BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Han havde sendt et link med en adresse til en rasteplads, med beskeden om at de skulle mødes der kl. 17:00. Det var en rasteplads ud til motorvejen med et infoteria og et lille grønt område med borde og en lille legeplads. Da hun sad i bilen på vej derop, kunne hun mærke hvordan der spredte sig en varme i kroppen af nervøsitet og spænding. Det var startet allerede da Han havde skrevet, at Han havde en overraskelse til hende og hele dagen på arbejdet havde hun tænkt tanker om, hvad Han kunne have fundet på. Landskabet gled forbi, mens marker, træer og biler hun passerede gled sammen til en ligegyldig masse. Hendes tanker var på det forestående møde og hvad det kunne indebære.

Han var en fyr sidst i trediverne med en skøn humor, et dejligt smil, et super frækt sind og en stamina som en marathon-løber. Han kunne tænde hende, bare ved at sende hende en besked. De havde haft mange møder. Både ude i det fri og hjemme hos hende. Hun havde aldrig før mødt en mand, der kunne det Han kunne. Den mindste berøring fra ham, kunne sende hende helt ud til grænsen og Han nød, at have den magt over hende.

SEX I DAG?

Denne gang var der dog noget der var anderledes. Hvorfor i alverden skulle de mødes på en rasteplads? Hvorfor skulle hun parkere der, bare for at sætte sig over i Hans bil i stedet for bare at mødes der hvor de skulle ende? Og hvorfor havde Han pludselig fremsat krav til hendes påklædning?

Hun var der før Ham og skyndte sig ind på et af de offentlige toiletter, for at tisse. Hendes taske med det tøj Han havde bedt hende om at tage på, havde hun også taget med derind. En sort, tætsiddende nederdel, der gik til lige over knæene, med et mønster der fremhævede hendes store, velformede røv, en t-shirt der sad til, uden at stramme, så man kunne ane hendes små og altid hårde brystvorter igennem stoffet og en løs, åben bluse over, så det så ud som om den sexede stil ikke var med vilje. Trusserne og BH’en tog hun af og lagde dem ned i tasken, sammen med arbejdstøjet. Hun fangede et glimt af sig selv i spejlet og kunne konstatere, at hun jo egentlig ikke så så nøgen ud, som hun følte sig. Øjnene gled ned og faldt på brystvorterne, der var ganske tydelige. Lidt længere ned og hun drejede sig lidt. Altså den nederdel fik hendes røv til at ligne en million.

Den store sorte stationcar holdt ved siden af hendes lille blå bybil, da hun kom udenfor igen. Det var begyndt at regne lidt, så hun småløb hen til Hans bil og satte sig hurtigt ind ved siden af Ham. De smilte til hinanden og gensynets glæde var stor hos dem begge. Han var ikke mange sekunder, om at få øje på hendes brystvorter og klemte drillende den ene med fingerspidserne, mens Han spurgte hende, om hun havde husket at komme uden trusser. Hun svarede ja, hvilket Han ikke tog for gode varer, så Han lod en hånd glide op ad hendes lår, indtil Han kunne mærke den glatte nybarberede hud mellem hendes ben. Du er en dygtig tøs. Hans ord gav hende en kildende fornemmelse i maven og brystvorterne blev øjeblikkeligt stenhårde igen. Hun elskede, når Han talte sådan til hende.

Regnen dryppede mod ruden, da de kørte fra rastepladsen ud på motorvejen. Hun ville gerne vide, hvor de skulle hen, men fik besked om, at det ville hun få at se. Der gik ikke længe før Han drejede fra og kørte ind igennem en by. Byens huse og mennesker blev erstattet af marker og en grusvej, som bugtede sig igennem et lille skovområde. Da de kom ud på den anden side, kunne hun se et rundt træhus i to etager med en dør forneden og en overetage der var åben uden glas i vinduerne. Han parkerede bilen og sagde, at de skulle op i fugletårnet. Hun kunne ane en skikkelse deroppe.

De gik indenfor og mødte en mand lige inden for døren. Hun var lidt tilbageholdende og vidste ikke, hvordan hun skulle reagere eller hvad hun skulle tænke. Nervøsiteten kom brusende tilbage i hendes krop. De to mænd hilste på hinanden og helt bramfrit spurgte Han den fremmede mand, om det var ham, der var kommet for at få suttet pik. Ordene fik blodet til at suse rundt i hendes krop. Hun havde fantaseret om det her så mange gange og nu havde Han arrangeret det hele for hende.

Den fremmede mand hilste høfligt på hende og de gik alle tre op på den øverste etage. Der var en flot udsigt ud over markerne og man kunne se hvor øde fugletårnet lå. Bare der ikke kommer nogen, tænkte hun og smilte nervøst til de to mænd. Hun fik besked på at sætte sig ned og de var ikke længe om at knappe deres bukser op og finde deres pikke frem. Her sad hun på gulvet i et fugletårn med to pikke lige foran ansigtet og med det samme hun lagde hænderne om dem, forsvandt al nervøsitet som dug for solen.

