BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jette og Lone var meget nære veninder. De var begge sidst i trediverne og fraskilte. De talte med hinanden om næsten alt - især var de meget åbenhjertige om deres forhold til de forskellige mænd, som de kom sammen med.

Jette havde en søn Jan, som var 16 år. Han havde en god ven, som hed Bjørn, som ofte var på besøg hos dem. Jette havde lagt meget mærke til Bjørns interesse for hende, især når hun gik klædt i løstsiddende tøj, hvad hun tit gjorde derhjemme. Hun var høj og med en fyldig krop. Især var hun stolt af sine bryster, som var fyldige uden at hænge så meget. Hun kunne lide at gå i meget nedringede, gennemsigtige bluser og have blondeundertøj på indenunder. Især gjorde hun meget ud af at gå med en BH, som hævede hendes barm op. Når Bjørn spiste hos dem, legede hun med hans interesse ved at være meget nedringet og have bluser på, som havde vide ærmegab, så hun helt bevidst gav ham indsyn til hendes fyldige bryster. Hun gik også i slå-om kjoler som hun - når hun sad ned - lod falde ud til siderne så hendes lår og trusser blev synlige.

SEX I DAG?

Bjørn var ret genert af sig. Hun udspurgte ham sommetider for sjov om kærester, men han var meget undvigende i sine svar. Hun havde lyst til at drille og pirre ham, og hvis ikke det havde været for hendes søn, kunne hun godt sommetider tænke sig at lægge rigtigt an på ham. Han havde både noget drenget uskyldigt over sig, samtidig med at hun også fornemmede hans seksuelle kraft og interesse. Hun fantaserede ret ofte om et uforpligtende forhold med en ung mand, hvor hun var den styrende og nydende.

Hendes søn skulle på højskole efter 10. klasse. Bjørn skulle på gymnasiet og blive boende hjemme. Hun tænkte meget på, om hun mon kunne få ham på tomandshånd, når hendes søn var taget af sted. Hun talte med Lone om det. Lone havde spurgt hende om, hvad hun dog ville stille op med en genert dreng, som sikkert ville være enormt nervøs og nok heller ikke kunne tilfredsstille hende seksuelt.

En aften sad de hos Lone, som boede alene og sludrede over en flaske rødvin. Jette fortalte henkastet om sine fantasier om Bjørn. Lone lød meget nysgerrig, og efter nogle glas sagde hun:

"Fortæl mig din bedste fantasi med Bjørn. Forestil dig at alle betænkeligheder er væk, og at alt er muligt".

Jette så lidt tøvende på Lone og mærkede varmen brede sig fra maven og ned i underlivet. Hendes bedste fantasi med en dreng på sytten. Et billede af hendes egen søn med stift lem gled forbi hendes indre blik. Hun blev lidt forskrækket og slap det hurtigt, og tænkte så på Bjørn.

"Jeg kunne virkelig godt tænke mig at høre, hvad du ville stille op med en uerfaren dreng som Bjørn" sagde Lone indtrængende. Hun var blevet lidt blussende rød i kinderne.

"Kom nu, vær ikke så genert, jeg siger det jo ikke til nogen, måske kan du give mig noget inspiration, som jeg kan bruge i mit kedelige sexliv" fortsatte Lone, og tog en stor slurk rødvin.

Jette følte sig genert, fordi hun ikke kunne løsrive sig fra, at Bjørn jo var på alder med hendes søn, men hun kunne også mærke sig tiltrukket af at gå ind i fantasien og høre sig selv tale højt om sine inderste tanker.

"Okay" mumlede Jette, "jeg foreslår, at vi lægger os ind på din seng og putter os hyggeligt sammen. Så sætter vi noget rar musik på. Måske med Lis Sørensen. Vi lukker en flaske vin mere op, og så ser vi, hvad det bliver til, men jeg lover ikke noget. Jeg ved simpelthen ikke, om jeg er for genert til det her."

Jette lagde sig på sengen med lukkede øjne medens musikken og rødvinen dæmpet førte hende ind i en afslappet tilstand. Hun følte sig meget åben og tryg. Lone lå ved siden af og kiggede intenst på hende.

"Lad os forestille os, at Jan er rejst, og du har fået Bjørn inviteret hjem til en snak og måske noget at spise," sagde Lone, "hvad så?"

"Okay" sagde Jette, "først og fremmest har jeg taget noget lækkert undertøj på; måske en chemise med en BH-skål som virkelig løfter min barm op".

Hun demonstrerede det ved at løfte brysterne op, og trykke dem sammen med hænderne. Brysterne hvælvede sig fyldigt op og dannede en dyb kavalergang.

"Oh-la-la" udbrød Lone "du har virkelig en flot barm; den må kunne få enhvers mands øjne til at stå på stilke, og en fyr som Bjørn bliver helt sikkert vildt betaget og lysten af det syn".

"Så vil jeg tage nogle små blondetrusser på", fortsatte Jette. "Jeg har noget lilla i silke, du ved, som er virkeligt lækkert. Og så en silkebluse, der er meget åben fortil og en slå-om nederdel. Jeg lægger en diskret make-up. Jeg har selvfølgelig tændt stearinlys og sat noget musik på. Jeg har sat te og juice frem på sofabordet, så jeg kan få ham sat ved siden af mig i sofaen. Kan du se det hele for dig?"

"Uhmm," mumlede Lone "det ser helt rigtigt ud. Måske skulle du lade et erotisk blad ligge fremme på sofabordet".

"Ja, det var nok en god ide, har du andre forslag" spurgte Jette.

