BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

I flere måneder har min ynglings elsker Morten, min kæreste og jeg talt om at finde en pige mere og invitere hende med i vores trekant og da vi hver især kender nogle andre mænd og kvinder vi sexer med på kryds og tværs, så havde min kæreste og jeg mødt Johanne , som bor alene, nogle gange med andre mænd og alene , hvor Johanne og jeg også havde pigesex. Problemet var at finde et tidspunkt vi alle 4 kunne samtidig, men for et par dage siden lykkeds det at finde et tidspunkt vi alle 4 kunne og det blev i dag.

Morten har min kæreste og jeg kendt i flere år og vi bor tæt på hinanden, og elsker med hinanden så ofte det kan lade sig gøre, Johanne bor ca 1 times kørsel fra os, så vi aftalte at køre sammen ud til hende, da Morten ikke har været ude hos hende før. Mortens største ønske var at se mig have sex med en pige, ellers har han nemlig i årnes løb set mig på alle mulige andre måder med flere mænd i sexbio og alene hjemme hos os. Så han skrev lystigt dagen før vores aftale med Johanne, hvad han ville se os lave og sprugte om vi brugte legetøj, han blev heldigvis ikke skuffet.

SEX I DAG?

Morten og min kæreste er begge to bi, og jeg har tit set dem sutte pik på hinanden, men i dag ville de først se mig og Johanne have pigesex, så Johanne startede med at slikke min fisse, som allerede var godt våd, mens min pegefinger massrede min klitoris og gjorde mig endnu mere ophidset...kort efter kom stønnelydene helt af sig selv ud af min mund, mens jeg lå med lukkede øjne og nød Johannes tunge langt oppe mellem min skamlæber, og da hun kort efter stak sine små finger op i fissen på mig, varede det ikke længe før jeg fik den første orgasme.

Mens vi lå der og legede med hinanden sad mændene og spillede pik, men sagde ikke ret meget, tror bare de nød synet, alligevel kunne Morten til sidst ikke dy sig og kravlede op i sengen til os. Nok se ikke røre, sagde jeg mens jeg lå med lukkede øjne, da han satte sig på hug over mit hoved, ja ja jeg kigger bare sagde han frækt og smilede frækt, mens Johanne begyndte at slikke mig igen og mine hænder fandt Mortens pik over mit hoved, den var allerede godt stor og stiv, Hov hov sagde Morten, det var ikke det du skulle lige nu! Det er sku svært at lade være med når du står på alle 4 lige over mit hoved, sagde jeg grinende, inden Johanne og mig byttede plads og hun nu lå med hovedet under hans pik og jeg slikkede hendes lille stramme fisse, mens min hænder masserede hendes bryster blidt. kort efter kom der også stønne lyde ud af hende og jeg kunne mærke at hun blev mere og mere våd dernde. Lidt efter fandt vi dildoen som jeg førte op i hende mens den vibrede lystigt.... og kort efter fik hun også orgasme....

Nu lagde begge mænd sig op til os i sengen og mens jeg igen masserede Johannes bryster med den ene hånd fik min anden hånd min kærestes pik i hånden også slikkede Morten vidre på Johannes fisse.

Selvom jeg godt vidste at Morten også har andre kvinder end mig var det alligevel lidt specielt at se ham rigtigt sammen med en anden kvinde fysisk men min kæreste og jeg nød synet af dem sammen og flere gange tænkte jeg at sådan ser han også ud når han elsker med mig, især da Johanne satte sig på hug og Morten stod på gulvet og stak sin pik op i hende bagfra , det tændte mig så meget at jeg kort efter måtte sætte mig ovenpå min kæreste og ride den stive pik han bare lå der med. Så fik jeg min 2 og 3 orgasme kort efter, så min kærestes pik bliv sjask våd af fissesaft, åh skat du er sku dejlig stønnede han kort efter, ja det tænder mig at se de 2 sammen sagde jeg.

Kort efter byttede vi partner, men inden skulle min kæreste lige mærke 2 skønne kvinders tunge på hans pik og boller, åh stønnede han flere gange og jeg troede han var lige ved at komme, nu må vi hellere stoppe sagde jeg til Johanne, ellers får vi sprem i hele ansigtet....Den bemærkning grinde Morten af da han lidt efter gav Johanne finger, mens hun stod i sengen på alle 4 og suttede pik på min kæreste, mens jeg satte mig ned på gulvet under Morten og begyndte at sutte hans store pik, åh Birthe hvad er det du gør frække tøs sagde han, jeg sutter en stor pik sagde jeg grinene, inden jeg forsatte med at sutte hans pik og han stak hans anden hånd op i min fisse og kørte den hurtigt ud og ind, at jeg tilsidst måtte slippe hans pik med min mund og skrige min 4 orgasme ud, så der blev vådt på gulvet også.

Lidt efter satte Johanne sig op på min kærestes pik og jeg lagde mig ved siden af så Morten kunne kneppe mig i vores ynglings stilling T ´et.......mens Johanne red vidre på min kæreste og også fik flere orgasmer.

Åh, hvor er det frækt og skønt det her stønnede jeg ....ja kom råbte Morten kort efter, og kunne mærke min 5 orgasme også gjorde hans pik drivvåd....åh, nu skal jeg ud og have noget af drikke sagde jeg til ham lidt efter mens han lagde sig over til min kæreste og Johanne, og legede vidre med dem på akkurat samme måde med tunge og fingre,som når min kæreste og jeg var alene med ham.

Da jeg kom tilbage lå han på siden med spredte ben og stiv pik, mens hans fingre var oppe i Johannes fisse samtidig med hun red min kærestes pik og jeg begyndte at sutte hans pik igen, åh nej det må du ikke Birthe sagde han stønnende, "nå" sagde jeg ironisk "hvad må jeg så" og smilede frækt til ham, inden jeg suttede hans nosser, åh ja stønnede han da han holdt op med at grine af min bemærkning fra før....ikke mere nu sagde han lidt efter, så kommer jeg bare...nej det kan vi ikke have sagde jeg og lagde mig bag ham inden Johanne kravlede af min kæreste og gik over og fandt en lille DILDO, der skulle bruges på hans nosser inden han fik dem tømt for sprem, jeg lagde mig ved siden af min kæreste og legede med den store dildo i min fisse så jeg var klar til en tur mere lidt efter.

Da begge mænd havde fået nok af fisse sagde jeg til Johanne om ikke vi også skulle se dem sutte pik på hinanden, jo sagde hun og det gjorde de, den smager af fisse din pik Hans sagde Morten til min kæreste, og jeg sagde til Johanne at nu ville jeg smage en fisse der smagte af pik, det havde jeg aldrig prøvet før. Ja sagde hun og lagde sig ned, mens jeg suttede hendes fisse igen.

Bagefter beordere Morten mig over på ryggen og ligge så han kunne spreme på både mine og Johannes bryster samtidig. Så lå jeg der i smørhullet og massrede min kærestes nosser og Johannes bryster mens Morten stod ovenover os og spillede pik indtil spremen flød ud af pikken ned på vores bryster.

Så mangler vi kun dig , skat sagde jeg til min kæreste bagefter og mens jeg holdt mit andet bryst over pikhovedet og suttede hans nosser, kom han i en ordenlig orgasme kort efter.

Bagefter var vi enige om alle 4 at det ikke var sidste gang vi mødes og sexede sammen......

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.