BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dette er en fortsættelse af historierne om BlondineLine og BrunetteMette – se under pigesex og gruppesex – men kan læses uafhængigt af de to første afsnit.

Han er fantastisk, fortæller Mette til Line.

SEX I DAG?

BrunetteMette og BlondineLine – som de også kalder hinanden for sjov – træner i fitness-centret, og de sludrer altid undervejs, når de går fra station til station i Fitness DK.

Manden, som Mette taler om, er en læge, som arbejder på Mettes praktiksted – Rigshospitalet.

Den biseksuelle, unge kvinde – Mette er lige fyldt 20 – har dyrket sex med både Line og flere studiekammerater, og hun er altid åben for nye bekendtskaber.

"Han hedder Ian, og jeg har været på vagt med ham nogle gange efterhånden. Han er over 40, men han ser fantastisk ud. Og han er en skøn fyr," siger Mette og rejser sig fra maskinen.

Line sætter sig, tager fat i grebene og begynder at trække vægt. Line smiler til Mette.

Line har læst på universitetet, og den 31-årige kvinde er i fuld gang med at søge job, så hun har ikke alle de frække dagdrømme, som Mette roder rundt med.

Hun kommer simpelthen for lidt ud blandt de mænd, som hun kan fantasere frække situationer om. Så det må blive ved de opdigtede fantasier, når hun læser sex-noveller eller udveksler viden med mænd på chatten.

Og så bliver det til alt for lidt sex IRL. Hun gider ikke de korte forhold, hvor det kun handler om sex, men hun har ladet sig lokke. Også af Mette.

Foreløbig har Line jo haft sex både med Mette og et par af hendes studiekammerater – mænd – og det har været meget lærerigt.

Ja, og grænseoverskridende.

Hun har prøvet pigesex for første gang, men det har været mændene, der har været de bedste. Og hele situationen med sex flere mænd og kvinder sammen.

"Kunne du ikke tænke dig at være sammen med sådan en mand. Han er solbrændt, han har et smukt, velplejet skæg. Det er sort med enkelte strejf af gråt, og han har stærke arme med kraftig behåring. Slank og smuk," siger Mette og river Line ud af hendes tanker.

"Du lyder næsten som en bilhandler, der vil sælge et eller andet," siger Line drillende og tjatter til den unge træningsmakker.

"Du kan da bare tage ham selv," siger Line udfordrende. Hun under sine medmennesker det bedste. Og i en alder af 31 har hun prøvet en masse. Hun er ikke færdig med at udforske verden, men hun har større tålmodighed end Mette og Sophie.

Sophia er en anden af Mettes veninder fra studiet, og helt i tråd med, hvilke kælenavne, de tre kvinder har givet hinanden – Mette og Line lagde ud – har Sophie fået tilnavnet "Skrige-Sophie".

Mette havde faktisk givet Sophie navnet, inden Line mødte kvinden på 22. Eller oplevede hende. Mathias og Tue – de to unge mænd fra studiet – har også været i lag med Mette, Line og Sophie på én gang, og hende Sophie er meget højlydt, når hun har sex.

(Den novelle med Skrige-Sophie er endnu ikke udgivet, red.)

Line har faktisk ikke hørt noget lignende, men hver sin lyst. Og både Mathias og Tue er også nogle meget dygtige elskere, så ikke noget at sige til, at Sophie giver sig hen.

"Ian har inviteret mig," siger Mette næsten med et henført tonefald.

Line standser op midt i en bevægelse. De sidder i hver deres maskine tæt på hinanden. De behøver ikke tale højt for at kunne høre hinanden.

"Inviteret? Ud?"

Hun lyder overrasket.

"Ja, det kan man godt sige. Han har inviteret mig på skovtur," smiler Mette og kaster med hovedet som for at sige, "heldige mig, ikke?)

"Men...."

Mette lader ordene hænge i luften.

"Jeg har sagt, at jeg ikke tager på skovtur alene med en farlig, fremmed mand. Jeg vil have veninderne med, så både du og Sophie er hermed inviteret på skovtur i næste weekend," ler Mette.