"Tja, du kunne jo købe nogle lækre mandetrusser, som du kan fortælle ham, er en gave til din søn, og så høre ham, hvad han synes. Måske kan du få ham til at prøve dem". Lone fik talt sig helt varm af ivrighed.

"Jeg tror nu, jeg skal gå lidt forsigtigt frem" sagde Jette, "men det kan være godt at have i baghånden, og så kunne det være smadder sjovt at gå ud og købe lækre herretrusser".

De nippede lidt til rødvinen, medens de begge lod tankerne vandre.

"Så et det dig, der er på, min søde Jette" sagde Lone og strakte sig ud på sengen med et langt suk.

Jette lukkede øjnene og begyndte tøvende.

"Han ringer på døren og jeg lukker op. Jeg siger til ham, at det er dejligt at se ham igen, og at jeg har glædet mig til, han kom. Jeg ser ham lige ind i øjnene. Han virker forfjamsket. Jeg beder ham, om at sætte sig i sofaen og få en kop te. Jeg sætter mig ved siden af ham, og sørger for at min bluse er meget åben, så han kan se min chemise og mine bryster. Jeg lægger benene op på sofaen, og vender mig mod ham. Min nederdel falder ud til siderne, så han kan se mine lår og ane mine trusser. Jeg spørger til, hvordan han har det, og om han har fået en kæreste i gymnasiet. Jeg følger nøje, hvordan hans blik hele tiden strejfer rundt på min krop. Han mumler noget om, at han ikke har en fast kæreste endnu. Jeg bliver mere modig og spørger ham lidt drillende, om det ikke er svært i hans alder ikke at få bollet regelmæssigt, og måtte onanere i stedet. Jeg fortæller ham lidt indforstået - som om det vidste han godt i forvejen - at Jan onanerer mange gange om dagen, og at jeg altid sørger for at der stod en køkkenrulle ved hans seng, så lagnerne ikke hele tiden blev stive af indtørret sæd."

Lone brød ind "Gjorde du virkelig det for Jan, og hvordan ved du, hvor tit han onanerer".

"Ja, jeg satte en køkkenrulle ved hans seng, og vi spøgte ofte med hans onaneren. Vi så en gang en Woody Allen FILM, hvor Woody Allen omtaler sin onanering, som hans daglige hobby, og det brugte vi som anledning til en snak om onani. Siden har vi haft en meget fri tone om det. Jeg ved feks. at Jan kan onanere 3 til 4 gange i træk på et par timer, og jeg har ofte tænkt på at elske med en, som kan det. Så gør det jo ikke så meget, at de første par udløsninger kommer lidt hurtigt".

"Det må jeg nok sige" udbrød Lone "så du ligefrem forestiller dig, at Bjørn vil kunne få 3 til 4 udløsninger på et par timer. Det lyser meget fascinerende. Lad mig høre dig fortsætte din fantasi. I sad i sofaen, og du drillede ham med kærester og onani, ikke".

Jette fortsatte tøvende "Jo, jeg kan mærke, at han bliver opstemt af min snak, så jeg lader mine hænder glide op og ned ad min krop, medens jeg strækker mig ud i sofaen. Jeg ser ham lige ind i øjnene og spørger ham, om han kan li' at se på mig. Han kigger forfjamsket væk og nikker, medens han bliver blussende rød i hovedet. Jeg siger til ham, at jeg godt kan li', at han ser på mig, og at det er helt i orden. Jeg siger til ham, at han kan være helt tryg - også selvom jeg er Jans mor. Jan behøver absolut ikke få noget at vide. Han nikker stumt og hans øjne nærmest suger sig fast til mine bryster.

Så spørger jeg ham, hvad han har lyst til lige nu. Han ser nærmest ud til at gå i total panik, så jeg kravler over til ham og trykker ham ind til mig. Han lader hovedet synke ned mod min barm, og jeg mærker hans heftige åndedræt mod min hud. Det er meget ophidsende. Jeg smutter det ene bryst frem og flytter hans hoved lidt, så han nærmest får trykket min ene brystvorte ind i munden. Han begynder tøvende at sutte, og hurtigt bliver det meget grådigt. Jeg mærker ilinger af varme og lyst strømme gennem kroppen. Blodet bruser ud i mit skød og jeg fornemmer væden mellem mine skamlæber, som svulmer op og åbner sig lidt. Jeg er fuldstændig overvældet og flytter hans mund til den anden brystvorte.

Efter en stund hvor jeg er helt væk i nydelse, ser jeg, at han bevæger underlivet uroligt, og jeg lægger en hånd på hans bukser. Han laver et enormt spjæt af ophidselse, men jeg holder min hånd fast uden på hans bukser. Gennem bukserne mærker jeg væden fra hans udløsning, som må være kommet, medens han suttede på mine bryster. Jeg siger lidt drillende til ham, at vi hellere må se, hvad der et sket i bukserne på ham. Jeg lægger ham ned og siger, at han bare skal slappe helt af. Så klæder jeg ham af, til han ligger helt nøgen på sofaen."

Jette holdt lidt forpustet inde og greb sit vinglas og nippede tankefuldt til vinen. "Det er faktisk meget spændende og også lidt ophidsende, dette her" sagde hun med en let dirre i stemmen.

"Det synes jeg altså osse" sagde Lone. "Jeg er enormt spændt på, hvad du har i tankerne. Jeg synes, du fortæller meget levende, og jeg får helt lyst til at være tilstede. Men gå nu videre".

