BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Juleaftensdag, de fleste var i gang med de allersidste forberede til et af årets helt store højdepunkter, familier samledes, folk klædte sig i stadstøjet, bortset fra jeg elskede at give gaver så var det blot endnu en dag. Jeg havde bestilt mad til både julefrokost og juleaften fra restauranten en 3-retters julemiddag med lakseroulade til forret, både and og flæskesteg som hovedret, og selvfølgelig risalamande til dessert. Klassisk julemad med et lille tvist. Lige da jeg gennemgik i tankerne om alt var på plads, slog det mig at jeg ikke havde skænket mandelgave en tanke og nu var alt lukket i byen, nå fuck det jeg finder nok på et eller andet, vi er jo trods alt kun tre personer.

Det meste af dagen gik men hygge, julemusikken tonede stille ud af højttalerne i huset, der var selvfølgelig pyntet lidt op, men jeg havde ikke noget juletræ. Gaverne havde jeg gemt af vejen i et skab, jeg var spændt på om de syntes om dem. Kim ville gerne i kirke til julegudstjenesten, det var allerede kl. 14 og da jeg ikke skulle tænke på madlavning og alle andre forberedelser var på plads, var der også rigeligt tid til det. Knud og Elly var også lige ankommet til kirken, vi satte os sammen ind på den bageste bænk. Elly sad inderst, Kim sad mellem Knud og mig, og Julie satte sig yderst mod midtergangen. Margrethe og hendes mand kom ind, Margrethe kom hen lænede sig ind mod mig, hendes kæmpe bryster dinglede lige foran Julie. Glædelig Jul, hun gav mig et kys på kinden, er julebukken ude for at få syndsforladelse på forskud, hun lo så brysterne hoppede. Glædelig Jul Margrethe, jeg er ikke sikker på gudstjenesten, varer længe nok svarede jeg til det. Hun gik grinene hen og satte sig ved siden af manden.

SEX I DAG?

Hold da op hviskede Kim, det var da en kvinde af de store, ja svarede jeg, og hun er lige så munter og fræk i munden som hun er stor. Orglet gik i gang og vores samtaler forstummede, jeg lagde min hånd på Kims lår og kærtegnede hende lige så stille fra knæet og op til kanten af hendes nylonstrømper. Den anden hånd lå mellem mig og Julie, en finger gled stille frem og tilbage på ydersiden af låret. Svend hviskede Kim, det kan man altså ikke i en kirke, mine fingerspidser havde strejfet trussekanten under den korte nederdel. Hvorfor ikke spurgte jeg og fortsatte, er guds hus ikke fyldt med kærlighed? Jo, hun så mig i øjnene med et sløret blik, men kirken helliger ikke hor. Så er det da godt jeg aldrig kunne finde på det, jeg sendte hende et frækt smil og lod fingrene glide over de opsvulmede skamlæber.

Knud havde opmærksomheden rettet mere mod Kims lår og min hånds eventyr, end han havde mod præstens tale. Han lagde prøvende den ene hånd på Kim knæ, og så efter hendes reaktion, Kim kiggede på ham men sagde ikke noget, hedes vejrtrækning var blevet dybere. Knud lod nu sin hånd glide op af låret, Kim kiggede på mig, jeg smilte blot til hende, Knuds hånd var forsvundet helt op under nederdelen der var blevet trukket et stykke op, min ene hånd gled stille og roligt op og ned langs Kims lår, den anden hånd havde fundet vej op mod Julies bryster, stadig kun med en finger der fulgte de fuldendte former, Julie kiggede på mig, du er slem hviskede hun med et skævt smil mens hendes ene hånd gled op af låret. Jeg kunne nu se Knud stak et par fingre ned i Kims trusser, hun sukkede dybt, en våd plet var begyndt at danne sig mellem hende ben. Og apostlene sagde, begyndte præsten, vi måtte igen sætte vores lille udflugt på pause og rejse os sammen med alle andre.