Line er forundret. Det bør hun egentlig ikke være, nu da hun har kendt den høje og lyse Mette i nogle måneder efterhånden.

Mette er spontan – og fræk.

"Han har et rugbrød. Du ved...sådan en campingbus...han har vist mig billeder af den. Ser mega-hyggelig ud, og man kan sove i den," siger Mette og blinker med det ene øje.

Line konstaterer, at Mette vist ikke er den, der spilder tiden med at sove, når hun er på dates.

"Du skal bare vente til du ser ham, Line – så tænker du heller ikke på at sove," siger Mette underfundigt.

Hun fortæller, at Ian oprindeligt er fra USA. Hans rødder er engelske, men han er ærke-amerikaner. Han har boet i Danmark i mange år, fordi han blev gift med en dansk pige.

Nu er han single. Og sød. Mandig, maskulin....mørk...mægtig?

Mette kaster nærmest ordene af sted.

"Når du ser Ian....så bliver du blød i knæene og våd i trusserne," siger Mette, og hendes stemme bliver til en hvisken.

"Bare tanken om ham.....uha....skal vi snart i bad. Jeg trænger til at komme en tur i saunaen og lege lidt," siger Mette og får et drømmende udtryk i øjnene.

De fortsætter med at træne. En runde inklusive opvarmning og udstrækning tager halvanden time. Så er de afslappede og klar til resten af dagen.

"Hvad tror du, Ian vil sige til, at du lige inviterer veninderne med på en skovtur," spørger Line interesseret.

Hun har lært – på den dejlige måde – at Mette og til dels også Sophie – er kvinder, der tør tingene.

Og gør tingene.

Line er en sød blondine med langt hår. Hun er veltrænet med faste C-skålsbryster, så de er lidt større end Mettes. Men mindre end Sophies, som er en pæn D-skål. Sophie er også blondine, og hun har en lidt mere frodig krop end Mette og Line.

Sophie er med på udflugten, og vejrudsigten for lørdag tegner god. Forår i Danmark. Varme i luften. Solskin i sigte. Tre sultne piger, der går ombord i rugbrødet.

En smuk læge, der kan styre sit "brød".

Line og Sophie glæder sig til at se ham. Mette har nærmest givet indtryk af, at han er en gud. En sexgud? De kan næsten kun blive skuffede, når de tænker på, hvor meget lir, de har talt om, der kan foregå på sådan en skovtur, og Line har i hvert fald fantaseret meget om at blive taget af sådan en moden mand.

Bare hans stærke arme og hænder er suppleret af en stor, tyk pik. Line kører ud ad tangenten, da hun drømmer sig væk. Og hun forestiller sig tre piger, der kører ud ad hans pik. Med tre munde. Tre munde på et stort, tykt pikskaft.

Det billede er dejligt, men hun holder det – og mange andre billeder, hun har leget med op mod lørdagens tur – for sig selv. Der er ingen grund til at stille de to andre piger noget i udsigt, som ingen af dem får at se.

Ian har pakket det hele. De skal bare være klar. Han henter. All inklusive, hedder det måske.

De tre yngre kvinder skal ikke have noget med. Andet end dem selv, pakket ind i smukke sommerkjoler. Det er ikke aftale med Ian, men man skal da være i passende tøj, når man skal ud med en mand, mener de tre kvinder.

Kjolerne er knælange, men det er kun Sophie, der har en udskæring, så hun virkeligt viser barm.

Mette og Line har valgt en kjole, der har korte ærmer og stof op til halsen.

Smukke og enkle kjoler med lyseblåt og gult.

Tre kvinder årgang 1983, årgang 1992 og årgang 1994. Rugbrødet – campingbussen – er fra 1973.

Ian ved godt, at han skal have tre kvinder med op at køre, og han har lagt en tur, der går op mod Hareskoven. Ud til en skøn plet, har han fortalt.

Han har ofte været der. Et dejligt sted at slappe af på en fridag, har han sagt til Mette.

Han har ikke uddybet, hvad der ligger i ordet "fridag".

De tre kvinder har sat sig omkring bordet i den lille, spartansk indrettede campingbus. Den kan slås op, så der bliver sovehems, og der er også et lille køkken, men her og nu er det bare et transportmiddel.