Lone putter sig ind i Jettes arme og lægger kinden på Jettes bryst. Jette lader sin hånd glide ned ad Lones ryg i lange strygende bevægelser. Hun mærker en begyndende opstemthed ved nærværet af Lones krop. Hun havde nok før holdt af at kramme sin veninde, men det havde altid været på det kærlige krammeplan.

De havde overhovedet ikke nærmet sig at røre hinanden seksuelt før. Men hun mærker også, at det er behageligt, og det ligesom passer til hele situationen, at de bliver kælne begge to. Hun beslutter sig for bare at nyde det, og hun genkalder sig billedet af Bjørn ligge nøgen på sofaen.

"Jeg sætter mig ved siden af ham" fortsatte Jette, "og jeg tager hans fugtige lem i hånden og malker det tomt for sæd. Jeg nyder at smøre hovedet af lemmet ind i sæd og klemme fast om det. Snart mærker jeg, at hans lem bliver stivere.

Bjørn virker lidt genert, han trækker underkroppen lidt væk fra min hånd, men jeg siger til ham, at han skal slappe helt af og bare lade mig kæle med ham. Jeg ser ham drillende ind i øjnene og siger til ham, at jeg ved lige præcis, hvad han tænker på, når han onanerer, men at jeg vil høre ham sige det højt. Han ser spændt på mig, men siger ikke noget.

"Du fantaserer om at bolle med mig, ikke osse", spørger jeg. Han nikker stumt. "Hvad fantaserer du om, sig det nu", fortsætter jeg drillende. Han stammer frem "Jeg tænker på at se dig nøgen, at du ligger med spredte ben og viser mig din kusse, som jeg knepper og knepper løs med min pik." "Så luk øjnene og glæd dig til at få dine ønsker opfyldte" siger jeg, medens jeg masserer hans lem, så det hurtigt bliver hårdt.

Jeg bøjer mig ned og lader min tunge spille henover lemmets hoved, du ved på bagsiden, hvor der ligesom er en streng af hud. Han vrider sig af følsomhed og giver hurtige stødende bevægelser med underlivet. Jeg tager hans ene hånd og fører den ned i mine trusser, så han kan mærke, hvor våd jeg er. Jeg holder hans hånd fast mod mit skød, medens jeg med den anden hånd lader forhuden danse hurtigt henover hovedet på hans strittende, stive lem. Jeg mærker på en gang hans fingre bevæge sig ivrigt mod mit skød, samtidig med at hans udløsning kommer bragende i lange sprøjt. Jeg sænker med det samme tempoet og malker langsomt og hårdt sæden ud af ham. Han ligger helt stille, medens jeg smører sæden ud på hans mave og kærtegner hans nosser blidt.

Efter en stund siger jeg til ham, at han skal gå med mig i bad og sæbe mig ind, for nu er det min tur til at nyde hans berøring. Jeg fjerner blidt men bestemt hans hånd fra mine trusser, selvom jeg virkelig har brug for at blive kælet med. Min klitoris er meget utålmodig, men jeg ved, at ophidselsen kun bliver større og dejligere af at vente lidt. Vi rejser os op, og jeg befaler ham til at klæde mig af. Han gør det famlende, men dejligt langsomt. Han er ved blive modig, så han stryger over mine bryster uden på BH'en og jeg nyder fornemmelsen af silke der glider mod huden. Han bruger mange bevægelser på at få mine trusser trukket ned over lårene, jeg kan mærke, hvor nysgerrige hans hænder er for at røre mit skød igen. "Så mærk bare, hvor våd jeg er" hvisker jeg ind i øret på ham, "men bare mærke". Jeg føler en brændende utålmodighed, da hans fingre glider ind mellem mine skamlæber og strejfer min klitoris. "Så er det nok, slemme dreng" siger jeg drillende, og tager hans hånd op til hans mund og siger, at han skal smage på mig. Han putter fingrene i munden og sutter min saft i sig.

"Altså Jette, du gør mig helt liderlig" stønner Lone. "Jeg ved ikke, hvordan du har det, men jeg har lyst til at kæle med mig selv, medens du fortæller. Vil det være OK med dig?". Jette kan også godt mærke, at hun selv er blevet meget ophidset, så hun siger: "Jeg er osse selv blevet ret så meget ophidset, det troede jeg ikke, var muligt at blive bare ved at fortælle en fantasi. Men hvis du vil ligge og kæle dig selv til en udløsning, så vil jeg osse være med. Lad os tage tøjet af og ligge ind til hinanden og nyde det. Det er jo bare os to, og ingen behøver at få det at vide, vel?"

Jette ser ophidset på Lone, som nikker ivrigt. De tager hastigt tøjet af og lægger sig på ryggen med siden mod hinanden. Jette trækker dynen op over dem, og de ligger lidt helt stille. "Jeg har ikke elsket med en pige før, har du" spørger hun. "Næh" siger Lone "det har jeg aldrig, og det har jeg aldrig haft lyst til før nu". "Har du da lyst nu" udbryder Jette. "Jeg kunne godt tænke mig at kærtegne dit skød" siger Lone forsigtigt, "og at du kærtegnede mit skød". Jette siger ikke noget, men lader i stedet sin hånd glide henover Lones lår, og lader hånden hvile på venusbjerget. Lones hånd lægger sig forsigtigt på Jette skød, og de ligger sådan en tid.

"Fortæl nu videre" siger Lone spændt, medens hendes hånd trykker et par gange fortroligt på Jettes skød. "I var på vej i bad, og du var meget våd og liderlig, ligesom du vist er nu, ikke sandt". Lone lader en finger glide ind mellem Jettes skamlæber uden at røre klitoris, og hun lader fingeren ligge helt stille. "Jeg kan godt li', du kommanderer lidt med ham" fortsætter Lone stakåndet; Jette havde osse ladet et par fingre finde vej ind i hendes fugtige revne.

