BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi ankommer samtidigt udenfor klubben, og kigger forventningsfuldt på hinanden. Jeg nyder hvad jeg ser, og komplimenterer dit frække udseende.

Jeg siger at fra nu af, og til vi igen forlader klubben, er du min, og skal lystre mine befalinger. Ingen spørgsmål. Eneste mulighed for at sige fra er, at sige sikkerhedsordet: "Lakrids". Hvis du siger det, vil jeg straks afbryde, og føre dig trygt ud igen. 


Du kigger på mig med et blik der signalerer en blanding af lyst og frygt.

Jeg afkræver dig en accept af betingelserne, og du siger lidt tøvende: "okay", og vender dig mod døren.

Jeg griber dig hårdt i armen og stopper dig, og du kigger overrasket på mig. Jeg siger: "jeg hørte vist forkert. Hvad var det du sagde?"

Du kigger forvirret på mig, og kommer så pludselig i tanke om de regler jeg havde sendt dig på mailen. Du sænker blikket og siger stille: "Ja, herre".

"Godt!" siger jeg, og fører dig ind ad døren.

Vi kommer ind i omklædningsrummet, og jeg befaler dig at klæde dig helt af. Jeg står tavs og ser på dig, imens du lader tøjet falde. Mit blik gør dig usikker, og du kan mærke rødmen brede sig i dit ansigt. Da du er helt nøgen, går jeg langsomt rundt om dig, som for at inspicere din krop. Jeg giver dig bind for øjnene. Jeg lader dig stå urørt, mens jeg selv klæder mig af, og du når lige at blive usikker på, om jeg stadig er der, inden det giver et sæt i dig, da jeg pludselig tager fat i dit hår, og trækker dit hoved bagover, med den ene hånd, mens jeg med den anden tager fat om dine kinder. Jeg lader mine fingre kærtegne din kind, og det kommer helt uventet for dig, da jeg giver dig en lussing! Du stønner i en blanding af overraskelse, frygt og pludselig liderlighed. Jeg tager fat i din arm, og fører dig ind til badet. Der tager jeg bindet af dine øjne igen, og lader dig tage et bad. Igen står jeg og betragter dig. Hver gang du ser op, fanger du mine øjne. Jeg ser alvorlig ud, og slipper ikke dit blik, før du igen selv ser ned. Du prøver at få et indtryk af omgivelserne, men må sande at du står i et hjørne af baderummet, og ikke kan se andet end mig under bruseren overfor.

Da vi er færdige giver jeg dig igen straks blindfoldet på, inden jeg tørrer din dirrende krop. Jeg fører dig tilbage til omklædningsrummet, hvor jeg iklæder dig dit medbragte frække undertøj.

Jeg er tilfreds med at se, at du har fulgt mine anvisninger. Du har både den gennemsigtige BH og g-strengs trusser med. g-streng fremhæver din lækre røv, og giver mig fri adgang til dine balder.

De højhælede støvler har du heller ikke glemt.

Jeg nyder kontrasten af de sorte blonder, og de blanke sorte støvler, mod din lyse hud.

Jeg lader mine hænder glide over din krop og mærker hvordan du skælver. Kærtegner igen din kind, og du gør dig klar til at få endnu en lussing, men den kommer ikke.
Du mærker hvordan jeg spænder et halsbånd om din hals, og klikker en karabinhage i det, og du mærker vægten af en tung metalkæde.

"Nu er du klar!"

Jeg trækker i kæden og du har intet andet valg, end at følge med. Stadig med bind for øjnene bliver du ført ind i det ukendte univers. Du fornemmer svagt, hvordan der bliver mørkere og mere stille, for hvert skridt, indtil jeg stopper dig, og dirigerer dig bestemt frem til hvad der føles som en seng. Med et ryk i lænken signalerer jeg, at du skal kravle op på briksen og lægge dig på alle fire.

Du føler dig frem, og undersøger lejet og du finder nogenlunde midten, og indtager din position.

Jeg trækker dig tættere på mig, og du kravler forsigtigt lidt frem, indtil dine fingerspidser rammer kanten. "Det er fint!", siger jeg.

Jeg tager igen pludselig fat om din nakke, og samler dit hår i min hånd. Jeg løfter dit hovede op, og kysser dig dybt og krævende. Tager fat om dit ansigt, og holder dig fast: "Du er min liderlige Tøs i aften! Du tilhører mig, og jeg vil bruge dig som det passer mig!"

