BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det er fredag morgen, vi sidder ved morgenbordet og snakker om hvad weekenden skal gå med.
Ingen af os har vagter, så der er frit slag. Hvad har du lyst til spørger Henrik?
Vi har længe talt om at vi var nygerrige efter at besøge en swingerklub siger jeg. Er det noget du har tænkt idere over?
Jo det har jeg da, jeg har endda været inde og kigge forskellige klubber på nettet.
Der er lidt klubber rundt omkring her i landet. Jeg har fundet en hvor man kan overnatte siger Henrik. Klubben ligger langt herfra hvor vi bor, så synes det er en god mulighed.
Vi snakker frem og tilbage, men vi skal begge på arbejde.
Hele dagen har jeg tanken om vores eventuelle første gang i klub i tankerne, bliver varm og tændt ved tanken.
Da jeg kommer hjem er Henrik endnu på arbejde, så jeg begynder på aftensmaden.
1 times tid senere kommer han hjem, giver mig et kram og spørger om jeg har tænkt på hvad vi talte om til morgen.
Om jeg har???? Ja rigtig meget siger jeg til ham. Jeg vil gerne med hvis du også har lyst.
Da vi senere sidder og ser en FILM falder snakken om vores nysgerrighed igen på tale.
Henrik sætter sig ind til sin pc og finder sitet med klubber. Kom her og se med siger han.
Efter nogen tid vælger vi en som vi mener er noget for os.
Henrik ringer til den og tilmelder os til lørdag aften med overnatning til søndag.
Så er det på plads og vi går i seng. Næste morgen vågner jeg med en dejlig varm fornemmelse i maven. I dag skal det være.
Hele dagen går vi og nusser og rører pirreligt ved hinanden, ligesom for at varme os op til den første oplevelse i et univers vi ikke har været i før.
Klokken 18 kører vi, det tager ca et par timer til klubben. Vi er begge meget spændte på hvad der møder os.
Endelig nåer vi frem, så er det nu siger Henrik inden vi går ud af bilen. Du skal blive ved mig hele aftenen siger jeg til ham, og det lover han 100%.
Vi bliver budt velkommen af klubbens ejer, en sød mand i 50'erne. Han fortæller lidt om ham selv og hans kones liv i klubben.
Efter lidt snak bliver vi vist rundt i klubben, en masse forskellige rum, vi lytter begge interesseret. Da rundvisningen er over bliver vi overladt til os selv.
Vi bestemmer os for at lægge os på en stor madras i fællesområdet. Der er andre i rummet, både par og singler som hygger sig.
Jeg ligger stille og aer Henrik over hele kroppen og omvendt. Bliver mere og mere tændt.
Lige pludselig mærker jeg en røre ved mit ene bryst, det er et andet par som har lagt sig på madrassen også. Der er ingen ord mellem os, vi rører og ender i leg på kryds af hinanden. Sikken en oplevelse.
Vi smiler til hinanden da legen er forbi, går hver til sit. Lad os tage et glas vin i baren siger Henrik. Efter at have snakket lidt beslutter vi os for at se lidt mere.
Jeg siger til ham at der er et rum som jeg rigtig gerne vil se, det er rummet med gynækologstolen. Døren ind til rummet er åben, der ingen der, vil du gerne ligge der spørger Henrik? Ja siger jeg og han hjælper mig op på den. Jeg lægger mine ben op i bøjlerne, Henrik står nede for enden, sætter sig på en stol og begynder at slikke min fisse, så kommer fingrene i brug, jeg mærker at hans pik hviler op af min glatte fisse.
Den er helt stiv og klar til brug. Jeg har ligget med lukkede øjne men åbner dem, opdager at der står nogle mænd og kigger på. En af dem spørger stille om de må være med, jeg nikker tilbage.
Der er nu Henrik og 4 andre mænd rundt omkring mig, jeg er helt i ekstase.
Henrik stiller sig op til den ene side af mig, jeg tager han stive pik og begynder at massere den, tager den i munden og sutter, på den anden side står en mand med ligeså stiv pik, den tager jeg i den anden hånd, en slikker min fisse mens en anden knepper mig, jeg skiftevis sutter Henrik og den andens pik, føler mig helt i himlen.
Efter et stykke tid bytter de plads og legen begynder igen, sådan går det 3 gange, den ene pik sprøjter mere end den anden, jeg får den ene orgasme efter den anden. Det hele slutter med at en af mændene håndknepper mig så safterne driver ud af fissen på mig, jeg ligefrem skriger min liderlighed ud. Henrik står og kigger på mens han ornarere, han kommer hen til mig og lader al spermen rende ud over mine bryster.
Jeg er brugt nu og kan ikke mere, vil holde en pause, opdager at de andre mænd er gået lige så stille.
Wow siger jeg til Henrik, sikken en oplevelse, det bliver ikke vores sidste besøg her. Nej det gør det ikke siger han. Lad os gå i bad sammen og bagefter i seng.
Vi snakker lidt inden vi lægger os til at sove i hinandens arme.
Det var vores første besøg i en klub, der har været mange siden. Gang bang har virkelig tændt os begge 2. Vi nyder når det kan lade sig gøre at komme tilbage til klubben og lege vores lege, enten med hinanden eller med flere i legen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.