Jette vender sig om på siden, og lægger sit ene lår henover Lones lår. Hun har nu sin hånd bekvemt på Lones skød, men Lones hånd er gledet væk fra hendes skød. De flytter lidt forsigtigt på sig, så Lone også ligger på siden, og de får lagt sig tilrette med benene flettet i hinandens.

Jette hvisker "Du må godt stikke dine fingre ind i mig og trykke opad, du ved, hvor jeg mener, ikke?" Lone nikker ivrigt og hendes fingre finder hurtigt det svampede område lidt inde og oppe i skødet. Jette sukker dybt af forventning. Så rømmer hun sig og begynder igen.

"Vi er i badeværelset, nøgne. Jeg går ind under bruseren og giver Bjørn en stor svamp og en flaske Body vask. Jeg beordrer ham til at vaske min krop langsomt og grundigt. Først står jeg med ryggen til ham, og han sæber min ryg ind. Så bøjer jeg mig frem og spreder benene, så han rigtigt kan komme til mine balder og mellem dem.

Han gør det blidt og dejligt. Jeg beder ham om at lade svampen glide hen over mit skød, idet jeg bøjer mig endnu mere ned, så jeg ved han har fuldt udsyn til min røv og mit drivende skød. "Ka' du li' det" spørger jeg ham hæst. Han mumler "Jaa-ahh" og jeg mærker, at han sætter sig på hug, så hans ansigt er lige ud for min røv. Han kører svampen rundt og rundt fra mit skød til mit røvhul, og jeg kan mærke min ophidselse stige voldsomt.

Jeg nyder al det, der kører rundt i min krop, men jeg ved, at det kan blive endnu bedre, så jeg vender mig om, og beordrer ham til at sæbe mine bryster og mave ind med svampen. Mine brystvorter er voldsomt oppirrede og det er næsten for meget, når svampen glider henover dem. Jeg flytter hans hånd og han cirkler nu svampen ned over min mave og går tøvende i gang med min behåring på skødet.

Han ser usikkert på mig, og jeg spreder benene lidt, så han bedre kan komme til. Nu glider svampen direkte på min pirrede klitoris, og jeg begynder at stønne hurtigt og voldsomt. "Hvad laver du med mig, din uartige dreng" råber jeg "kan du øjeblikkelig stoppe". Han ser forskrækket på mig, og stopper sin berøring. Jeg er fuldstændig mat i knæene og kan dårligt holde mig oprejst.

"Nu skal du slikke mig, og hvis du gør det ordentligt, skal du få lov at kneppe mig bagefter alt det, du orker". Jeg stopper bruseren, og sætter mig i kurvestolen i badeværelset. Den er dejlig dyb og med armlæn, så jeg kan sidde med underlivet skudt frem og benene oppe på armlænet.

"Læg dig på knæ foran mig" kommanderer jeg "og begynd så forsigtigt at lade din tunge slikke mig. Først skal du slikke mit røvhul, og først når jeg siger til, må du slikke mit skød."

"Ville du virkelig lade ham slikke dit røvhul" bryder Lone ind "det har jeg aldrig prøvet, har du". "Ja det har jeg," siger Jette "og det var bare enormt ophidsende, og så synes jeg, det ville være ret frækt at lade ham gøre det; han må jo nærmest blive chokeret over mit krav, tror du ikke?". "Jo, mon ikke" udbryder Lone samtidig med, at hun bevæger sit underliv mod Jettes hånd.

Jette mærker sine fingre blive pjaskvåde af Lones safter, og hun kører fingrene op og ned i revnen. Pludselig lader hun en finger i en nedadgående bevægelse glide ned på Lones røvhul og cirkle rundt på hullet. Lone gisper højt og fremstammer "Hvad er det du gør, det må du ikke, la' vær med det". Men Jette har fået meget lyst til at udforske Lones huller, så hun væder igen fingeren i safterne fra skødet, og stikker den forsigtigt ind i Lones røvhul, samtidig med at en anden finger er inde i Lones skød, så de to fingre kan mærke hinanden. Lone vrider sig for at komme fri, men Jette mærker en opstemt beslutsomhed i sig.

"Lig så stille og slap af, det er mig der bestemmer, ligesom med Bjørn" kommanderer Jette. Lone gisper, og ligger så helt stille, medens Jette's fingre glide ind og ud af begge hendes huller. Hun overgiver sig lidt efter lidt til nydelsen, og undrer sig over Jettes måde at kommandere på, og hvor ophidset, det gør hende.

"Først slikkede Bjørn mig hele tiden uden om mit røvhul, "fortsatte Jette, "det var pirrende, men jeg ville også have hans tunge direkte på hullet, så jeg beordrer ham bydende til at slikke mig lige i hullet." Hun lukkede øjnene og fortsatte
"Uhm, hvor er det dejligt, jeg ligefrem mærker safterne fra mit skød drive ud og ned over røven og balderne. Jeg har uden at bemærke det, lagt begge mine hænder ned på mit skød, og er begyndt at nulre min klitoris. Min orgasme er ved at være tæt på, men jeg har mest lyst at blive slikket til udløsning, så jeg fjerner mine fingre, og jeg kommanderer Bjørn til at slikke min revne.

Jeg hører, hvordan han grådigt slubrer mine safter i sig. Jeg får ham først til at stikke sin tunge ind i mig og køre den rundt og rundt. Så styrer jeg forsigtigt hans tunge hen over min klitoris medens jeg fortæller ham, at han skal slikke uden om og op over og en gang imellem stikke tungen ind i mig og trække safter med ud mellem skamlæberne.