En tur ud i det grønne med den dejlige, mørke læge.

De taler om løst og fast, men Mette skal hurtigt have sporet det ind på noget med sex.

"Har I tænkt på, hvilket ord, vores forbogstaver i navnene danner," spørger hun.

"LIMS," siger Sophie kækt. Ikke som om hun mener det, men bare for at svare i en fart.

Det er rigtigt nok, konstaterer, Mette, men det danner også "SMIL", siger hun.

Ian vender sig om og smiler.

"Jeg elsker smil. Og jeg elsker kvinder, der smiler," siger han.

"SMIL er nu også noget andet," siger Line og kommer til at grine.

"Det er en forening for sadomashochister. Altså for folk, der kan lide den form for sex," siger Line, som holder hånden op foran munden som en fjantet skolepige. Hun prøver næsten at skjule, hvad hun lige har sagt.

Ian vender sig om igen. Nu med et lidt mere undrende blik i øjnene.

Han kigger på Mette.

"Nej, nej....jeg er ikke til sådan noget. Jeg ved bare, hvad ordet – forkortelsen – dækker over," siger hun og ryster på hovedet.

"Man skal jo sørge for at være et veloplyst menneske, ikke piger," siger Mette og kigger på Line og Sophie.

"Det er vi da også. Vi kender da en masse til....sex," siger Sophie. Hendes øjne møder Ians i bakspejlet, og hans mørke øjne borer sig ind i hende.

Det kilder i hendes brystvorter, som presser sig på under den stramtsiddende kjole.

Hun presser en hånd ind mellem sine ben. Bare for at få kjolen lidt af vejen. Hendes lår viser sig, da kjolen smutter op mellem hendes ben. Dejligt at få noget luft.

Vinduerne i rugbrødet er let åbne, men varmen steger herind.

Sophie sveder under armene. Dufter af parfume – og let af sved.

Ian er afslappet klædt i tynde bukser og en polo-t-shirt, men nu er det jo også et rugbrød og en skovtur i 2014, og ikke hestevogn og aristokratiet i 1880erne, der er rammen om det her.

I gamle dage var der sikkert heller ikke lir i luften, hvis en mand tog på tur med flere kvinder.

Så skulle han vogte dem.

Line sidder og tænker på, om Ian kan kneppe dem. Om han har lyst, og om han har modet. Hun ser om mod forenden af veteran-rugbrødet, hvor han sidder og styrer.

Motoren larmer fra bagenden af bilen.

Line er ikke i tvivl om, at de tre kvinder godt kan spille op til ham. Gøre ham klart, hvad de vil.

For Mette har fra begyndelsen af deres venskab – eller skulle man kalde det "sexskab" – bevist, at hun kaster sig ud i seksuelle projekter, og hun har også evnen til at få andre med.

Lige nu er de sammen i rugbrødet. En mand og tre kvinder.

Den store vej bliver til en mindre vej, som igen bliver til en grusvej. Træerne passerer forbi uden for. Det er solskinsvejr, men der er stadig skygge.

Midt på formiddagen.

Derefter bliver skoven tættere, men pludselig svinger Ian til venstre, og der er en stor lys plet.

"Så er vi her, piger. Det her er mit sted," siger han og trækker håndbremsen.

Slukker motoren. Her er helt stille.

De kigger ud. Der er gul sol, der er grønt græs og træer helt uden bevægelse, og så er der en skøn lille sø.

Line skutter sig ved synet. Vandet er sikkert koldt. Ellers ville det være dejligt at få en dukkert.

"Se lige der. En lækker lille sø," siger Mette som kunne hun læse Lines tanker.

Ian vender sig om.

Han smiler, og hans hvide tænder står fantastisk til hans korte, mørke skæg.

"Det kan være, I har taget badetøjet med," siger han uden at vente på svar.

Han stiger ud af fordøren, han åbner for skydedøren lige bag den dør, han er steget ud af.

"Kom bare ud. Der er dejligt her. Skal vi kaste os over maden med det samme," siger Ian, som har forsyninger liggende omme bag i rugbrødet.

