BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Der er gået en rum tid siden vi tog hjem fra Herregården. Vi skulle lige finde os til rette, nu var vi jo blevet 3. Der gjaldt naturligvis andre regler for Aminha, hun har f.eks. dress code. Når vi er alene hjemme os 3 har hun kun et forklæde på, for tilgængelighedens skyld. Både Hannah og jeg har et højt aktivitetsniveau når det gælder sex. Vi er ved at lære Aminha op til at blive den perfekte tjenestepige på alle planer. Det er flere gange sket, at Hannah har sat sig på køkkenbordet og forlangt at Aminha slikkede hendes våde fisse, mens jeg kneppede hende hårdt bagfra i begge huller.

Hannah og jeg havde længe gået og talt om at invitere et nabopar over til middag og forhåbentlig kunne det udvikle sig yderligere, naboparret der er ældre end os, de er ca. 70 år, takkede ja til invitationen. Aminha lukkede dem ind og bød dem velkommen, da de kom ind i stuen kunne jeg godt se især manden kiggede langt efter Aminha. Hannah kom ind i stuen, hun havde en meget udfordrende kjole på, ikke meget var ovverladt til fantasien. Hun gav vores nabokone et kindkys og manden gav hun hånden, måske holdt hun hans hånd lidt længere tid end normalt. Jeg gik ud i køkkenet til Aminha, stak af gammel vane en finger op i hendes fisse mens hun fik sine ordrer for aftenen, jeg ville have hende til at komme, så jeg trak tiden lidt og masserede hendes klit. Hun fik besked på, at når hun havde serveret maden skulle hun kravle ind under spisebordet og finde nabomandens pik og sutte på den, men han måtte ikke komme i munden på hende, da hun havde fået sin orgasme gik jeg ind i stuen og bød til bords.

SEX I DAG?

Vi var placeret så vi sad parvis overfor hinanden. Jeg har helt glemt at præsentere naboparret, manden hedder Gert og hans kone hedder Bente. Det viser sig de er temmelig frimodige ligesom Hannah og jeg, så snakken går lystigt, og efter hånden som vinen glider ned bliver den frækkere og frækkere. Aminha sidder allerede under bordet og sutter Gerts pik, han sidder lidt uroligt. Jeg prøver forsigtigt at lægge min hånd på Bentes lår, den får lov til at blive liggende, hun rykker den endda tættere på sin kusse, hendes vejrtrækning er begyndt at ændre sig. Jeg kan se Hannah også har gang i noget under bordet, hun sidder også uroligt. Jeg føler på Bentes kusse, hun har ingen trusser på, de har altså også haft planer for aftenen.

Bente er drivende våd og kommer med et skrig da jeg masserer hendes klit, jeg mærker hendes hånd på min pik, hun bliver overrasket over dens størrelse, den er tydeligvis større end Gerts. Vi afslutter middagen og viser Gert og Bente ind i vores veludstyrede sexrum, de bliver forbavsede, det havde de aldrig set før. Vi klæder os af alle sammen og er nu helt nøgne. Bente og Hannah går på knæ og sutter på hver sin pik, Bente er fantastisk til at sutte pik, hun sluger den helt til roden, jeg lukker øjnene og nyder hendes sutten og min pik er godt stiv. 

Pludselig ringer det på døren. Aminha går ud og åbner, udenfor står der en smuk kvinde med en stor barm, hun følger gæsten ind til os andre. Det havde jeg glemt siger Hannah, dette er Sussie, tag godt imod hende, det bliver Aminha der tager sig af vores nye gæst, hun kæler for de store bryster, men går helt i stå da hun når til skridtet. Istedet for en drivende våd fisse finder hun en stor stiv pik. Hannah griner, hun vidste godt Sussie er transseksuel. Aminha går begærligt ned og sutter på pikken. Jeg har helt glemt at beskrive vores naboer, Gert er en spinkel mand, Bente er modsat en kraftig kvinde på ca. 100 kg.

Jeg klemmer hendes store bryster om min pik og knepper hende mellem brysterne, Hannah har travlt med Gert, hun har stukket en buttplug op i røven på ham og rider ham nu, de er begge i en anden verdenAminha har ledt Sussie hen til Bentes fisse og leger med hendes pik i skedeindgangen, Bente er helt vild og kan slet ikke ligge stilleAminha slikker hendes klit imens hun stikker Sussies pik helt i bund på Bente. Det blev for meget for Gert, han lå og så sin kone få pik af en kvinde med patter, han kom i et brøl oppe i Hannahs fisse, det var tydeligt det lige var det Hannah manglede, hun kom i en sprøjteorgasme, Aminha blev sat til at sslikke op mens jeg knepppede hende, Hannah lagde sig over til Bente og legede med hendes kloder mens Sussie kneppede det bedste hun havde lært. Jeg fik vendt Aminha så jeg kunne se med, det varede heller ikke længe så kom både Sussie og jeg på en gang. Aminha fik besked på at slikke Bente ren. 

Det havde været en god og fræk aften for alle parter, og da vi sad og drak kaffe bagefter blev vi enige om, det bestemt ikke var sidste gang, vi aftalte at det var tilladt at gå på besøg hos hinanden uanmeldt og have sex med den der var hjemme, det gjaldt også Aminha 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.