BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Du sunder dig lidt ovenpå din heftige orgasme og du giver både Mark og mig et hedt tungekys mens du omfavner os.

Du kan smage dine egne safter, da Mark kysser dig og eet eller andet sted tænder det dig ekstra. Det tænder også mig, at se dig sammen med en anden og lækker fyr.

SEX I DAG?

Efter den frække start på den lune sommeraften, er du nu først rigtigt varmet op.

Din krop, dit blod, din mis, dit indre skriger på mere. På at mærke os i dit indre, mærke vore pikke.

I tankerne ved du, hvad du får af dejlig, lækker sex med min gode, store pik på 22cm, men tanken om Marks kæmpepik, får dit indre til at skælve af lyst, spænding og liderlighed.

I fantasien har du indimellem leget med tanken om en virkelig stor og tyk pornopik. Om at røre, sutte og siden mærke den langsomt, blidt og til dels bestemt trænge op i dit indre. Mærke den fylde dig helt ud både i tykkelse og i dybden. Øjeblikket, hvor det kæmpe pikhoved og den tykke pik langsomt pløjer din fure op og kun forsigtigt kan lirke sig vej ind under udvidelse af dit indre.

Kun i fantasien har du prøvet det, men nu er det snart virkelighed.

Sammen løfter vi dig langsomt ind i dobbeltsengen og lægger dig blidt på dynerne.

To potente og brunstige hingste med store pikke, der jernhårde og forventningsfulde stritter på os begge, gør vi klar til mere forkælelse.

Min pik er ved at sprænges af liderlighed og da jeg gør mig klar til langsomt at trænge op i dig, lægger Mark sig klar på siden, til at hjælpe min pik på vej. Han tager min pik i et forsigtigt greb og efter at have slikket dine "læber" og klit, fører han pikken med mit våde, store pikhovedet mod din grotte.

Ikke siden min kåde teenagetid med ustyrlig liderlighed og eksperimenterende drengeleg, har en anden fyr berørt min pik og følelsen er fræk og spændende - helt som dengang.

Alt glinser i safter og det føles fantastisk da Mark peger pikken direkte mod grotten og hovedet langsomt kan glide ind. Som et fugtigt bagtæppe der bliver skubbet til side trænger jeg ind og dine våde læber omslutter mit pikhoved og skaft. Følelsen er ubeskrivelig. Jeg kører forsigtigt min lange pik helt i bund.

Vi gisper og sukker af liderlighed.

Vore blikke mødes i et intenst øjeblik.

Mark ligger så hans underliv med kæmpepikken er lige ud for dit ansigt. Så alt imens jeg langsomt og blidt boller dig og Mark slikker og nusser dig, går du i gang med at slikke og sutte hans pik, der står jernhård.

Utroligt, at en pik kan være SÅ stor, smuk, lækker og tyk, tænker du og nyder den.

Synet af dine læber, der omslutter hans enorme pikhoved og din tunge, der leger på og omkring det er for vild og tænder mig ekstremt.

Marks tunge og fingre leger med både din klit, dine "læber" og min pik, og indimellem trækker han min pik ud og tager den i munden for at smage dine safter, hvorefter han igen styrer den ind i din elskovsgrotte.

Vi kysser og jeg mærker der ikke går længe inden jeg må overgive mig.

Min pik fyldes til bristepunktet med blod, svulmer op og mine tunge boller trækker sig sammen.

Dybt i mit indre og nede fra underlivet begynder den kildrende og fantastiske fornemmelse at brede sig. Nu er der ingen vej tilbage. I de sidste afgørende bevægelser trænger jeg instinktivt endnu længere op i dig og med flere høje støn sprøjter jeg i 8-9 kraftfulde sprøjt min varme, livgivende sperm op i dig.

I ukontrollerede, elektriske stød afleverer jeg sæden rytmisk i dit indre. Fastholder dine øjne i det mest fantastiske øjeblik mens min krop forløses.

Lidt efter lidt tager spasmerne i underlivet af og orgasmens rus fortager sig.

Min pik er stadig hård af liderlighed, da jeg langsomt trækker mig ud. Det er ellers sjældent det sker og ikke normalt siden mine ungdomsår.

Mark kan se al den sperm, der langsomt løber ud af din fugtige, lyserøde grotte, som en rigtig flot "creampie" .

Han lader forsigtigt tungen fange starten af den cremede strøm, hvorefter han tungekysser dig og lader dig fornemme den frække smag. .

Ikke fordi du er den store sperm-elsker, men lige i dette sekund er det frækt at smage mine salte, friske safter ved hjælp af Marks frække tunge.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.