"Tjaaaaa," siger Sophie og stikker en pegefinger prøvende i munden.

Hun giver den som den frækkert, hun er.

"Jeg havde da regnet med, at en læge havde andre gode forslag, når han var kommet på tur med sygeplejerskerne," siger Sophie og sutter lidt på sin finger.

"Og en akademiker," tilføjer Line hurtigt. Hun ler selvsikkert.

"Skulle jeg da foreslå, at vi skal smide tøjet og kaste os ud i ferskvandssøen, hvorefter vi lader vores nøgne kroppe tørre på tæppet," spørger Ian og slår ud med armene for at understrege sin pointe.

"Er det sådan, du vil have det," siger Ian til Sophie.

"Så får I jo ødelagt jeres smukke frisurer og jeres friske, duftende hår. Og parfumen bliver vasket af. I dufter så godt, synes jeg. Vil det ikke næsten være synd, hvis det forsvinder efter en badetur," siger Ian og kigger dem dybt i øjnene efter tur.

"Vi har da ekstra med i vores taske. Og hovedet kan vi bare holde over vandet....så gør dig ikke for store forhåbninger. Vi er klar på mere, end du lige tror," siger Sophie, som bare blinker til Ian, da han ser lidt spørgende ud.

"Har du da badetøj med," siger Line.

Ian ryster på hovedet, men fortæller, at som læge er han da ikke specielt blufærdig. Han er vant til at se nøgne mennesker, og han har ikke noget problem med at vise sig frem.

"Og så er jeg vild med vand. Skal vi," siger han og kigger igen på dem efter tur.

"Kom nu ud af den bus. Vi er ikke kommet for at sidde, vel," siger han med sin brede, amerikanske accent.

Pigerne ser på hans behårede arme, og da han trækker sin polo-trøje af, kan de ikke lade være med at smile.

Han er slank og veltrænet, og han har en tæt manke af sorte hår på sin solbrændte krop. Sophie kigger indgående på ham.

"Jeg har lige været fire uger i Californien. Ferie. Dejligt vejr. Vand og strand og lækker vin," siger Ian, som smider sko og strømper.

Han trækker sine bukser af, lægger dem pænt sammen og smider dem ind på førersædet.

Så står han der. I boxershorts.

"Hvad venter I på, piger. Vil I i vandet med kjoler på? Det vil næsten være synd, siger Ian.

"Vi stripper da ikke uden videre for dig," siger Line tøvende. Hun kaster hovedet i retning mod den lille sø.

"Du må gå i først. Ikke kigge på os," siger hun lidt reserveret.

Line mener det egentlig ikke.

Hun tænder for vildt på den maskuline mand, der står foran hende, og hun vil ønske, at han bare tager hende. Trækker tøjet af hende og knepper hende op ad rugbrødet. Lige nu og her. Foran de to andre kvinder. En mand og hende.

Hun drømmer. I hvert fald lige nu.

Ian reagerer og trækker sine shorts af lige foran de tre kvinder, der står op ad campingbussen. Han er ikke så genert, og han har heller ingen grund til det.

Line føler, hun drømmer. Sikke en smuk pik. Hun kigger på Mette og Sophie, som også kigger ned på Ians underliv.

"Hvad? Sikke I da glor. Men jeg må ikke se jer nøgne," klager han med tydelig overdrivelse i stemmen.

Han kaster sine shorts hen mod Line.

"Grib," råber han og løber ned mod vandet.

Line reagerer og fanger hans varme bukser. Hun knuger dem ind til sig, og havde hun været alene, havde hun nok duftet til dem.

Ians muskuløse krop sprinter ned mod vandet, han tager de første tre-fire skridt ud i det, der må være koldt vand, og så kaster han sig frem. Dykker ned. Kommer op. Griner og virker lidt for overskudsagtig.

"Det er virkelig lækkert det her. Kom I bare," råber han og kigger op mod bilen.

Sophie, Mette og Line kigger på hinanden.

"Det er monster-koldt. Garanteret," siger Mette.

"Men har man sagt A, må man også sige B," tilføjer hun.

"Og C og D og E," ler Sophie og kigger ned mod Ian.

