BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi havde længe snakket om, at prøve en swingerklub. Jeg er ganske hetero, min kæreste er bisexuel og både hun og jeg tændte på tanken om, at hun skulle prøve en pige. Det var ikke noget, hun havde prøvet før og vi havde haft svært ved, at komme i kontakt med piger på anden vis.

Jeg syntes, det var spændende og en smule pirrende. Vi er ikke så gamle og har ikke prøvet vores grænser af før. Men en aften skulle det være og på Internettet fandt vi hurtigt en tiltalende swingerklub i København, der lå lidt uden for centrum. Det var vigtigt for os, at vi ikke stødte på nogen, vi kendte i forvejen.

SEX I DAG?

Værtsparret var søde, rare og besvarede hurtigt de spørgsmål vi havde på E-mail. Det var blandt andet rart for os at vide, hvordan aldersgruppen på de besøgende var – og om det var en krav at man skulle dyrke sex. Klubben havde paraftener og vi valgte en ganske almindelig onsdag.

Da dagen oprandt, var vi spændte – og tændte. Hele dagen havde vi liret hinanden op og jeg havde hvisket i min kærestes øre, hvad hun skulle gøre ved en anden pige. Hun var modtagelig over for gode råd og det tændte hende at høre om, hvad tungen kunne gøre ved clitoris og hvordan fugtige skamlæber var dejlige at slikke. Noget jeg yndede meget at gøre ved hende.

Klubben var dunkel men ren og pæn. Den lå i et kælderlokale og var udstyret med sauna, bollerum, spankingrum, fællesrum og alt det udstyr, som åbenbart hører sådan en klub til. Det var en skræmmende og spændende oplevelse. Klubben havde den regel, at man enten skulle være nøgen, eller iført undertøj. Så vi var iført undertøj, da vi satte os – let nervøse – op i baren.

Min kæreste er en lækker sag skal lige siges. Hun ser intet mindre end blændende ud i undertøj og hun tiltrak mange sultne blikke fra de fyre, der var til stede. Jeg kunne heldigvis tage den med ro, da det jo var paraften og alle fyrene havde deres DATE med. Vi faldt hurtigt i snak med et par, der også sad i baren. Det var ligeledes deres første aften, de var nok 10 år ældre end os, men et meget nydeligt par. Hun havde store tunge bryster og langt mørkt hår. Hun stod i stærk kontrast til min kæreste, der er blond og korthåret og med små faste bryster. Jeg syntes, hun var lækker. Hendes fyr var meget almindelig, han havde et lystent glimt i øjet, men hvad pokker, det kan man jo ikke fortænke ham i med det selskab.

Brunetten, Sarah, skulle forkæles af et par. Det var derfor, de var kommet fortalte hendes kæreste. Han ville blot se på og nyde synet. Det passede faktisk godt til det, vi gerne ville. Vi havde dog ikke snakket om, at jeg skulle være sammen med en pige og slet ikke, mens en mand kiggede på. Jeg kiggede min kæreste i øjnene og det var tydeligt at se, at hun havde lyst til, at det var helt ok for hende, hvis det var sådan det kom til at foregå.

Vi fulgtes ad til et rum, hvor der var madresser på gulvet og et vindue i væggen. Sarahs kæreste stillede sig udenfor og vi kunne svagt ane hans ansigt gennem glasset. Nu skulle det ske. Det var nu. Det krillede i maven og jeg kunne se, at min kæreste allerede havde de sovekammerøjne, der altid viste sig, når hun blev liderlig. Min kæreste tog Sarah i hånden og sammen satte de sig på hug på madrassen. De kyssede, først blidt, så inderligt og tilsidst grådigt og liderligt. Min kærestes hænder fandt om bag Sarahs ryg, fandt spændet, og løste hendes BH. Hendes tunge store bryster kom til syne i fuldt flor med spændte stive brystvorter. Min kæreste kælede for hendes bryster og suttede på brystvorterne. Sarah stønnede og lagde sig ned og lod sig forkæle. Min kæreste suttede og slik i noget der syntes som en evighed og langsomt førte hun sine hænder ned til Sarahs hofter og trak hendes trusser af.