Hendes hænder masserede rutineret deres pikke, som hurtigt voksede sig store og hårde under hendes behandling. Hun var vild med den her stilling. Det underdanige i at sidde på gulvet og se op på to frække mænd, som var der for at bruge hende, tændte hende helt vildt. Hun startede med den fremmede mands pik. Så ham kælent ind i øjnene, mens hun slikkede fra roden til spidsen. Hendes varme tunge legede med hans pikhoved, inden hun lukkede læberne om det og sugede ham ind i munden. Den fremmede mand kom med et dybt suk, mens han pressede sig mod hende. Hun lod sine læber glide ned over hans pik et par gange og lod igen hånden overtage, mens hun vendte sig om mod Hans pik. Hun så kort på den og smilte for sig selv. Denne velskabte pik, med det store pikhoved, der altid fik hende til at stønne højt og tigge efter mere og som havde givet hende så mange orgasmer. Hvis man kan elske en pik, så var det det hun gjorde. Hun vidste lige, hvordan Han kunne lide det. En varm mund, en drillesyg tunge, bløde læber og en hård behandling. Han lagde hurtigt sin hånd om hendes nakke og pressede sin pik i bund i hendes hals. Hendes fisse reagerede omgående og hun kunne mærke, hvor våd hun blev. Hun masserede den fremmede mands pik med hånden, i samme rytme, som hun suttede Hans. Hver gang det perfekte pikhoved gled over hendes tunge, klynkede hun saligt og da hun så op på Ham, sendte han hende det velkendte, frække smil, mens Han fortalte hende, hvor dygtig hun var.

Han skubbede hende lidt tilbage og sagde, at Han ville kneppe hende. Den fremmede mand lagde sig på ryggen og hun lagde sig på alle fire imellem hans ben. Mens hun tog den fremmede pik i munden, smilede hun flirtende til den fremmede mand og han fortalte hende, hvor dejlig hun var og at hun i sandhed var en dygtig tøs. Hendes liderlighed havde fuldstændig taget over nu og der var ikke et gram generthed, da hendes t-shirt blev trukket op over brysterne, så den fremmede mand kunne nyde synet. Imens kunne hun mærke, at Han kom tættere på hende bagfra, trak hendes nederdel op og blottede den store røv, som fik et hårdt klask på den ene balde. Det tændte hende endnu mere og da Han ulideligt langsomt pressede sin pik i bund i hendes villige fisse, var hun lige ved at eksplodere. Hun slugte den fremmede mands pik grådigt og han stønnede højt. Den fremmede mand tog fat om hendes hoved med begge hænder og begyndte langsomt at kneppe hende i munden. Der kom opmuntrende lyde fra Ham bagved og Han begyndte at kneppe i samme rytme, som den fremmede mand.

Det var næsten for meget for hende. To pikke, der kørte i lange seje træk, helt i bund, både i hendes grådige mund og hendes sjaskvåde fisse. Et par dybe, hårde stød fra Ham og hun blev skubbet ud over kanten. Orgasmen rullede igennem hendes krop og hun tog den fremmede mands pik til roden, for at blive fyldt helt ud, mens hendes krop sitrede.

Hun hørte Ham sige, at de kunne bytte plads, så den fremmede mand kunne kneppe hende. Hurtigt havde de fundet sig til rette og hun kastede sig liderligt over Hans pik. Hendes søde safter smagte dejligt liderligt og det tændte hende endnu mere, at vide, at der nu stod en fremmed mand, som var klar til at kneppe hende. Uden varsel bankede den fremmede mand sin pik i bund og begyndte at kneppe hende hårdt og hurtigt. Hun behandlede pikken i sin mund med samme vildskab og mærkede, hvordan den stødte imod hendes hals igen og igen. Et stille klynk slap hendes læber og hun så bedende op på Ham, mens hun tiggede dem om at kneppe hende. De gav hende lige hvad hun havde bedt om. Endnu en gang lå hun på alle fire og blev kneppet dybt i begge huller. Hun var fuldstændig i deres magt og hun var vild med at give slip. De kunne gøre hvad de ville med hende, bare de blev ved.

Den tanke nåede hun ikke at tænke til ende, før den fremmede mand, sagde at han snart skulle sprøjte. Sæt dig op, befalede Han, og hurtigt stod de to mænd igen med deres pikke foran hendes ansigt. Den fremmede mand hev kondomet af og spillede sin pik i hurtige bevægelser, mens han gik helt hen til hende. Hun lukkede læberne om pikhovedet og mærkede hans sperm sprøjte ind over hendes tunge. Hun havde kun lige nået at sluge den fremmede mands sperm, da Han sagde, kom her! Hun nåede lige at tage hans pik i munden, da han sprøjtede sin ladning ned i hendes hals. Deres veltilfredse støn var sød musik i hendes ører. Smagen af deres sperm, var som en belønning og hun slikkede dem pligtopfyldende helt rene og takkede dem pænt.

Den fremmede mand gav hende et kram og sagde tak for legen og forsvandt hurtigt fra fugletårnet. Da de kom ned i bilen, smilte Han kækt til hende og spurgte, hvordan hun havde det. Hun svarede, at hun aldrig havde været mere liderlig. Godt, for det her var kun forretten…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.