"Jeg vil gerne gennem hele alfabetet med ham der," siger hun.

Mette siger, at det er Sophie ikke ene om, og så lyner hun sin kjole op og lader den falde. Hun står i små trusser og bh, og da hun smider sin bh råber hun til Ian, at han skal kigge væk.

Han vender sig om.

"Kom så. Lad os komme ud i vandet og få det overstået. Man skal gøre noget spontant – også selv om det er koldt," siger Mette målrettet.

"Men vi er jo nødt til at gå ud til halsen," indvender Line med påtaget forsigtighed.

"Du er ikke nødt til noget som helst," siger Sophie, som har blottet sine bryster og trækker af trusserne.

Hun har en sød, fræk delle på maven, og hendes bryster hænger lidt tungt.

Hun går ikke i Fitness DK, tænker Line, men hendes krop er alligevel smuk på sin egen måde. Noget anderledes end Mettes og Lines, men Sophie er helt klart den frækkeste af de tre kvinder. Den seksuelt mest frigjorte, hvilket ikke siger så lidt.

Sophie har også en tynd stribe hår på sin fisse, bemærker Line, som kigger ned på sin egen lille dusk, der også er blottet.

"Skal vi," siger Mette.

"Du må ikke vende dig om endnu," råber hun til Ian, som svømmer rundt nede i søen. Forståeligt nok med den temperatur, vandet har.

Mette løber af sted, og Line og Sophie følger efter. Line og Mette er klart hurtigst, mens Sophie sætter farten ned. Hendes bryster svinger kraftigt, når Line at bemærke, inden hun rammer vandet med fødderne.

Hun bremser op, men Mette råber, at hun skal fortsætte.

Det er gyseligt, når Line at tænke, da vandet skærer i hende som knive. Hun løber ved siden af Mette, og bagerst lyder der et lille hyl fra Sophie.

Mette fortsætter ud mod Ian, og hun kaster sig i vandet, så hendes krop bliver dækket. Line standser ved navlen. Det er for vildt det her. Sophie er dårligt kommet i.

Ian vender sig.

"Nu er I kommet i vandet. Så må jeg gerne kigge," siger han og ser på Mette, der svømmer hen mod ham. Line står fem-seks meter væk, mens Sophie er inde ved kanten.

"Dejligt at se, at I heller ikke har badetøjet med. Friske piger," siger han.

Line skjuler ikke sine bryster. Hun holder armene omkring sig nede ved livet for at få lidt varme. Sophie vader langsomt – meget langsomt – ud i vandet, men hun går så langsomt i forhold til Mette og Line, at det ikke er sikkert, hun når ud til Ian, inden badeturen er forbi.

Hendes blik møder Lines.

Sophie smiler:

"Det er pissekoldt. Fuck," siger hun.

"Tag dig bare god tid. Jeg nyder udsigten," siger Ian.

"Det før vi andre da også," siger Mette og giver Ian et puf på skulderen.

De står tæt sammen, men ikke så langt ude, at Mettes bryster er dækket af vand.

"Du fryser jo, pige," siger Ian og peger på hendes stive brystvorter.

"Så varm mig," siger Mette og kigger ham i øjnene.

Line nærmer sig bagfra, og hun ser, da Ian omfavner Mette. Lægger sine arme omkring hendes krop og trykker hende ind til sig. De står bare med ansigterne mod hinandens.

Meget intimt. Og koldt.

"Der er plads til flere her," siger Mette og vender sig om mod Sophie og Line.

"Jeg gør det ikke. Om du så lokkede med....ja med....," siger Sophie.

"Jeg går ikke ud i det pikkekolde vand," siger Sophie meget bestemt.

"Så har vi Ian helt for os selv," siger Mette drillende.

"Kom Line. Kom og bliv varmet," tilføjer hun.

Line vader de sidste par skridt derhen, og Ian omfavner også hende. De står i en lille rundkreds. Vandet er grumset, så ud over hans behårede brystkasse og deres fyldige bryster, er pigerne dækket.

"Jeg skal op nu," siger Line og kigger på de to andre.

"Vi går med...ja, jeg følger efter, når I er kommet op," siger Ian, men Mette slår ud efter ham.

