BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kæreste har altid været bi, mens jeg er først er begyndt med tøsesex, de seneste par år. Siden da har mit ønske været at se ham give en mand en ordenlig tur med pikken i røven. Det har jeg skrevet om en gang før den her, men denne gang blev det endnu frækkere og derfor skal I da ikke snydes for en ny novelle om den frække oplevelse.

Christian og Hans havde skrevet om at mødes en dag hvor jeg tilfældigvis også kunne være med til at lege med dem og jeg blev ikke skuffet da Christian kom hjem til os efter arbejde og det første jeg gjorde var at lyne hans jakke op og løsne hans slips i entren mens jeg gav ham et hurtigt kys, Hans lå inde i stuen på sofaen da jeg gik ud for at åbne og kunne gennem den åbene dør godt se hvad jeg lagde op til ude i gangen. 

SEX I DAG?

Da vi stod i stuen og Hans og Christian havde hilst på hianden, var de hurtige til at få tøjet af og komme med mig ind i soveværelset. Christian og jeg havde chattet frækt 2 dage før vores møde og gjelet hinanden op, med bl.a frække billeder til hinanden, til det der skulle ske i dag, jeg skulle også have min vibrator klar til når han kom, så jeg lagde mig på sengen da jeg havde smidt kjolen , jeg havde kun de frække g streg trusser på indenunder, og smed mig på sengen inden de kom ind i soveværelset og begynte at lege med vibratoren, som de to mænd godt kunne lide synet af inden Christian begyndte at sutte pik på Hans og hans hånd nulerde mine bryste.  Inden vibratoren gav mig første orgasme, var Christians fingere allerede oppe i min fisse og så gik der ikke længe før jeg sprøjte på dem. 

Så kyssede jeg Hans både på munden og brysterne, jeg vidste nemlig at Christian ville kunne mærke at hans pik blev større mens han suttede vidre på den,når jeg gjorde det . Kort efter suttede vi hhv både hans pik og nosser, jeg satte mig på hug ved siden af sengen da Christian og jeg byttede plads, og strittede godt med røven , som Christian godt kunne nå ned og give mig nogle klap i , mens han stadig suttede pik og kort efter fandt hans fingre igen min fisse og begyndte at køre dem , så hurtigt ud og ind, at jeg tilsidst måtte slippe Hans´nosser,med munden og skrige min næste orgasme ud, mens gulvet under mig blev vådt.

Nu skulle Christians store pik også suttes af min mund og den blev endnu mere begejstret end den var i forvejen af det ,lidt efter mærkede jeg igen nogle fingere på både bryster og i fissen, nu var det både Hans og Christian der legede med mig, mens jeg suttede pik. 

Lidt efter lagde jeg mig igen på ryggen og Christian suttede mine fissesafter i sig mens jeg suttede pik på Hans indtil jeg måtte slippe og skrige min næste orgasme ud. 

Nå, er du klar til en ridetur skat inden du skal kneppe Christian, sagde jeg til ham bagefter og det var han Christian hjalp mig da jeg red ham og stak en finger med op og kærtegende mine bryster imens jeg red ham og nu blev Hans pik virkelig våd, fissesafterne sprøjtede som aldrig før ned over den og jeg kunne kun mærke min næste orgasme pga suget i maven så meget saft løb der hele tiden ud af mig. Hans grinde og sagde wow skat der kom hvis en ordenlig orgasme. 

Lidt efter måtte jeg have en pause og Hans spurgte om Christian ville have pik imens, ja tak sagde Christian, det trænger jeg til og han lagde sig på alle 4 med røven ud over sengekanten, mens Hans tog gummi og glidecreme på og jeg nød synet da Hans stak sin pik op i røven på Christian, der straks begyndte at stønne, jeg kunne se på Hans at han nød det mere end første gang jeg så dem sammen, mens jeg sad lige så stille ved siden af dem.

Lidt efter lagde jeg mig ind under Christian så jeg bedre kunne se Hans´pik køre ud og ind af ham og lege med Christians store pik samtidig med at jeg lå der, nøj jeg nød at høre dem begge to stønne mens de kneppede og Christan begyndte også at lege med min fisse igen til sidst, så da Hans trak sig ud af Christian igen, sagde jeg om jeg måtte mærke hans pik nu eller om han var så ophidset af mande sexen, at han skulle have den tømt først på mine bryster, det blev det sidste mens Hans pik var i min mund og fingre i fissen, som kort efter kvitterede med endnu en orgasme mens Christian sprøjtede sprem ud på mine bryster. 

Efter en kort pause sagde jeg til Christian at jeg nok skulle sutte hans pik stor igen, så jeg også kunne mærke den i fissen, for Hans kunne ikke mere efter Christian var kommet ud over mig.

Lidt senere fik jeg hans pik i min fisse og da jeg havde taget livet af den, var jeg stadig helt oppe at køre over de to frække mandfolk at jeg spurgte Hans om ikke han skulle have en tur mere så han også kunne blive tømt for sprem, det blev den i min mund efter endnu en ridetur og missionæren......det trængte vi alle 3 til. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.