BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kæreste og jeg havde længe snakket om at vi gerne ville i swingerklub igen, men denne gang sammen med nogle flere frække venner, som vi kendte i forvejen. 

Det blev i går vi kom derud igen sammen med et "par" som vi kendte i forvejen , men som jeg ikke havde været i klub med før. De to andre er begge to bi ligesom min kæreste og jeg, manden har min kæreste kendt i mange år før han mødte mig, og er nok mest til mænd, men dog ikke homoseksuel, kvinden er Herdis som jeg har skrevet om i flere af mine noveller og som jeg elsker at have tøsesex med. 

SEX I DAG?

Herdis og bifyren, som jeg her vil kalde Kalle, vi aftalte med, at mødes og spise et sted før vi gik i klubben

Min kæreste og jeg kom derud ca en time før dem og gik i sexlejetøjs butikken og købte nye net selvsiddene strømper til mig.

Allerede mens vi spiste var luften tyk af lir mellem os 4,   værten på det lille hyggelige spisested, sprugte os om vi skulle en tur i byen i aften når vi var færdige med at spise...jeg svarede ja det kan da godt være vi skal og de andre grinede med mig. Da vi gik derfra sagde Herdis, hun var da godt nok nysgerrig hende værtinden, ja hun skulle bare vide hvilken tur i byen vi skulle på , sagde jeg. 

Da vi kom ind i klubben var Kalle den hurtigste til at få tøjet af i omklædningen og jeg stod lidt og tænkte på hvor meget af mit tøj jeg skulle tage af, mens jeg kiggede på Kalles pik, som jeg ikke havde set eller kneppet før....ved indgangen havde Herdis mødt en fyr der allerede var i klubben i forvejen, som det vidste sig at både hende og Kalle kendte lidt i forvejen, han hedder Martin og senere skulle det vise sig at han også var bi.

Kalle var hurtig inde i hans farovrit rum i klubben, hvor der var blevet lavet en del om siden vi alle havde været der sidst, flere sofaer og da Herdis og jeg som de sidste gik fra omklædningen rundt i klubben for at finde hvor mandfolkene var,  fandt vi dem i en af sofaerne sidde og spille pik sammen med Martin. Indgangen til rummet er oppe ved en trappe som sofaen stod nedenunder til højre og til venstre er en balcon hvor der også stod en sofa på. Først stod jeg ved toppen af trappen og tænkte på om jeg skulle sætte mig i den mens jeg kiggede ned på mændene og lyttede til hvad de snakkede om. Men så opdagede jeg at der også stod en sofa mere under balconen som jeg kunne sætte mig i.

Inden jeg gik ned af trappen sagde jeg til Herdis som stod lidt bag mig og ikke kunne se mændene, at hun skulle komme herhen og se et frækt syn, først da kiggede mændene op og fik øje på os, jeg nød synet af dem inden jeg gik ned og satte mig sammen med Herdis i sofaen under balconen. 

Vi sad lidt og ged fingerne op af fissen, med spredte ben og fissen så langt som muligt ud over kanten af sofaen. Mændene kigge frækt over på os mens de snakkede vidre om alt mulig andet end sex, jeg tænkte det bliver en lang aften hvis vi bare skal sidde her og onanere, mens jeg mærkede at min fisse allerede var drivvåd gennem det 3. hul i min g streg....

Men mindst som jeg ventede det sprang min kæreste op af deres sofa og spurgte om vi var ved at være klar til at komme med hen på den store madras, ja det kunne da godt være svarede Herdis, hvad siger du og kiggede på mig....nå du vil nok forkæles af to tøser i aften skat, sagde jeg ...ja, det ville da være skønt sagde han mens vi alle 3 gik hen til madrassen der lå et par meter foran den sofa Martin og Kalle blev siddende i og spille pik. 

Hans, min kæreste, nød da vi begynte at sutte hhv hans nosser og pik, Herdis er god til at være forsigtig med hans nosser og tænde ham med fingerne dernede, så jeg sutte godt på hans stive pik indtil den voksede så stor i munden på mig at jeg lige måtte slippe lidt for at få luft, så byttede Herdis og jeg plads og jeg slikkede hans store nosser forsigtig med tungen, mens min ene hånd nulerede hans brystvorte og han fik fingerne op i Herdis bette stramme fisse der også var godt våd....Lidt efter var han så tændt at han spurgte Herdis om ikke hun skulle op og sidde på hans pik og ridde den. 