"Hold nu op. Så generte er vi altså ikke," siger hun og finder hans hånd.

De vender sig om mod nøgne Sophie og går ind mod bredden.

Deres nøgne kroppe bliver blottede, da de forlader det kolde vand, og da Ian er næsten oppe, kigger Mette ned over ham.

"Det er så sødt, når man kan se på en mand, at han har været udsat for noget kulde," smiler Mette, da hun ser på Ians pik.

Den er krympet en del, og selv om den stadig er pæn, er spidsen af pikken noget tættere på de mørke kønshår, end dengang, han løb i vandet...lige da han havde smidt sine varme bukser.

Vandet drypper fra Ians krop, og Mette ryster sit hår. Dråberne rammer Ian, som også kigger over på Line, der er næsten lige så våd som Mette. Dog ikke i ansigtet og halsen.

Han sluger deres nøgne bryster med øjnene, og lige foran ham går Sophie med sin frodige og vuggende røv.

"Jeg har håndklæder oppe i bilen. Og et par tæpper. Så lægger vi os og tørrer i solen. Det er lækkert nok," siger Ian.

"Tror du godt, den kan blive varmet op igen, så den får sin sædvanlige størrelse," siger Mette og kigger næsten bekymret ned til hans pik.

Line stirrer på Ians ansigt. Hun er ikke helt så interesseret i kønsorganer, som Mette er. Hun tænder så meget mere på den person, der er bag pikken. På Ian og på, hvem han er.

Hun iagttager hans øjne og mund og det smukke, gråsprængte skæg.

Line har lyst til at kysse ham, men hun gør det naturligvis ikke.

"Naturligvis", tænker hun.

Egentlig et mærkeligt udtryk at fundere over, da der åbenbart ellers ikke er så mange grænser lige her.

Det meste vil sikkert være naturligt, når det er Sophie og Mette – de to bi-piger – deres relativt nye veninde Line og så en noget ældre læge, der er alene i skoven.

Ian åbner rugbrødets skydedør og rækker om bagerst i bilen. Han strækker sig frem, så Line og Mette – der står lidt bag ham – kan se hans skønne, dinglende nosser, der hænger mellem hans brune ben med den mørke behåring.

"Her," siger Ian og kaster et par håndklæder over mod Mette og Line. Sophie har ikke været i vandet, så hun kan godt holde varmen.

"Men nu skal I ikke tage dem alt for godt og tæt omkring jer," siger han og tager også fat i en kurv. Det klirrer lidt. Der er flasker og glas i kurven.

Det er en rigtig skovtur med mad og vin. Og måske mere?

"Lad os lægge os og tage et glas vin mens vi tørrer og venter på appetitten," siger Ian og peger.

"Der ser godt ud," siger han og kigger sig omkring.

"Og der kommer jo ikke nogle, tror jeg," siger han.

"Vi kan ellers klare lidt af hvert. Vi har før bevist, at vi ikke er så generte," siger Mette og blinker til de to andre.

Hun kaster sig ned på tæppet og kigger sultent op mod nøgne Ian, der stiller kurven med vin og glas på græsset.

"Lad os se om vi ikke kan få givet dig varmen," siger Mette, som ikke er blevet kølet af efter turen i vandet.

Tonen er meget frisk, men sådan virker Ian også.

Han matcher helt klart de piger, han har inviteret med på skovtur. De piger, der greb muligheden, og nu griber ud efter hans pik.

"Læg dig ned og slap af, siger Sophie, som Ian også har et godt øje til. Hendes store, bløde bryster, hendes smukke, frodige krop og så lige den stribe hår på fissen, som hun – frisuremæssigt – deler med de to andre.

Ian smider sig og kigger op på de tre kvinder, der gør klar til at sætte sig.

De kigger på hans smukke, behårede krop, men også på pikken, der godt kan trænge til at blive lidt større.

"Hvad mon der sker, hvis vi nu leger lidt med pikken samtidig," spørger Sophie.

"Til at begynde med er der nok ikke en mundfuld til os hver, men det kan vel komme," siger Sophie.

