BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Først lidt om mig selv. jeg blev født i Thailand for 28 år siden, og det var som dreng, men er blevet opdraget som pige, siden jeg var helt lille. Så jeg er det som de fleste vil kalde for ladyboy. Og skulle efter sigende være en sød og attraktiv kvinde.
Efter at jeg havde oprettet en profil herinde gik der ikke mange dage, før jeg blev kontaktet af en smuk kvinde. Jeg kiggede naturligvis på hendes profil. Og jeg fandt hende utrolig interessant og begynder at skrive sammen med hende. Det viser sig, at hun er både sjov og sød, kort sagt en rigtig charmetrold med ben i næsen.
Vi ender med at mødes på et hotel i Odense. Jeg sidder i restauranten med et glas rødvin og venter på hende. Jeg havde bestilt en rigtig god rødvin og et glas ekstra. Jeg havde fundet ud af, at en god rødvin er noget hun sætter stor pris på.
I dagens anledning havde jeg valgt et sort sæt tøj bestående af en kort habit jakke og en kort nederdel, bare ben og stiletter.
Min hvide skjortebluse var godt nedringet, så jeg følte mig ganske godt tilfreds med mit valg og selvtilliden var i top.
Da hun indtager restauranten, er det som om at hun lyser det hele op med hendes tilstedeværelse. Hun nærmest sluger alt opmærksomhed omkring sig. Jeg var ved at tabe både næse og mund, hold da op hvor var hun smuk og rigtig flot klædt. En kvinde der lyste af stil.
Langt lyst hår, de smukkeste blå øjne. En make-up der sidder lige i skabet. Man kan skimte hendes store bryster der er pakket pænt ind i en hvid blonde bh under hendes lyse skjortebluse. Hendes sandfarvede nederdel sidder som malet på hende. Prikken over i'et, er hendes smukke brune ben der fører hende afsted på et par lyse stiletter. Hun har virkelig velplejede hænder og fødder. Hun er simpelthen gude lækker.
Hun kommer hen til mig og giver mig et kys på kinden og siger "så kunne jeg være her min skat" Inden hun sætter sig, taler hun lige med en tjener ganske kort. Jeg kan høre at hun bestiller friske jordbær til os.
I mens hun taler med tjeneren kan jeg ikke lade være med, at kigge på hendes bagdel. Jeg bemærker at der ikke er aftegninger eller andet der indikerer at hun bruger trusser.
Det ender med at, vi opholder os tre dage på hotellet, fredag til søndag. Menuen er sex, sex og atter sex.

Efter mit første møde med hende, så skulle der ikke gå ret længe, inden jeg skulle på besøg hos hende og hendes mand.
Han hilser pænt på mig og siger så - hvor er det dejligt at se dig her, min kones smukke unge veninde. Jeg har hørt meget om dig.
Han er ligesom hende. Sød, sjov og en rigtig flot fyr med stil. Han fortæller at han skal til at ud af døren og til et møde, så det bliver sent inden han kommer hjem.
Vi hygger os med god mad og et par flasker rødvin. Og bliver enige om at det kunne være hyggeligt med et bad. Vi går ud på badeværelset og hun beder mig sætte mig på toilettet. Hun begynder at smide tøjet. Hun står nu kun i sit undertøj. Hun vender sig så hun står med ryggen imod mig. Hun åbner sin bh og lader den falde på gulvet. Så en tommelfinger i hver side af trussen. Langsomt lader hun dem glide ned af sine lår. Jo længere de kommer ned, jo mere kan jeg se af hendes smukke bagdel og hendes indbydende mis. Hold da op hvor er hun lækker.
Hun smider sine trusser og står nu med front imod mig, og kigger mig dybt i øjnene imens hun begynder at onanerer.
Jeg vil kramme dine smukke bryster imens jeg sutter din pik... Og du skal komme i min mund. Hvordan kan det komme ud af munden på sådan en smuk kvinde.?
Smid dit tøj så vi kan komme i bad smukke - sagde hun så.
Jeg fik mig rejst og gjorde som jeg fik besked på. Min pik stod og mine brystvorter strittede. Hun gav mig elevatorblikket. Fuck du er en lækker tøs, med en rigtig dejlig pik som jeg nok skal sørge for bliver tømt.