En veltrimmet dusk og et højt venusbjerg kom til syne. Det var et flot syn og min pik dunkede i mine bukser. Jeg havde vildt lyst til at tage dem af. Min kæreste har altid begæret min pik og sagt, det var den største og tykkeste hun nogensinde havde set – og det kunne mærkes nu, hvor den knapt kunne være i underbukserne. Det var så liderligt at se min kærestes hænder på en fremmed kvindekrop. Jeg tog mine underbukser af, og min pik stod stiv og rank lige ud i luften.

Min kæreste havde stadig sit undertøj på og lagde sig ind over Sarah med sit hoved over Sarahs skød – og sit eget over Sarahs hoved. Sarahs hænder og fingre var straks overalt på min kærestes krop, de kørte og gled rundt om hendes trusser og jeg kunne se, at hun skubbede gstrengen til side og lod en finger glide ind i det glinsende varme våde indre. Min kærestes tunge spillede hen over Sarahs venusbjerg og op og ned langs siden på Sarahs skamlæber. Jeg kunne se, at der løb en lille dråbe af hendes safter ned mellem revnen på hende. Min kæreste slikkede dråben i sig og slikkede mere og mere intenst på Sarahs skamlæber og bevægede sig nu langsom op til hendes klitoris. Den tog hun under kærlig behandling og suttede og slikkede, som jeg havde fortalt, hun skulle. Sarah vred sig, stønnede og skød sit underliv op i min kærestes mund.

Det var for meget for mig og jeg blev nødt til at røre ved mig selv. Langsomt spillede jeg min pik mens jeg kiggede på de to piger. Pludselig kiggede min kæreste på mig, med det frækkeste blik, jeg havde set længe, satte en finger på hver side af Sarahs fisse og spredte den en anelse. Med øjnene inviterede hun mig ind. Som en sulten løve var jeg der med det samme. Min kæreste spredte Sarahs ben endnu mere, mens hun kiggede på min store pik, og jeg gled så lang som jeg var ind i Sarah. Hun gav sig, tydeligt overrasket, stønnede højt, klynkede og vred sig. Min kæreste suttede og slikkede alt hvad hun kunne på Sarahs klitoris mens jeg lod min lange tykke pik kneppe hende hårdere og hårdere. Det var tydeligt, at min kæreste nød synet, smagen og fornemmelsen af Sarahs fingre der gled ind og ud af hende.

Sarah trak min kærestes underliv helt ned til sit ansigt og hun trak trusserne helt til side og slikkede min kæreste. Det var noget, min kæreste kunne lide og jeg kunne se, at hun blev ukoncentreret og lukkede næsten sine øjne helt i og nød behandlingen. Sarah kunne ikke stå for smagen af min kærestes underliv og jeg kunne mærke, hvordan hendes fisse begyndte at trække sig sammen. Hun stønnede højlydt og pludseligt kom hun. Hun nærmest eksploderede i min kærestes mund og fornemmelse af fissen, der pumpede hårdt om min pik og safterne der sprøjtede ud af hende var for meget for mig. Jeg trak mig ud, gled ind i min kærestes mund med min drivvåde pik og hun suttede til jeg kom. Jeg trak mig ud og sprøjtede ud over min kærestes hage og Sarahs venusbjerg og mave. Det føltes som om, jeg kom i en evighed og Sarah blev glinsende våd.

Min kæreste, der elsker min sperm, slikkede Sarahs bløde mave og fisse ren for både mine og hendes safter og dette tændte hende så meget, at det var tydeligt på hendes øjne og underliv at hun snart ville komme. Sarah satte sin vidtåbne mund over min kærestes underliv og slikkede hende mens min kæreste slikkede Sarah. Pludselig kom min kæreste, hendes krop rystede og hun skreg mens hun sank helt ned over Sarah. To kvindekroppe. Udmattede og brugte. Jeg var vild med det syn. Bryster, hofter, lår og baller i en skøn og våd forening.

Vi lagde os alle tre ved siden af hinanden. Udmattede og forløste. Hvad Sarahs kæreste foretog sig bag vinduet var der ikke nogen, der tænkte på. Han måtte klare sig selv. Jeg er helt sikker på, at vi kommer her igen. På mange måder. Eller måske får vi telefonnummeret til Sarah. Hende vil vi gerne prøve igen. Det er helt sikkert.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.