Jeg kiggede over på de to andre mænd i sofaen og kunne nu se at Martins pik var større end min kærestes men ikke så tyk som Kalles. Skal I ikke være med spurgte jeg dem da Herdis havde sat sig på Hans´pik, skal vi det sprugte Kalle Martin, det vidste de ikke helt, det virkede som om de havde lidt lampefeber begge to er noget ældre end mig, og måske ikke så vandt til kvinder der vil have deres pik.....Det endte med at Kalle stod lidt og spillede pik foran mig mens Martin gik op for at ryge, da Martin kom tilbage var jeg i gang med at sutte Kalles pik, det syn kunne Martin ikke tåle og begyndte også at stå og spille pik foran os, jeg nød at se dem så tændt og Kalle spurgte om ikke han ville helt herhen, det vidste han ikke helt om han "turde"....

Nu var Herdis hoppet af  Hans´pik og Kalle lagde sig ned ved siden af Hans, mens Herdis lige holdt en pause og jeg spurgte nu Kalle om ikke jeg måtte smage hans pik, det sagde han ikke nej tak til. Jeg vidste endnu ikke at han også var bi, men så at han skævede over til Kalle og Hans der lå og pillede ved hinanden, mens jeg suttede hans pik, der ikke var helt nem at få helt op og stå, men alligevel voksede i min mund, jeg tænkte at jeg måtte prøve nogle af de samme trik på ham som jeg bruger på Hans alene når vi er derhjemme og se om de virker på ham. Lidt efter sprugte jeg ham om det var godt nok om jeg skulle gøre noget andet/mere, åh det er bare så længe siden at jeg har fået den suttet sagde han så jeg nyder det bare og jeg forsatte lidt endnu, tilsidst var der gevinst, og pikken var nu så stiv at jeg måtte slippe munden og benyttede lejligheden til at fortælle ham at min fisse var klar til noget pik, så Herdis sagde jammen der er en her der er klar, det var Hans´som var endnu mere stiv end Martins, ja hop op på den sagde Kalle, som nu stod og spillede hans egen lige foran mig og det gjorde jeg så. Imens jeg red min kæreste pik tænkte jeg om jeg mon fik lov at mærke Kalle og Martins pik oppe i fissen i aften....

Lidt efter var det mig der trængte til pause men satte mig på kanten af madrassen og hjalp Martin med at spille hans pik/nosser stille og roligt mens Kalle og Hans nu gav sig til at snave med hinadnen, jeg havde aldrig før set min kæreste kysse med en anden mand, og var spærndt på om det tændte mig at se det, jeg mærkede med min anden hånd i fissen om jeg blev mere våd, det gjorde jeg ikke, heldigvis kom Martin mig til undsætning ved at sige at han godt kunne lide at blive domineret, og slikke fisse, så sagde jeg åh ja tak elsker at blive slikket og lagde mig ned ved siden af Hans og Kalle mens Martin Slikkede mig, nøj hvor jeg nød det og blev mere og mere ophidset. 

Herdis var nu gået hen og ville lege med Kalle og Hans igen, mens jeg lå og stønnede højre og højre, er det godt Spurgte hun mig, ja åh det er skønt stønnede jeg indtil jeg kunne mærke den første orgasme komme. Jeg håbede Martin kunne gøre mig så ophidset at jeg kunne sprøjte ved næste orgasme, men pludslig sagde han at nu var hans pik sku klar til noget fisse, jammen så læg dig sagde jeg så skal jeg ridde dig, jeg sprugte hvordan hans pik havde det med gummi, det var den ikke så vild med sagde han og jeg kunne straks se at den begyndte at falde lidt så min hånd greb den hurtigt og begyndte at spille den mens jeg spurgte min kæreste om det var ok at jeg kneppede ham unden gummi, ja det bestemmer du selv skat, sagde han og jeg fik heldigvis Martins pik hurtig Helt stiv igen ved lige at sutte den lidt igen inden jeg satte mig ovenpå den...jeg nåede lige at få en lille orgasme mere mens jeg red den inden han igen fik lampefeber og den faldt.