Få sex i dag

Ians kønsbehåring er trimmet, og hans nosser er glatte. Hans pik er ved at vokse – lidt.

Sophie tager hans nosser i hænderne og klemmer blidt. Som om hun føler på en vare.

Kører kuglerne rundt i sine hænder.

Mette betragter "sin" læge.

Line, Sophie og Mette sætter sig alle på knæ, og de prøver at komme til, så godt det nu lader sig gøre.

Ingen af de fire har lagt mærke til, at deres tur – ned i vandet, opholdet en stund, op igen og nu deres hvile på tæppet, er blevet overvåget af en mand.

En ung mand, der har stået i grønt tøj i skjul med kikkert og fotoapparat.

Begge dele på stativ. Han er kommet for at kigge på fugle, og for at fotografere, men da rugbrødet har parkeret, og da de tre unge kvinder og den noget ældre mand træder ud, beslutter han sig for at rette kikkert og kamera mod andet end de fugle, han er taget ud i foråret for at studere.

Han er godt kamoufleret, og han står temmelig godt i forhold til de fire, der nu har lagt sig nøgne på tæppet. Manden ligger ned mens de tre kvinder sidder på knæ.

Den unge mand – han hedder Kasper og er midt i 20erne – går på universitetet, men biologi-studiet bliver krydret med hans brændende interesse for fugle i særdeleshed og dyrelivet i almindelighed.

Men der er jo mere end fugle i luften. Der er også lyst og lir.... Så meget ved han.

Han tager et par billeder af manden, der ligger med blottet pik.

En af kvinderne – hende den lidt buttede – kommer i vejen for udsynet, men heldigvis flytter hun sig igen, så der bliver udsigt til både kvinderne med deres bryster, og manden med hans voksende pik.

Der er munde til mere end en pik, sådan som den er lige nu.

Der er – trods alt – ikke plads til tre hoveder ved Ians pik, selv om den vokser, da pigerne begynder at koncentrere sig om den.

Det gør Mette, Line og Sophie, og de finder en opgavefordeling, hvor Line slikker pikhovedet, som hun blotter, da blodet begynder at strømme derud.

Ians krop tørrer hurtigt i solen, og hans pik vokser.

Sophie har taget nosserne, mens Mette lader sin tunge glide op og ned ad skaftet.

De stritter bagud med numserne et par af dem, så Kasper får også fisse på foto-kortet.

Fuglenes lyde trænger igennem de små støn, der begynder at brede sig ud omkring tæppet.

De tre piger skiftes til at give hinanden plads, så der også bliver mulighed for, at Line kan køre hele vejen fra pikhoved til rod, og Mette kan smage på hele pikken.

Den vokser hastigt, og Mette skønner, at den må være over 20 centimeter. Og tyk. Meget dejlig.

Kasper kigger ned i skovbunden. Der er ikke mange grene her, så han vover at flytte sig, så han kan komme til at stå lidt bedre i forhold til de fire frække mennesker.

Sophie rejser sig op undervejs og kysser med Ian. Ret intimt, tænker Mette, som ikke bliver den første til det. Altså til at kysse.

Heldigvis er dagen ung, pikken er stiv, og Mette er våd.

Den tilstand deler hun med Line og Sophie, som også er kommet på noget af en udflugt.

Først langt ud i skoven, så en tur i vandet, og nu ud for enden af en dejlig pik.

Kasper har også pludselig fået noget ekstra at kigge på, og efterhånden som de tre kvinder begynder at sutte og slikke den voksne mands pik meget intenst, fornemmer han, at det her bliver en udbytterig formiddag.

Ian giver sig. Sophie er begyndt at stønne højt, selv om der ikke er en direkte fysisk påvirkning af hendes krop. Bortset fra Ians pik i hendes mund.

Line flytter sin mund fra pikken op over hans mave og behårede brystkasse til hans mund.

Mmmmmmm – han er så dejlig at kysse. Hans skæg kradser dejligt i hendes ansigt. Hun flytter læberne lidt væk fra ham, kigger ham i øjnene – og kysser igen.

"Lækker behandling, jeg får her. Jeg kan sagtens mærke, at I er sygeplejersker," siger Ian og kigger ned mod Sophie og Mette, der sutter løs på hans stive pik.

