BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da alle tre mænd nu havde fået tømt nossere for sprem skulle der lidt til at få potensen op at køre igen. Det skete da Morten var taget hjem og Hans og jeg var alene med Britta og Børge. Vi fik frokost med bl.a æg og fisk og snakkede om vores forskellige erfaringer med Swinger livet , hvem vi havde i det "daglige" at sexe med, som boede tæt på os og jeg fik hele historien om hvordan Morten var kommet ind i deres liv og de fik min historie om hvordan han var kommet ind i mit ( og Hans liv). Jeg fandt også ud af at både Britta og jeg tænder på at vores mænd er sammen med en anden og omvendt selvfølig. Børge bliver vildt tændt af at hans kone får pik af en anden mand og det skulle jeg komme til at mærke senere på dagen.

Da vi havde spist frokost blev vi enige om at køre til havet tæt på hvor vi bor og gå en tur i det smukke vejr, så kunne de se hvor jeg vinterbader henne. Mens vi gik på stranden og snakkede to og to gik vilde Børge og jeg op i klitterne , mens Britta og Hans, som er mere forsigtige, blev på stranden. Jeg fortalte Børge mens vi gik deroppe hvor meget Hans og jeg havde knaldet i klitterne den første sommer vi var kærester, selvom det ikke er en nudist strand, fordi sommren havde været utrolig varm det år. Han spurgte også indtil hvor meget tøj jeg havde på når jeg vinterbder og jeg fortalte ham om hvordan jeg de senste år havde lagt blufærdigheden bag mig og nød det og derfor både sommer og vinter bader topløs når jeg kan se mit snit til det. Vi har ikke været på Nudist strand i Danmark endnu, men fortalte om vores frække oplevelse af det dengang vi var på Rohdos til Børge, vi blev enige med Britta og Børge om at det ville vi prøve sammen med dem til sommer i Danmark et sted for det har de prøvet, da de elsker at campere rundt om i landet i løbet af sommeren.

SEX I DAG?

Om aftenen efter vi havde spist blev vi enige om at se en udsendelse om Valentins dag i Swingerklubben, som handler om Englands største Swingerklub og det blev lidt vildere end jeg havde regnet med, for under middagen forinden var vi begyndt at drikke rødvin og stemningen var derfor endnu mere løssluppen nu end den havde været tidligere på dagen og da oprydninen efter maden var færdig, satte jeg mig i den sofa som Børge sad og sludrede med Hans i den anden sofa, og lagde en hånd på hans lår og sagde "nåe syntes du ikke at Britta skal sætte sig ovre hos Hans mens vi ser den udsendelse om Swingerklubben" mens jeg smilede frækt til ham. Det var han med på med det samme og jeg lagde mit ene ben over hans lår mens jeg spredte mine ben, da Britta lidt efter kom fra toilettet, sagde vi at vi var blevet enige om at hun skulle sidde i den anden sofa ved Hans så han kunne få lov at massre hendes store bryster ligesom hans gør ved mine bette bryster når vi er alene. Mændene nød kone bytteriet og fyrede den ene frække bekærkning af efter den anden mens Britta og jeg smilte til hinanden og rysttede på hovedet af dem  og hældte mere rødvin ned. Børge kunne slet ikke lade min krop i fred, hans fingre var konstant nede i mine bukser og nu fik mine bette bryster også nogle nap , mens min hånd mærkede bulen i hans bukser blev større og større og til sidst måtte jeg knappe dem op for at befri hans pik fra dem. Jeg satte mig på hug på gulvet foran ham og subbede sofabordet lidt væk mens jeg gav mig til at sutte hans pik. Det kunne Hans ikke tåle at se, så hans spurgte Britta, som også havde smidt tøjet om han skulle slikke hende og kom også ned på gulvet lidt efter  og begyndte at slikke hendes fisse, mens hun lå på den sofa de havde siddet i.

Jeg tænkte, godt at sofaerne er af læder hvis de bliver våde af det her, som de så ofte er blevet når jeg har besøg af Morten.  I udsendelsen så vi nogle virkelig flotte Swinger par fortælle om deres liv i klubben og nogle virkelig frække scener hvor det blev kælet for alle pengene. Bl.a nogle der havde sex i et boblebad og mens jeg suttede Børges pik , der blev mere og mere stiv, kunne jeg se på ham hvor meget det tændte ham at se den undsendelse samtidig med.

Bagefter blev vi enige om at vi måtte prøve en af swingerklubberne der ligger ca. midt imellem hvor vi bor når de åbner op igen. Hans og jeg har ikke været der men Britta og Børge har været der mange gange og Hans og jeg fortalte dem om vores oplvelse med naturist badning i en svømmehal tæt på hvor vi bor, det kunne Britta og Børge måske også tænke sig at prøve med os.

Da jeg satte mig op i sofaen igen var udsendelsen om Swingerklubben næsten færdig og jeg smed nu tøjet helt så Børge kunne få en ordenlig ridetur, jeg blev nemlig også ret ophidset igen af at se de frække scener i udsenndelsen. Hans og Britta havde nu byttet plads i deres sofa , så Hans nu igen fik suttet pik og da jeg red Børges pik måtte Britta også op på Hans´, der blev nu stønnet højlydt fra begge sofaer, men lidt efter kunne jeg ikke holde til det mere og sagde til Børge om han ikke ville med ind i soveværelset.

Der fik vi ikke lov til at være ret længe i dobbeltsengen alene før Hans og Britta kom ind til os, vi lå nu 4 i sengen og lidt efter gav Børge mig den største sprøjte orgsame jeg nogensinde har fået da han lagde den ene hånd på mit venus bjerg og trykkede hårdt mens den anden hånd kørte ud og ind af min fisse. Jeg skreg af fryd og råbte knep mig, han gjorde som jeg sagde og huggede pikken op i mig tll jeg fik min næste orgasme. Hans lå ved siden af mig i sengen og jeg kunne høre han var tæt på at få udløsning igen, men Britta kunne ikke mere og Børge opgav også at komme igen kort efter, men jeg var så bruset af både vinen og elskoven med de vilde sprøjte orgasmer at jeg ville prøve at få Hans pik til at spreme igen og det lykkedes også til sidst da Britta og Børge var gået ind i stuen igen.

Så grinede vi alle bagefter da jeg sagde at nu havde jeg fået 2 mænds pik til at sperme på mine bryster i dag og 1 mand i fissen på Britta.

Dagen sluttede af med en god Olsenbanden FILM , hvor Benny også har styr på de frække damer, det grinede vi meget over imens vi så den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.