Jeg slipper dig og trækker mig lidt tilbage og nyder synet af dig. Går rundt om dig. Du trækker vejret dybt og tungt, og stønner let. Forventningsfuldt. Jeg smiler for mig selv, og svinger min flade hånd til et kraftigt smæk på din ene balde, og du udstøder et skrig af overraskelse og rødmer ved bevidstheden om, at det er tydeligt at du nyder den varme der breder sig fra mærket efter min hånd.

Jeg gentager slaget, men nu på den anden balde, og du stønner igen. Flere slag, ...mange slag! Skiftevis blidt, hårdt, hurtigt, langsomt.
Jeg standser først da dine balder er højrøde og varme.
Umærkeligt lægger jeg mig bag dig, og i et pludseligt udfald trækker jeg din g-streng til side, og lader min brede, våde tunge glide over din fisse, og op over dit stramme røvhul, i ét langt og fast slik, Du sukker dybt.

Jeg beordrer dig om på ryggen, og du lystrer straks! Jeg spreder dine ben og arme. Trækker dig helt op til den ene ende, så dit hovede ligger tilbage, lidt ud over kanten.

Du mærker hvordan jeg binder dine arme, og derefter dine ben. Du ligger nu som et kors på briksen. Du prøver at trække i rebene, men må sande at du er fikseret.

Jeg lader øjnene vandre over din krop. Lader dig mærke mine store varme hænder mod din hud. Kærtegner dine lår, inderlår, ...strejfer din fisse udenpå trusserne, glider op over maven, og kupler mine hænder over dine bryster.

Jeg står nu for enden af briksen, ved dit hovede. Lader hænderne massere dine bryster bestemt. Glider ned i din bh og finder dine stive brystvorter med fingrene. Napper i dem. Niver lidt, og mærker hvordan de bliver endnu hårdere.

Når jeg læner mig frem kan du mærke min pik mod din kind. Jeg træder en smule tilbage og lader pikhovedet kærtegne dine læber, inden jeg presser min pik ind i din mund.

Du kan mærke hvordan min pik dunker i munden på dig. Du sutter ivrigt på den, og prøver at suge mig dybere ind mellem dine varme våde læber. Jeg holder dit hovede, og lader min pik glide ud og ind i din mund. Knepper din mund. Du stønner og prøver at følge med i bevægelserne, og trækker vejret hurtigt gennem næsen.

Din opmærksomhed er fuldt samlet om min pik, og du har ikke rigtigt lagt mærke til at der har samlet sig flere personer omkring os. Før det går op for dig, at jeg kommunikerer med nogle af dem, giver underlaget på briksen sig lidt, og du mærker pludselig et ekstra sæt hænder på dine lår.
Du bliver igen lidt usikker, men har intet andet valg end at acceptere, at hænderne glider op ad dine inderlår i bløde bevægelser, mens et par varme læber kysser hver en cm af din hud, som hænderne passerer.

Du stønner! Det kilder og pirrer, og du nyder berøringen, og prøver at få en fornemmelse af personen.

Du mærker hvordan en hånd tager fat om din ene balde, og løfter dit underliv, mens dine trusser bliver trukket til side. Pludselig mærker du en varm, våd tunge som slikker dig, i én lang og fast bevægelse, fra mellemkødet til din klit, som stritter lystigt op imod den fremmede.

Du opgiver at finde ud af hvem det er som byder ind med tungeleg, og giver dig hen.

Du kan til gengæld tydeligt mærke, at synet, af personen der slikker dig, tænder mig voldsomt. Min pik bliver om muligt en tand tykkere og hårdere i din mund, og du hører hvordan jeg stønner.

Personen slikker dig grådigt, og du roterer med underlivet.

Da du mærker at personens mund presses en smule hårdere mod din fisse, samtidig med at personen med forholdsvis lys stemme udstøder et 'ååhhhh...', så ved du at det er en liderlig kvinde der slikker dig. Og da kvindens slik bliver suppleret med en ekstra rytme af skiftevis tæt kontakt og let spillende tunge, da ved du også, at hun er blevet fyldt af en ligeså liderlig mand, som tager hende bagfra, mens hun slikker dig.

Mandens stød forplanter sig som en pulserende rytme i kontakten mellem kvindens mund og din våde fisse.

Jeg kan mærke hvordan du påvirkes af stimuleringen, ... du holder små pauser i behandlingen af min pik, ... afgiver små støn og lyde af behag.