Amen, Amen, Aaaameeen! Gudstjenesten var slut, præsten stod i døren gav hånd og ønskede alle en velsignet jul, jeg tænkte det var godt han ikke snuste til sine fingre hver gang en fra menigheden havde givet hånd, jeg var ikke i tvivl om at Knuds fingre duftede gevaldigt af Kims fisse. Vi snakkede kort sammen udenfor kirkegården, Knud og Elly glædede sig til julefrokosten dagen efter, jeg fortalte at Jytte og Sofie også ville komme, jaså sagde Knud, så er der jo ingen tvivl om at man nok skal blive mættet på alle fronter. Vi sagde på gensyn og gik hver til sit.

Julemaden blev leveret, den var flot anrettet på fade og i skåle lige til at sætte på bordet, vi satte os, spiste, drak og snakkede. Jeg har ikke nogen mandelgave fortalte jeg, men jeg tænkt at den der finder mandlen må få et ønske opfyldt, hvad siger i til det? Den var både Kim og Julie med på. Da vi var nået til risalamanden, bar jeg skålen ind, i en lille æske lå en smuttet mandel for sig selv, for at der ikke skal være tvivl så lægger jeg mandlen i, og så kan vi alle røre rundt så ingen kan sige der er blevet snydt. Vi rørte rundt på skift og øste op hver især. Jeg tog som den sidste. Vi sad spændt og holdt øje med hinanden, hver gang der var en der tog en skefuld i munden.

Øv! Det blev ikke mig sagde Kim da hun havde skrabet de sidste rester af asietten. Jeg tror heller ikke jeg har den sukkede Julie og stak skeen lidt rundt i den sidste rester der var tilbage. Ja så må det jo være mig der er heldig, sagde jeg og lod mandlen glide ud mellem læberne. Hvis ikke vi alle havde rørt rundt i det, så ville jeg have sagt du havde snydt, Kim forsøgte at se forurettet ud. Hvad ønsker du så Svend, spurgte Julie med spænding. Jeg ønsker mig… ja hvad ønsker jeg mig … jeg tænke lidt over hvad jeg skulle finde på. Jeg ønsker mig at se jeres julegaver i anvendelse svarede jeg. Julegaver, jamen du skal da ikke give os julegaver, vi har ingenting til dig, Kim så på mig med et sørgmodigt blik. Det er også fuldstændig lige meget svarede jeg, jeg har allerede fået mine gaver, da i to smukke kvinder kom.

Jeg hentede gaverne og gav dem hver især en pakke, en af gange sagde jeg, den yngste må starte. Julie rev papiret af og åbnede æsken, op af æsken trak hun, en blonde corsage, et par små trusser, hvide selvsiddende strømper, et strømpebånd med en lille rose, et par højhælede sko med små glimtende sten på og et gavekort til yderligere indkøb, alt var hvidt. Julies kinder blussede. Hvad har du fået mor, hun fulgte interesseret med da Kim åbnede sin gave, også hun trak en corsage op dog var alt i hendes pakke sort, en hofteholder, silkestrømper, bundløse trusser, et smalt halsbånd, et par højhælede sko og et gavekort. Det er da alt for meget sagde hun med tårer i øjnene. Nu håber jeg bare det passer i størrelse sagde jeg, ellers kan det byttes flere steder i landet.

Tusind tak, men det skulle du altså ikke have gjort, det var jo slet ikke derfor vi kom, sagde Kim, vi blev begge utroligt glade bare det at vi kunne få lov at komme, Kim og Julie kiggede på hinanden. Nu venter jeg blot på min mandelgave sagde jeg med et skævt smil og frydede mig over, at jeg for en gangs skyld havde været heldig at finde mandlen. Kim og Julie så på mig, mener du alvorlig at vi skal tage dette på, Kim holdt sin corsage op, ja jeg er sikker på det vil være noget af det smukkeste jeg har lagt øjnene på, svarede jeg. Okay, kom Julie, Kim rejste sig med pakken under armen, vi gik jo med til det, så er vi også nødt til at opfylde Svends ønske. De gik ind for at klæde om, jeg sad og ventede i spænding som aldrig før. Alligevel tog det fuldstændig pusten fra mig da de to kom tilbage.