Han følger villigt mine instrukser, og nu kære Lone - rør ved mig for pokker - kommer min orgasme bragende som en stormflod. Jeg trykker min klitoris mod hans tunge, og under orgasmen klemmer jeg hans hoved fast mellem mine ben, og med begge hænder trykker jeg hans ansigt ind mod mit skød og holder det fasttrykket, medens min krop bølger i en række heftige kramper.

Langsomt falder mine bevægelser til ro, og jeg slipper hans kobberrøde ansigt. Han ser fuldstændig benovet ud, og jeg kan simpelthen ikke lade være med at grine højt og længe. Sikken en befrielse."

Jette har under forløbet slynget sine ben om Lones lår og trykket sit skød hårdt ind mod låret. Hun er lidt i vildrede med om hun fik en orgasme, men i hvert fald er hendes ophidselse stadig meget stor, så hun begynder at gnubbe sit skød mod Lones lår.

"Nu kunne jeg godt tænke mig at blive slikket, som du fortalte i din fantasi" hvisker Lone. "Hvad med at prøve en 69'er, du ved hvor vi ligger med hovedet mod hinandens skød. "Uhm, jo" mumler Jette "så kan vi altid gøre min fantasi med Bjørn færdig bagefter".

Lone vender sig, og de ligger på siden mod hinanden. De arrangerer sig med puder, så det er behageligt at komme til med mund mod skød. Først udforsker de hinandens skød med fingrene. De lugter og de smager. De tager forsigtigt med fingrene og spreder skamlæberne, så skødets indre bliver synligt. De beundrer skønheden i skamlæbernes folder og de heftige rødfarver i læberne og skødets vægge.

Så begynder de langsomt at lade tungen spille hen over skødet og ind i hullet. Tungespidsen lader de ganske let strejfe klitoris, idet de svirper i hudfolden om klitoris og trækker let i den. De er begge meget tæt på en orgasme, men de ved også, at det ikke må gå for hurtigt.

Det skal være en pirrende balance mellem behov for udløsning og en stadigt stigende ophidselse, som først udløses, når det er helt ubærligt, så orgasmen spreder sig fra skødet til hele kroppen. Så de leger med hinanden, og medens det er dejligt og ophidsende at drille den anden, er det næsten smertefuldt ikke at blive berørt på klitoris, som skriger efter det.

De når efterhånden begge to et enormt ophidselsesniveau, hvor orgasmen nærmer sig uanset, hvordan og hvad der røres og pirres. Hele underlivet hos dem begge bevæger sig heftigt i sammentrækninger og udvidelser, og nu - ved bare et let tryk mod skødet kommer det rullende og rullende og de jamrer sig og stønner og trykker og klemmer hinandens hoveder ind mod deres skød.

Længe efter ligger de stille med hovedet tæt på den andens skød, og efterhånden kommer deres åndedræt og puls ned på normal hastighed igen. De skiller sig ad og lægger sig hoved mod hoved og med lukkede øjne, så oplevelsen får lo at bundfælde sig.

Lang tid efter siger Jette: "Det må jeg nok sige, det havde jeg aldrig forestillet mig, vi to kunne finde på, men hvor var det altså dejligt, hvor slikker du helt fantastisk godt, du ved lige hvad der skal til, uuhmm". "I lige måde" hvisker Lone "du er simpelthen så dejlig, og jeg tror aldrig, jeg har fået så vidunderlig en orgasme." De ser på hinanden, og bryder ud i fnisende latter begge to.

"Orker du at gå videre med din fantasi om Bjørn" spørger Lone længe efter. "Lad os først få lidt at spise og drikke" siger Jette, og rejser sig og går ud i Lones køkken.

Lone bliver liggende og nyder sin afslappede krop. Hun kan mærke, at hun virkelig ønsker, at Jette skal gå videre, og gerne være mere dominerende i sin fantasi. Gad vide, om jeg er til lidt S/M, tænker hun overrasket, det har hun aldrig været bevidst om før. Nå, men det er jo bare fantasier, tænker hun og lader billederne få plads i sindet.

Hun mærker, at tanken om, at Jette optræder dominerende overfor hende, virkelig tænder hende. Det med Bjørn er vist mere et ønske om, at Jette skal gå ind i rollen. Hun ser sig sidde i trusser og BH i en stor lænestol med benene spredt op på armlænet, ligesom Jette fortalte om med Bjørn.

Nu er det bare hende, som sidder der, og hun forestiller sig med en let gysen, at hun har fået bundet benene og armene fast til stolebenene med silketørklæder. Jette står foran hende og ser streng ud. Hun er iklædt stramt lædertøj med højhælede sorte støvler.

Hun er overvældet af billedet, men ved slet ikke, hvad hun ønsker Jette, skal gøre. Hun kan mærke, at usikkerheden og forventningen virker stærkt ophidsende på hende. Hendes hud bliver blussende, hendes brystvorter svulmer og hun fornemmer igen safterne flyde i hendes skød. Hun folder sin krop sammen på sengen og trækker dynen helt op over sig, medens hun ligger stille og prøver at sunde sig ovenpå alt det, der er sket. Hun døser hen i flydende, luftige lystbilleder.

"Hallo, du der" lyder Jettes muntre stemme gennem dynen "så er der lidt lækkert at spise og drikke til to modige, skandaløse kvinder". Jette stiller en bakke på sengen og rækker hånden ind under dynen og lægger den på Lone's ryg. Lone vil helst blive liggende, men Jette trækker dynen af hende, så hun sætter sig op, og de kaster sig over de lækre snitter med tunsalat og ost.