Jeg trækker mig ud af din mund og kvinden stopper slikkeriet. Et øjeblik ligger du helt uberørt. Jeg sætter mig på hug ved dit hovede, og hvisker i dit øre: "Du er smuk når du spænder hver en fiber i din krop af nydelse! Jeg er stolt af dig, Tøs!"

Som for at understrege pointen folder jeg skålene, på din bh, ned under dine bryster, og niver dig i brystvorterne. Hårdt!

Samtidig mærker du hvordan dine trusser bliver trukket ned om dine lår. Da dine fastspændte, spredte, ben forhindrer den i at komme længere ned, mærker du et ekstra tyk, og du hører hvordan trusserne bliver flået i stykker, og fjernet helt.

Du sukker og stønner højlydt. Du mærker påny tungen mod dit skød. Nu mere målrettet omkring din strittende klit. Og samtidig mærker du to fingre trænge op i dig. Først langsomt og forsigtigt. Blidt ind og ud. Lidt efter lidt stiger tempoet. Fingrenes stød bliver kraftigere, og rammer oftere og oftere dit G-punkt. Du stønner voldsomt. Jeg udnytter din åbne mund, og presser min hårde pik mellem dine læber igen. Denne gang tager jeg ingen hensyn, men tager dig hårdt og dybt i munden. Knepper din hals uhæmmet, så du har svært ved at følge med.

Pludselig stopper tungen sin leg med dit skød, og fingrene glider ud. Du bliver et øjeblik ramt af skuffelse og irritation over at være så tæt på, og så ikke alligevel.

Men skuffelsen bliver afløst af overraskelse og en smule frygt, da personen mellem dine ben kravler op og ind over dig. Du fornemmer straks at det ikke længere er kvinden, men en mand.

Du giver dig i rebene, og giver lyd fra dig, men min pik i din mund forhindrer dig i andet end nogle uforståelige, liderlige lyde.

Jeg holder dit hovede fast, og du mærker tydeligt hvordan min pik dunker tungt og hårdt i din mund.

Manden ligger nu helt ind over dig. Du mærker hans vægt, selvom han holder sig oppe på armene.

Jeg lader min pik slippe din mund, og sætter mig igen på hug ved dit øre.

"Bered dig på en STOR oplevelse, Tøs!", siger jeg. "Hvad?", siger du, og afslører at du ikke forstår sammenhængen.

Pludselig går det op for dig, og du hvisker "nej, nej, nej..."

"Ti stille ...", siger jeg. "Du har ikke noget valg!"

"Nej, Herre!", siger du, og sukker dybt. Du presser umærkeligt dit underliv op imod manden, og understreger dermed din accept.

Jeg nikker til manden.

Du mærker hans pikhovede mod din fisse. Du er så våd, at du straks åbner dig, og lader ham en smule indenfor.

Allerede der kan du mærke, at han er større end gennemsnittet.

Manden presser på, og du stønner voldsomt. Normalt ville så stor en pik være en udfordring for dig, men nu er du så liderlig og våd, at den tykke, hårde pik glider lige op i dig, i én langsom, men bestemt bevægelse.

Pikken finder hvile dybt oppe i dig. Helt i bund! Du er fyldt fuldstændig ud, også i tykkelsen. Manden holder pikken stille og lader dig mærke hver en dunkende åre. Det er som om den vokser en lille smule mere, ved hver eneste pulsslag.

Næsten umærkeligt trækker han sig en smule ud. Støder i bund igen. Lidt længere ud, og i bund igen. Lidt længere ud, og endnu engang i bund. Længere og længere bevægelser, og langsomt øgende tempo. Din fisse kæmper for at vænne sig til størrelsen.

Hastigheden og kraften i stødene øges. Pikken glider nu fra næsten helt ude, til fuldstændig i bund, i en insisterende rytme. Fra så langt ude, at pikhovedet næsten slipper dine fisselæber, og til så dybt, at hans tunge nosser masserer dit mellemkød. For hvert stød når din fisse at trække sig lige præcis så meget sammen, når pikken er længst ude, at det igen føles overvældende og meget stort, når han trykker den i bund igen.

Dine safter næsten løber ud af dig. Jeg kan se hvordan den flotte pik glinser af din ophidselse.

Tempoet stiger yderligere. Din stønnen forstærkes i takt med mandens hofter som rammer dine. Kvinden fra før ælter dine bryster. Niver dig i brystvorterne. Du både fornemmer og hører hvordan kvinden og manden kysser hinanden, inden hun bøjer sig ned og slikker dine brystvorter. Bider i dem.

