BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi havde snakket om, at prøve det der med at tage på hotel og have sex med hinanden som man vil have det med en fremmed, bare os to.
Da vi lander på værelset om aftenen og der er lagt op til en fræk aften, beder du mig om at ta' tøjet af, du binder mine hænder på ryggen og giver mig en gagball i. Jeg bliver lidt overrasket og spændt, for det var ikke det jeg havde forestillet mig vi skulle, når vi var på hotel. Du beordrer mig ned på knæ og i det samme banker det på døren. Det min store overraskelse er det din elskerinde der kommer ind ad døren. Min hjerne kører nu på højtryk og jeg kan ikke forstå hvorfor hun er her, når vi nu bare skulle nyde hinanden. Du kysser hende og siger tak fordi hun ville komme.
I tager tøjet af hinanden og du sætter dig på sengen,, ved siden af hvor jeg sidder på knæ. Du kigger på mig og siger, at hun er kommet for at vise mig hvordan man virkelig sutter pik.
Så tager du fat i mit hår og vender mit ansigt op mod dit så jeg kigger dig i øjnene. Så siger du, at jeg skal kigge godt efter hele tiden og at hvis jeg lukker øjnene vil jeg blive straffet. Kvinden sætter sig ned på knæ ved siden af mig og kigger mig i øjnene, så spørger hun mig om jeg ikke er flov over at der skal komme en anden kvinde og lære mig hvordan jeg giver min egen mand et ordenligt blowjob og jeg nikker ydmyget til hende.
Hun tager din allerede begejstrede pik i munden og begynder, at suttet den virkelig dygtigt. Jeg kan se du nyder det meget,,, meget mere end når jeg sutter den og du siger til mig, at nu skal jeg huske at kigge godt efter. Jeg har mest lyst til at lukke øjnene, men jeg ønsker bestemt ikke at blive straffet når hun skal være der til at overvære det, så jeg tvinger mig selv til at kigge.
Hun arbejder flittigt med tungen og læberne rundt om dit glinsende pikhoved og kigger mig lige ind i øjnene samtidig. Det skærer i mig af jalousi over, at hun kan give dig så stor en nydelse ved at sutte din stive pik, når jeg ikke kan.
Hun tager den helt ned til roden ind i mellem og slikker nulrer samtidig dine kugler. Da du er lige ved at komme stopper hun og tager min gagball ud. Hun spørger dig om ikke jeg skal have lov til at øve mig på dine fingre og du stikker derfor to fingre dybt ind i munden på mig. Jeg sutter og slikker det bedste jeg kan, men du siger bare at det slet ikke er godt nok endnu. Så tager hun fat i mit hår, giver mig et par lussinger og siger, at jeg skal tage mig meget mere sammen end det der. Du stikker dine fingre i munden på mig igen og denne gang gør jeg alt hvad jeg kan for, at imponere dig. Da du er tilfreds siger du til hende, at hun skal sutte dig igen og beordrer samtidig mig til at sidde med åben mund til hvis du skulle få lyst til at tømme din ladning i den. Hun får dig hurtigt op at køre igen og hun sutter dig så godt, at du kommer i kraftige stød ind i munden på hende alt imens jeg sidder tilbage med åben mund ventende og ydmyget. Du tager fat i mit hår og tvinger mit hoved bagover hvorefter Hun spytter al din sæd ned i munden på mig og siger "det må du godt få".
Du spørger hende om hun nogensinde er blevet slikket af en pige. Det er hun ikke, men siger at hvis jeg er god til det vil hun da gerne prøve det.
Du binder mine hænder op, fører mit hoved ned i mellem hendes ben og siger at hvis jeg kan få hende til at komme, så får jeg lov til at sutte din pik bagefter og bevise, at jeg kan gøre det ordenligt.
Jeg slikker hende blidt på hendes glatte skamlæber og suger og napper lidt i dem ind i mellem. Kysser hende på lårene, trykker min hånd fladt mod hendes fisse og slikker hende herefter igen. Hun er allerede godt liderlig efter at have suttet dig kan jeg mærke og jeg begynder at sprede hendes skamlæber og slikke hendes klit. Jeg fører to fingre op i hendes fisse mens jeg laver hurtige bevægelser med min tunge mod hendes klit.
I mellemtiden er du blevet opstemt igen og begynder nu at tage mig bagfra. Jo hårdere du knepper mig jo vildere slikker jeg hendes fisse. Jeg fingerknepper hende med tre fingre mens jeg suger og slikker hendes klit mere og mere intenst. Jeg kan mærke at hun nærmer sig en orgasme og jeg presser mine fingre dybt op i hende mens jeg tager fat i hendes ene brystvorte og niver hårdt i den. Da hun kommer, presser hun sine lår så hårdt rundt om mit hoved, at jeg dårligt kan få luft mens hun stønner højlydt.
Da hun kommer til sig selv siger hun, at hun bestemt synes at jeg har gjort mig fortjent til at prøve at sutte dig, men at hun først vil kneppes hårdt bagfra. Du vender hende om og tager hende hårdt bagfra mens jeg sidder på knæ ved siden af. Da du har kneppet hende længe lader du mig sutte din pik og siger at du forventer at jeg kan gøre det ordenligt nu ellers vanker der. Jeg sutter så dygtigt jeg overhovedet kan og det ser ud til at du er tilfreds. Du skifter lidt i mellem hendes fisse og min mund og til sidst siger du, at nu skal jeg sutte dig til du kommer og slikke den helt ren bagefter. Helt udmattet i kæberne lykkes det mig til sidst at få dig til at komme. Jeg slikker den i lange bløde bevægelser fra rod til spids til den er helt ren og du kvitterer med at sige at jeg stadig ikke er så god som hende, men at det var accepteret.
Du kysser hende inden hun går og siger, at det kan godt være det bliver nødvendigt med at ny lektion en anden dag og hun siger "du ringer bare".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.