Kim gik forrest, mit blik gled langsomt op ad hende, sorte højhælede sko, lange sorte silkestrømper hold oppe af en fræk blonde hofteholder, de sorte bundløse blondtrusser passede perfekt, men kunne ane de store glatte skamlæber, corsagen sad tæt til den velformede krop, brysterne lå ligesom og hvilede i halvskåle, brystvorterne mørke og fristende stod stift frem, det smalle halsbånd fuldendte billedet. Julie lige så smuk som sin mor, de højhælede sko, selvsiddende strømper, strømpebåndet sidder tæt på de små hvide trusser, corsagen sidder som malet på kroppen, brystvorterne ses tydeligt presse fristende mod de tynde blonder, hendes smukke lange hår falder flot ned over skuldrene. Begge havde de smurt en mørk rød læbestift på. Sjældent har jeg set noget smukkere pakket ind.

Det er dog de smukkeste mandelgaver jeg nogensinde har set, jeg får den største lyst til at pakke dem ud sagde jeg med et frækt blik på de to velskabte skabninger. Kim lod hænderne glide over de bare brystvorter, det var ikke en del af ønsket sagde hun og lod tungen cirkle frækt hen over de røde læber. Julie kommer helt hen til mig, bukker sig og giver mig et hurtigt kys, tusind tak Svend det er en utroligt smuk gave, og som du kan se passer alt perfekt, hun drejede rundt, g-strengstrusserne efterlod hendes faste røvballer fuldstændig nøgne, jeg lagde en hånd på den nougatfarvede bagdel, og lod den glide op over hoften videre op ad den timeglasformede krop, min pik havde for længst rejst sig i mine bukser og pressede en stor bule i bukserne.

Jeg vil da også gerne give dig et kys som tak for den fine gave siger Kim hun står på den anden side af mig, bukker sig lidt og giver mig et kys, hun presser sin tunge mellem mine læber. Samtidigt mærker jeg en hånd gribe om bulen i bukserne. Mmmmm jeg ånder tungt af liderlighed. Jeg lægger en hånd på Kims lår og lader den glide op i skridtet på hende, mine fingre mærker straks varmen de strømmer fra hendes skød, mine bukser bliver åbnet, Kims tunge slynger sig stadig rundt i munden på mig, hun stønner let og lægger en hånd bag nakken af mig. Jeg kan mærke min pik blive taget frem og en lille hånd gnider op og ned ad den, Kim presser mit ansigt mod sine bryster.

Jeg kan fornemme en tunge på min pik, det må være Julie tænker jeg, jeg mærker læber der lukker sig om den, tanken om de blodrøde læber der glider op og ned ad min pik er ved at få den til at eksplodere, prespermen render ud af den. Kim skubber resterne fra julemiddagen til side og lægger sig op på bordet, spreder benene og slynger dem om nakke på mig, presser mit ansigt ned mod den bundløse trusser, skamlæberne står store og svulmende ud af hullet. Jeg sætter tunge mod den og presset den ind mellem, hendes safter rammer mine smagsløg som let krydret honning. Kim stønner, jeg glemmer næsten at trække vejret, jeg befinder mig i en helt anden verden, min tunge der grådigt slikker en våd fisse og en munde der glider op eg ned af min spændte pik bliver til sidst for meget. Med et dybt brøl lod jeg pikken skyde stråler af fed sperme ind i den grådige mund der omsluttede den. Julie hostede da spermen sprøjtede helt ned i halsen på hende. Ohhhh ohhh jaaa, Kims ben pressede mig yderligere fast, hendes røv kørte op og ned mens jeg stak tungen op i hendes våde hul, i forsøget på at fange mest muligt af fissesaften der flød fra hende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.