Inde under bruseren vaskede vi hinanden. Da vi var færdige satte hun sig på knæ og tog min pik i munden. Hendes venstre hånd på min bagdel og hendes højre hånd kærtegner mine nosser og mit numsehul.
Jeg kunne mærke at jeg var lige ved at komme, og det kunne hun åbenbart også, for med et gled en våd finger langt op i mit indre, og i det samme begyndte jeg at sprøjte, jeg tog fat om hendes hoved og min pik røg langt ind i hendes mund. Hun bliver ved og ved til jeg er helt tømt.
Bagefter ender vi selvfølgelig inde i deres soveværelse, og igen har vi helt fantastisk sex. Men denne gang er det mig der bestemmer hvordan det skal være. Jeg bruger hendes huller og det er dem alle.
Jeg smører hende godt ind i glidecreme og begynder at slikke hendes mis og det lille frække hul, så lader jeg 2 fingre glide op, så 3 og kort efter 4. Hun er godt liderlig nu og jeg mærker at hun snart kommer. Forsigtigt lader jeg hele min hånd glide ind i hendes våde fisse. Jeg kører den frem og tilbage et par gange og så kommer hun med et skrig og hendes smukke krop ryster voldsomt. Vi falder begge to i søvn.
Ved midnatstid vågner jeg ved at der er en der ligger sig ved siden af mig.
Jeg mærker en hånd på mit bryst, jeg begynder at blive nervøs, da hånden glider ned over min mave. Jeg tager fat om den og hvisker "Stop, det går ikke. Roligt nu, jeg ved besked, hun har fortalt mig alt og det er helt okay med mig, så slap nu bare af. Han flytter sin hånd og laver et eller andet som jeg ikke kan se, da det er helt mørkt i soveværelset.
Med et mærker jeg noget koldt og glat imellem mine ben, det mærkes som glidecreme. Det er dejligt og min pik begynder at rejse sig og imens sutter han mine bryster. Mine brystvorter stritter af lyst.
Han kysser ned over min mave, og endelig mærker jeg at han begynder at sutte min pik. Efter et stykke tid beder han mig vende mig, så jeg ligger med ryggen til ham. Han ligger sig helt tæt op af mig og hans kone, der også ligger på siden med ryggen mod mig, skubber sin numse imod mig. Han hvisker til mig - tag hende...
Idet jeg glider ind i hende mærker jeg hans pik imod mit stramme hul. Jeg tager fat om hans pik, den virker temmelig stor i min lille hånd, så det skal være ganske langsomt, hvis ikke det skal gøre ondt.
Langsomt trænger han ind og begynder at kneppe mig. Det er sindssyg lækkert at give og modtage på en gang.
Hun er nu vågen og flytter sig fremad så jeg glider ud af hende. Hun tager fat i min pik og skubber så sin numse bagud igen, således, at jeg denne gang, uden mulighed for bestemmelse, vil komme til at tage hende analt. Hun skubber sin røv imod mig, men kun således at det kun er pik hovedet der kommer indenfor. Hver gang er jeg lige ved at glide helt ud, og hver gang stammer hun sin muskel omkring pikken. Det er som om at hun nærmest malker min pik. Hun stønner let imens hun bevæger sig frem og tilbage. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Hun har virkelig styr på sin krop og ved hvad hun vil have, og hvilket tempo det skal gå i. Jeg tager fat i hendes hofter og imens pumper hendes mands kæmpe pik ud og ind af min røv, samtidig med at han kæler for mine bryster. Følelsen af hans pik i min røv og hendes malkende bevægelser omkring pik hovedet er ubeskrivelig. Jeg kan høre at han er ved at komme og sætter tempoet op og med et, så banker han den i bund og jeg mærker hvordan han pumper sin sæd langt op i mit indre.
Det er så dejligt at jeg også kommer, det er som om at det aldrig vil stoppe. Jeg kan samtidig mærke at hun onanerer og med et skubber hun sig helt ind til mig så min pik ryger helt i bund i hendes stramme røv hvor de sidste stråler af sperm bliver afleveret . Hun stønner og klynker voldsomt, og hendes krop ryster. Det er første gang, at jeg oplever noget så intenst og dejligt. Jeg er brugt, træt og helt tømt. Hun holdt sit ord og i dag er jeg blevet deres faste hus veninde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 74 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.