Manden tager dig voldsomt nu. Knepper dig virkelig hårdt! Hårdere end du nogensinde havde forestillet dig var muligt, med så stor en pik.

Hans lange, glatte nosser klasker højlydt mod dit røvhul, for hvert stød.

Du kan mærke hvordan mandens arme sitrer på hver side af dig. Han kæmper med at holde sig oppe, mens han stønner tungt. Han taler til både mig og kvinden, og omtaler dig i tredje person: "Det er godt nok en fræk lille liderlig tøs, du har taget med i dag! Hendes fisse føles virkelig dejligt stram og lækker!" ...og: "Kan du se hvordan jeg knepper hende, skat? Kan du se hvordan min pik spiler hende helt ud?"

Kvinden stønner et nydende "mmmmm... ja! Det er så frækt at se på!"

Hun rækker en hånd ned mellem dig og manden, og finder din klitoris. Hun lader et par fingre køre rundt om den. Lader en finger glide ned på hver side af den pumpende pik, og kærtegner dine skamlæber, inden hun igen finder din klit.

Hendes fingre leger målrettet med din strittende klitoris, mens du bliver kneppet. Hele din krop skælver. Du er tæt på.
Både kvinden og manden mærker din ekstase, og sætter tempoet lidt ned, for at trække din nydelse ud.

Kvinden bøjer sig ned over dit ansigt. Hun har stadig den ene hånd mellem dine ben, og nu finder hendes tunge din ene øreflip, som hun sutter på. Tungen glider ned over din hals, inden den finder dine læber, og trænger ind i din mund. Hun kysser dig krævende.

Jeg rejser mig igen, og stikker min pik ind mellem jeres ansigter. I kæmper på skrømt om at få lov til at slikke mig. Jeg mundknepper jer på skift. Min pik pumper og bliver endnu hårdere. Jeg er ved at komme. Jeg ånder tungt og giver slip. Jeg sprøjter min ladning udover jeres ansigter. I kysser lidenskabeligt, mens spermen pumper ud og dekorerer jeres mundvige.

Kvinden intensiverer legen på din klit, og manden sætter både tempo og styrken op.
Du skriger.
Pikken føles fantastisk i din våde, villige fisse.

"Åh, skat, ...jeg kan ikke holde den længere!", siger manden. Han trækker sig ud, og hiver kondomet af i samme bevægelse.

Spiller sin store pik, og sprøjter en voldsom ladning ud over din fisse, hvor den varme sperm løber ind mellem kvindens fingre, og videre ned mellem dine ben.

Kvindens leg med din spermvåde klit og fisse, og din dunkende, gennemkneppede fisse, samles i én følelse, og bringer dig ud over kanten.

Du spænder din krop som en bue, løfter kroppen fra lejet, og skriger din orgasme ud.
Du kommer voldsomt, og sanser næsten ikke, at kvindens kærtegn aftager, og manden trækker sig tilbage. Til gengæld kan du tydeligt mærke, og høre, da flere andre mænd pludselig kommer tæt på.
De har stået rundt om os, og spillet deres stive pikke, og nu lader de - på mit signal - deres hænder glide over din krop, mens de, én efter én, stønnende lader deres varme sperm sprøjte ud over dig, i tykke, tunge stråler!
Fem, ...seks, ...måske syv store ladninger pynter dine struttende bryster og mave!

De mange mænd, og parret, trækker sig tilbage, og igen er der kun os to.

Jeg fortæller dig hvor smuk og fræk du ser ud. Hvordan jeg bliver liderlig af at se dig sådan ... med spermen smurt udover din krop, og drivende ned ad din hævede fisse.

Jeg lader et par fingre glide rundt i spermen på dine bryster, og stikker dem i munden på dig. Lader dig slikke dem rene!

"Dygtig Tøs!"

Jeg løsner rebene om dine ankler. Kravler op over dig, og frigør dine arme, inden jeg lægger mig ned ved siden af dig.

Du lægger armene om mig.

Jeg løsner bindet for dine øjne. Du holder øjnene lukkede lidt længere, som for at forberede dig på at vende tilbage til den virkelige verden.

Du åbner øjnene, og ser på mig.

"Tak, herre!", siger du.

"Du skal ikke takke mig, Tøs! Det var en god første akt, men nu er jeg jo nødt til at straffe dig, for at være så skamløst liderlig! Gør dig klar til virkelig at få varmet dine balder!"

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.