Jette har åbnet en flaske kold hvidvin, og de nyder det i stilhed, medens de nu og da ser skottende ind i hinandens øjne. "Tænk, vi ikke har fundet på det her noget før" mumler Jette og ser nysgerrigt på Lone. "Jeg var virkelig ikke klar over, at jeg havde lyst til at elske sammen med dig, selvom jeg absolut ikke føler mig lesbisk.

Hvordan har du det med det?". Lone ligger et stykke tid, og mærker igen sine tanker om Jette. Hun føler sig meget genert, men på den anden side - nu er der sket så meget - så Jette kan højst blive lidt genert, så hun kaster sig tøvende ud i det. "Jeg synes det var helt fantastisk. Jeg synes du er meget dejlig, og jeg kan godt ærgre mig over, at vi ikke har nydt at være sammen sådan noget før, men jeg har heller ikke haft de tanker. Det der overrasker mig mest, gør mig faktisk ret genert." Jette stryger hende kærligt over kinden, så hun fortsætter trods uroen i maven. "

Jeg tænder vildt på, når du i din fantasi optræder dominerende. Jeg lå lige før og tænkte på, at du optrådte sådan overfor mig, og det gjorde mig fuldstændig konfus og ophidset. Tror du i virkeligheden, jeg er masochist, det har jeg aldrig mærket eller været klar over før?".

Jette tænker tilbage på, da hun trodsede Lone protester og kælede med hendes røvhul. Det var ret så pirrende at overvinde modstand og bare handle, og at mærke overgivelsen komme var en vildt triumferende, dejlig følelse. "Jeg kunne godt lide at være beslutsom over for dig" siger hun grundende,

"jeg tror ikke, jeg er til noget hårdt, som at piske og sådan, men at dominere kærligt, men fast - det er meget ophidsende. Det er nok også det, der mest tænder mig i fantasien med Bjørn, så det skulle vi måske prøve igen?". "Har du virkelig lyst til det" hvisker Lone lidt hæst. Hun kan mærke hele hendes krop skælver let af ophidselse, "hvor der du bare skæppe dejlig". De ser tindrende ind i hinandens øjne og skåler i hvidvinen.

Få sex i dag

Jette sidder en tid tavs og fjern i blikket. Så fokuserer hun på Lone og siger bestemt "Nu vil jeg fortsætte min fantasi med Bjørn, men imens jeg gør det, vil jeg have, at du skal gøre præcis som jeg siger. Du må ikke mæle et ord, er du med på det?".

Lone nikker bare uden at sige noget. Jette fjerner bakken fra sengen, og henter et bælte fra en badekåbe og nogle tørklæder. "Du vil nu blive bundet, så du ikke kan bruge dine hænder, og du skal ligge fladt på ryggen med spredte ben og med puder under lænden. Du skal holde benene spredte, og bare ligge helt stille. Det er mig, der bestemmer, har du forstået?". Lone nikkede igen uden at sige noget.

Jette binder hendes håndled til sengestolperne og lægger to store puder ind under hendes lænd. Så giver hun også Lone bind for øjnene. Jette tænder en varmluftblæser så den varme luft glider behageligt henover Lone's krop. Jette sidder lidt og ser på Lone.

Hun får lyst til mere lys og henter en kraftig bordlampe, som hun stiller i sengen, så den oplyser hele sengen. Hun slukker alt det andet lys bortset fra stearinlys i soveværelset. Hun har taget en lille minkkrave med i sengen, og hun sætter sig i fodenden med fuldt udsyn til Lone og sådan, at hun kan nå Lone's ben og underliv med hænderne.

Lone ligger tavs og forventningsfuld hen. "Spred så benene helt ud" sagde Jette strengt "jeg vil kunne se alt, hvad der foregår mellem benene på dig. Måske vil jeg gøre noget ved dig, hvis jeg får lyst, men nu skal du høre om, hvordan jeg endelig får stiv pik i min dunkende kusse, som virkelig længes efter at blive fyldt ud af en levende, varm pik.

Lone gisper, da hun hører Jette sige pik og kusse. Hun plejer selv at bruge de ord, når hun onanerer, men hun siger dem ikke højt. Men lige nu er det vildt godt, at Jette bruger de ord.

"Altså" begynder Jette, mens hun lader minkpelsen glide op ad Lones ben, "Bjørn havde slikket mig til en dejlig orgasme, men nu trænger jeg voldsomt til at mærke en rigtig pik inden i mig.

Jette lader minken glide op ad Lones lår og dasker den mod hendes åbne skød. Lone skyder underlivet frem i nogle skælvende bevægelser, men Jette siger, "lig helt stille eller jeg rører dig ikke". Lone prøver at holde sig helt stille.

Jette fortsætter at fortælle "Jeg beordrer Bjørn ind på sengen, og siger, at han skal ligge helt stille på ryggen, og bare gøre hvad jeg siger. Jeg binder hans hænder og fødder til sengestolperne, og jeg sætter mig ved siden af ham, og griber om hans halvstive pik.

"Ka' mor her så få lidt gang i denne halvstive drengepik", siger jeg strengt, medens jeg begynder at masturbere ham. Han bliver dejligt hurtigt stiv igen, og nu er det så endelig min tur. Jeg sætter mig ovenpå ham og lader han stive pik glide ubesværet ind i min kusse. Det er fuldstændigt, overvældende chokerende, og min kusse griber heftigt om pikken, som svupper i al saften. Bjørn prøver at bevæge sig, men jeg ser hårdt på ham, og kommanderer ham til at ligge helt stille.

