da hun kom, så tøm da mine nosser stønnede han højt da pikke sprøjtede dybt i hende. Ohhh hvor er der frækt, sprøjt alle dine safter op i hende, Ellys ben dirrede minde fingre gned hårdt på hende klit, jeg kunne mærke hendes trusser, blev våde. Jeg trak hånden til mig, så kan det måske være vi kan få andet end kaffe at drikke sagde jeg spøgefuldt. Knud trak pikken ud, sperm og fissesaft næste sprøjtede ud, Jytte sank ned på knæ og trak vejret tungt da Knud slap hendes hofter. Vi tog lid forskelligt med ind og satte på bordet, Kim og Elna var i en dyb samtale om Vietnam, Elna fortalte at hun havde være der med sin mand omkring 1980.

Sofie kom gående med et håndklæde slynget om kroppen, hun dryppede hele vejen hen til mig, bukkede sig og hviskede i mit øre, Svend må vi ikke låne nøglen til kælderen, jeg vil gerne vise Julie maskinen du ved. Jeg kiggede på hende, jamen der er meget andet dernede som måske skræmmer Julie, det tror jeg ikke jeg har fortalt hende om kælderrummet og hvad det indeholder. Okay svarede jeg, men du skal sikre dig at Julie føler sig tryg ved alt i foretager jer dernede. Det lovede hun højt og helligt, jeg har hængt en nøgle på en krog bag tanken til rensningsanlægget. Tak sagde hun og gav mig et vådt kys. Hvad gik det ud på spurgte Jytte, Sofie ville bare gerne vise Julie rundt sagde jeg. Jytte kiggede efter pigerne der forsvandt ud af syne for enden af pool rummet.

Hvor gik pigerne hen spurgte Kim, de gik ned i kælderen svarede Jytte inden jeg kunne nå at sige noget, hvad er der i kælderen fortsatte Kim, der er et hobbyrum med diverse remedier, rigtig mange af dem er af den lidt mere hårdhændede type, men Sofie ville gerne vis Julie en sybian jeg har dernede. Hvad i alverden er en sybian spurgte Kim, det er ligesom en halv tønde hvor man kan montere forskellige ting og så er der en meget kraftig vibrator indbygget, ting, hvad for ting? Dildoer og andre remedier til forlystelse. Har du virkelig et rum indrettet med sådan noget spurgte Kim, ja er du chokeret spurgte jeg, kun over hvorfor du ikke har vist mig det svarede hun.

Jeg kigger ned til dem, hvor er det henne, nu skal jeg vise dig det, vi rejste os, i klarer jer jo nok til vi kommer tilbage sagde jeg henslængt, ja ellers kommer vi ned og ser efter jer svarede Knud. Da vi kom ned ad trappen, kunne vi tydeligt høre stønnen, Sofie please stønnede Julie, vi listede os hen og kiggede ind ad den halvåbne dør. Julie sad på overskrævs sybianen, Sofie sad lige ved siden af hende med fjernbetjeningen, hun skruede op for styrken, Sofie stønnede højt hun krammede sine bryster, lænede sig frem og tilbage, åhhhhh jaa, Sofie slukkede, Julie gned fissen frem og tilbage, århhh altså Sofie hulkede hun jeg trænger sådan til at komme, Sofie tændte igen, jaa oh jaaa Julie blev bragt lidt til kanten og så slukkede Sofie igen. Uhhh uhhh uhhh jeg kan ikke holde til det her, SOFIE PLEASE! Sofie sad og kiggede med en djævelsk liderlighed lysende ud af øjnene, du skal nok få lov at komme, men først når jeg mener det er tid sagde hun og tændte igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.