Nu trængte vi alle til en pause og vi satte os lidt i sofaerne igen og snakkede og nussede hinanden på x og tværs, imens var der kommet en 4 fyr ind i lokalet og ham fik Herdis lov at mærke på madrassen senere, da jeg havde været på wc og kom tilbage i lokalet sprugte jeg Kalle om han var klar til noget igen, det var han og vi gik hen på madrassen sammen med Hans og nu skal jeg love for jeg fik pik, da Hans og Kalle havde tændt hinanden med en masse kys og riv i hinandens pikke kunne jeg ikke dy mig for at sutte Kalles pik der er noget tykkere end min kærestes. Lidt efter lagde Herdis og den 4. mand sig ved siden af os, den 4. mand stod for enden af madrssen og Herdis spredte benene så han kunne stikke pikken op i hendes fisse, som jeg slet ikke havde fået suttet denne aften, men mens vi lå her og fik pik hver især kunne jeg ikke lade være med at tage hende lidt på de små bryster hun har, det samme gjorde hun ved mine og nu kunne jeg mærke det var tæt på at jeg fik en sprøjte orgasme mens Kalle huggede sin tykke pik op i mig, og Hans havde sin pik i munden på mig. 

Kalle var meget udholdene så jeg fik flere store orgasmer mens han kneppede mig, men dog ikke sprøjte orgasmer. Tilsidst kunne Kalle ikke holde til at kneppe mig mere og tog en pause og nu stod Martin igen ved siden af os og kiggede mens han spillede pik, Herdis hanvde spurgt den 4. mand om han var bi, det svarede han nej til, inden de begyndte at kneppe, Martin sagde så at han gerne ville sutte lidt på Hans hvis han måtte, det siger min kæreste ikke nej til og det var virkelig noget der tændte ham, han lå nu ved siden af Herdis og den 4. mand, mens jeg igen var begyndt at sutte Kalles pik, 6 personer, 2 og 2 i alt på madrassen med en partner de ikke før havde mødt/ have sex med. Det var vildt og lidt efter hørte jeg den 4. fyr sprørge Herdis om han måtte sprøjte oppe i hende, det sagde hun ja til, de var nok dem af os alle der var mest ophidset og da jeg lagde mig på ryggen kom Hans hen til mit hoved da jeg kaldte på ham. Kalle nu var helt klar  til at kneppe mig igen, så med en pik i munden og en i fissen kom sprøjte orgasmerne i en lind strøm, mens jeg hørte Herdis og den 4.mand brøle deres orgasmer ud og da Kalle ikke kunne komme sagde jeg tilsidst at så måtte jeg ridde Hans pik igen, jeg var nu så våd at fisse safterne ikke bare løb ned over hans pik men helt ned på lårene og madrassen så da jeg kort efter sprøjtede så voldsom en orgasme ud over Hans, var jeg ved at glide ned fra pikken, men Hans holdt fast i mig og råbte ikke stoppe af al kraft, så vidste jeg at jeg var nød til at forsætte i det hurtige tempo indtil Hans sperm sprøjtede langt op i min fisse, det var mega længe siden jeg havde oplevet ham komme og så endda oppe i min fisse ( han har sommetider spermet på mine bryster bagefter sex, fordi ingen af os havde engeri til at få udløsning under selve samleje) så det var pragtfuldt at mærke hvor tændte vi alle blev af dette gruppe sex....

Jeg havde ikke opgivet at få Kalle og Martin til at sperme, efter både den 4 mand og Hans var kommet oppe i fissen på Herdis og mig....  de sad i  samme sofa da jeg var færdig med Hans, så jeg satte  mig hen imellem dem og tog deres pikke i hver af mine hænder og fortalte at jeg elskede at få sprem på  mine bryster, så det kunne være frækt hvis jeg kunne få dem til det. De ville gerne forsøge men sagde også at de var meget udholdene og det ikke var sikkert fordi de ikke kendte mig så godt. Det lykkedes heller ikke, men Martin fortalte at min kærestes pik var rigtig god og den ville han gerne have haft i røven, hvis ikke jeg havde fået den til at komme oppe i fissen på mig. Dermed fandt jeg ud af at han var rigtig biseksuel og ikke bare havde suttet Hans pik ovre på madrassen pga gruppepres.

Vi blev dog enige om at vi forsøger igen en anden aften og holder kontakten ved lige efter den dejlige frække aften i aften, da jeg Hans og jeg lidt senere tog hjem. 

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.