Jeg sætter mine hænder på hans hofter, så jeg har rigtigt fat på ham. Det er ikke let for ham, men her er det mig, der bestemmer tempoet. Jeg presser mit underliv hårdt ned på ham for at understrege mine ord."

Jette sidder i sengen og presser sit underliv ned mod lagenet ligesom i fantasien, men der er ingen krop til at tage imod. Hun ser på Lone, og kravler op og sætter sig på skrævs over Lones ene lår. Lone gisper da hun mærker Jettes varme skød mod låret og hun vrider sig for at hendes eget skød kan blive berørt af Jettes lår.

Men Jette giver hende et rap med hånden på siden af låret, og siger "Lig så helt stille din liderlige pige, du skal få din tur, når jeg siger til og ikke før". Lone ligger stille men hendes skød og endetarm trækker sig sammen og udvider sig hele tiden.

Hun er fuldstændig i sin krops lyster, og sanser det hele på en gang; Jette's varme, våde skød, hendes eget underlivs bevægelser, hele hendes hud der gløder og gyser, hendes åndedræt, som kommer stødende, fornemmelsen af lyset på hendes krop, og den varme luftstrøm henover huden.

Hun mærker sine bryster føles, som om de løfter sig op, som rakte de ud mod en mund, og bad om at blive suttet og suttet på. Hun føler sig fuldstændig i overgivelse og mærker lidt efter lidt, hvordan hele hendes krop synes at skride sammen, og hun bliver grebet af en vidunderlig lethed, hvor alle tanker er ophørt, og alt er lyst og intenst.

Jette stirrer fuldstændig tryllebundet på Lone. Hun fornemmer Lone's tilstand, som hun føler sig meget nysgerrig og pirret over. Hun sidder helt stille på Lones lår og klemmer fast om det. Det er som om, der strømmer en kølig elektricitet fra Lones lår op gennem hendes krop og helt op til hovedbunden, hvor hårene rejser sig kildrende.

Jette føler sig urolig, hun kan ligesom ikke være med situationen længere, så hun bøjer sig frem og tager bindet af Lones øjne. Lone ser fjernt på hende og langsomt vender hendes bevidsthed tilbage til rummet. Hun misser med øjnene, og smiler varmt ind i Jettes øjne.

Jette rømmer sig forlegent. Lone fornemmer hendes forlegenhed, og siger hviskende "Selvom jeg ikke må sige noget, så synes jeg, at du skal fortsætte din fantasi med Bjørn. Det er meget dejligt, at du sidder på mit lår, og du er osse velkommen til at sidde helt oppe på mig".

Jette sider stille lidt. Hun har ligesom ikke lyst til det dominerende mere. Og hun kan se, at Lones heller ikke er ophidset på samme måde som før. "Hvad har du virkelig lyst til" spørger Lone kærligt og smiler igen så dejligt ind i Jettes øjne. Jette slapper af og giver plads til sine indre billeder.

Hun har brug for at mærke noget fast inde i sig, at få en dyb orgasme, men der er jo bare en fantasimand til rådighed. Hun hvisker "Jeg har brug for at mærke mit skød blive fyldt ud, men hvad skal vi gøre ved det, det ved jeg ikke." "Jeg kunne enormt godt tænke mig at mærke dit skød med mine fingre, når du får en orgasme" sagde Lone skælmskt, "så hvis du løsner mig op, kunne du jo sætte dig på mig, så jeg kan komme til med hænderne, og så kan du lade min hånd være Bjørn's pik.

Jette løsner Lones hænder og sætter sig resolut henover Lone. Hun maver sig frem, så hendes skød bliver trykket ned mod Lones ene bryst. Hun bevæger sig forsigtigt, så den opsvulmede brystvorte glider ind i hendes revne og rammer klitoris.

Hun standser sin bevægelse, så brystvorten lægger sig lige på klitoris i et langt kys. Hun sidder stille længe og nyder en oplevelse af intens kontakt.

Lone får placeret sin ene arm ind mellem Jettes lår og begynder at kærtegne hendes baller. Hun henter saft fra skødet og smører saften rundt i mellemkødet og om røvhullet.

Jette løfter sig lidt, så Lone bedre kan komme til. Lone lader fingrene lege dansende mellem de ydre skamlæber, og siger til Jette "Nu sidder du på Bjørn's pik, og er klar til det vilde ridt. Jeg er fuldstændig til din rådighed, okay".

Lone fører blidt sine fire fingre ind i Jettes skød, og hun bevæger langsomt fingrene rundt i skødet. Hun finder det svampede punkt lidt inde og oppe og hun holder en finger trykket fast her. Tommelfingeren holder hun trykket med venusbjerget. Hun begynder langsomt at bevæge fingrene ind og ud.

Jette går i gang med skælvende stemme. "Jeg har sat mig på hans pik og beordret ham til at ligge helt stille, for jeg vil nemlig styre tempoet. Jeg lader hele min kropsvægt tynge ham ned.

Jeg sidder helt stille, og nyder min kusses greb om pikken. Den når langt op i mig og kysser min livmoderhals, uhm, hvor er det lækkert. Jeg begynder, at trække mine kussemuskler sammen, så jeg rigtigt kan mærke pikken mod kussevæggen. Han får stadig ikke lov til at bevæge sig".

Lone mærker Jettes kusse gribe fast om fingrene, som hun drejer ganske let rundt i Jettes kusse. Hun fornemmer tydeligt kraften i kussemusklerne. Hun trykker tommelfingeren ind mod kussen, og laver modtryk med fingrene inde i kussen. Tommelfingeren trykker på Jettes klitoris og Lone mærker Jette begynder at bevæge sig kraftigere.

"Jeg bevæger mig nu, så hans varme pik næsten - men kun næsten - glider ud af mig. Jeg mærker tydeligt hans urolige underliv han er helt vild efter at få lov til at kneppe mig, og han vrider sig for at få plads til at støde pikken op i min kusse.

Jeg kan næsten ikke holde ham nede, og jeg mærker en voldsom trang til at slippe kraften løs inde i mig. Jeg har mine hænder på hans hofter, og pludselig bryder mine arme sammen og jeg falder henover ham, samtidig med jeg løfter mit underliv lidt op.

Han begynder straks at støde kraftigt op i mig, men det går for hurtigt. "Ka' du så ligge stille din slemme dreng" stønner jeg, og løfter mig ud af ham. Han ser forfjamsket på mig.

"Husk nu, at jeg bestemmer, og vi har god tid, jo længere du kan kneppe en kvinde jo bedre" fremstammer jeg. Jeg læner mig helt frem, så hans mund kan nå mine bryster, og han bøjer sig grådigt frem og sutter heftigt på min ene brystvorte.

Det sætter hele min krop i glød, som om nogen havde sat strøm på mig. Jeg lader mig forsigtigt synke ned på spidsen af hans pik. Jeg bevæger min kusse henover pikhovedet så det pløjer sig frem og tilbage mellem mine skamlæber. Jeg skifter hans mund over til den anden brystvorte."

Jette har ubevidst gjort alle de bevægelser, hun talte om, så Lone ligger nu, og sutter begærligt på hendes brystvorter, medens hendes fingre bevæger sig legende rundt mellem Jettes skamlæber.

"Prøv om du kan få hele hånden op i mig" stønner Jette. Lone trykker forsigtigt alle fire fingre op i kussen, og lader håndfladen følge med. Hun beholder tommelfingeren udenfor, så den klemmer på venusbjerget.

Jettes kusse er så våd og udvidet af hendes ophidselse, at det godt kan lade sig gøre. Lone kan mærke Jettes livmoderhals i kussens bund og hun kærtegner den blidt med to fingre. "Godt," stønner Jette "prøv nu at bevæge hånden i den rytme, jeg bevæger mig i, bare følg min rytme, ikke, så er du en skat".

Lone lader hånden være i Jettes skød, og lader Jette selv bevæge kussen op og ned over hånden. Hun behøver ikke at gøre ret meget, rytmen giver sig ligesom af sig selv.

"Nu kan jeg mærke, at jeg vil kneppes hårdt og dybt" stønner Jette. "Jeg giver kraften under mig frit løb ved at sænke mig ned over pikken og samtidig holde min krop let løftet op. Bjørn kommer endelig fri til at støde al sin kraft op i mig, og jeg giver mig totalt hen. Han støder så hårdt op, at jeg ikke alene fyldes ud, så jeg er ved at blive sprængt, han støder osse mod min klitoris samtidigt. Jeg tager hans hænder og placerer dem på mine bryster, og han klemmer brysterne nedefra og op i hans hurtigere og hurtigere knepperytme.

Endelig, endelig kommer den dybe, fulde orgasme brusende, så alting forsvinder for mine øjne. Jeg har boret mine fingre ind i hans baller, og jeg trykker ham helt fast mod min kusse, medens jeg nyder spasmerne i kroppen. Han er ikke kommet, så han vil bevæge sig mere, men jeg holder ham stadig fast og siger til ham, at han bare skal nyde det og mærke sin pik blive suget og suget tom.

Han ligger stille igen og jeg klemmer om pikken i rytmiske sammentrækninger, idet jeg dog lader ham bevæge sig ganske lidt.

Jeg mærker hans udløsning nærme sig, og igen overgiver jeg mig til eksplosionen i hele min krop, da sæden sprøjter ind i mig. Jeg falder hen over ham uden at slippe min kusses tag i hans pik. Jeg nyder de små eftersitrende bevægelser i kussens muskler og hans trækninger i pikken, efterhånden som pikken bliver slap, og til sidst glider ud af mig."

Lones hånd er stadig i Jettes åbne kusse, og hun mærker kussens greb om fingrene samtidig med, at hun trykker håndroden mod Jette's venusbjerg. Hun føler sig vildt opstemt af at ligge sådan og mærke sin venindes inderste intimitet.

Jette synker udmattet af orgasmen ned ved siden af Lone, og de lægger sig tæt ind til hinanden. Jette vil sige noget, men Lone lukker hendes mund med et kys, og længe ligger de og leger med hinandens tunger.

Jette døser lidt hen, men Lone mærker, at hendes opstemthed presser sig på igen. Hun gnider forsigtigt hele sin krop mod Jettes krop. Friktionen mod huden får hele hendes krop til at vibrere, som om hun er et strengeinstrument, som bliver sat i resonans af Jettes krop.

Hun føres igen ind i et tanketomt, lyst rum, hvor hun er i hele kroppen og alligevel slet ikke i kroppen. Hun gennemskylles af stemninger af lys og glæde. Hendes vejrtrækning bliver ubevidst rytmisk, og hun bliver mere og mere væk i kaskader af lethed og lys, som gløder omkring hele hendes krop.

Jette mærker hendes udstråling og glider helt ind i hendes univers og sammen bliver de løftet langt væk i en hvirvlende dans af ekstase og dyb fred.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.