Solen har næsten tørret Ians krop, men hans pik er våd på spidsen. Spermvåd.

Pigerne har fået vædet hans skaft med deres mundvand, og de to sygeplejerske-studerende, som før har lavet noget både sammen og hver for sig, kappes nærmest om at slikke rundt på den voksne pik.

Line kysser Ian. Kæler for ham, og hans hænder er på hendes bryster og slanger sig om hendes blonde hestehale.

"Du er en frækkert, men sådan har jeg fundet ud af, at mange akademikere er," siger Ian, som har fundet ud af, at Line er magister.

Godt nok arbejdsløs lige nu...altså fra jobmarkedet. Her i skoven ved den lille sø har hun nok at se til, og intet tyder på, at hun får mindre mellem hænderne - og andre steder.

"Sut, Sophie, så vi kan få en dejlig fontæne frem fra Ians pik," siger Mette og kigger hen på den liggende læge.

"Vi vil se din sperm," siger hun og slikker ned og leger med hans nosser.

Kasper – amatør-ornitologen – har et perfekt kamera-sigte mod de tre kvinder og den ene mand. Der er ansigter, smil, blikke, bryster, en stiv pik og udsigt til et par pænt trimmede fisser med en stribe sort eller lyst hår.

Skønne "fugle" at komme hjem med. Bare Kasper nu kunne holde styr på dem, så de ikke begyndte at "flyve" ud ad nettet. Ud på nettet...

Foreløbig ser Kasper et "handyr", der bliver tilfredsstillet i hoved og næsten røv.

En blondine kysser ham, kæler med hans ansigt og overkrop, mens han har hendes smukke bryster til frit skue, mens en anden blondine og en brunette slikker hans nosser og pik.

Brunette laver imponerende hurtigt mundarbejde. Hans store pik går som et stempel ind og ud af hendes mund. Hun er en forslugen kvinde.

Ind imellem flytter hun munden og giver pikken nogle lige så hurtige riv med sin hånd mens den anden – lidt mere fyldige – blondine, ligger med sin brede numse i vejret og slikker de tunge kugler.

Kasper kan se det hele takket være sine objektiver. Med kikkerten kan han næsten se helt op i røven på en lærke. Eller på en læge for den sags skyld.

Kasper ved ikke, hvorfor denne lille gruppe er havnet i skoven – i en gruppe. Han ved ikke, hvem de er, eller hvorfor de gør det her, ud over, at han naturligvis kan se, at de har lyst til det.

Han mærker sin pik presse mod hans bukser.

Kasper har en tyk pik, som nok ikke er så lang som ham mandens, der ligger på tæppet. Men tykkere – helt sikkert. Han roder ved sine bukser og har lyst til at tage pikken ud og spille den.

Men Kasper prioriterer at få taget nogle gode billeder. Han ved jo ikke, hvornår "showet" stopper, og billederne kan han altid lege til senere.

Billederne og fantasien.

Manden begynder at gøre nogle grimasser, og deres stemmer tager til i styrke, så Kasper kan høre, hvad de siger.

Det er ikke store akademiske betragtninger. Det handler om at spille og sutte og slikke - og nu skal han snart sperme.

De tre par hænder er på mandens krop og kæp. Han hedder åbenbart "Jan" eller sådan noget, konkluderer Kasper og skubber sine briller med tykt sort stel helt ind mod næseryggen.

Han har halvlangt, blond hår, han er slank og smuk, og han ligner ikke en, der vil være bekendt at stå og overvåge folk i deres mest intime øjeblikke.

Men det er jo en slags feltstudie, siger Kasper til sig selv.

Ian er på kogepunktet, selv om det ikke er mere end 18 grader – lidt mere her i solen, hvor der også er læ. Hans liderlighed damper, og han har bare lyst til at koge over og belønne kvinderne her med det synlige bevis på, hvor godt, de gør det.

Ian er tilfreds.

Sophie er lidt utålmodig.

"Jeg mener, at den skønne pik skal op i en af vores fisser," udbryder hun.

"Senere..." siger Ian.

"Jeg er ikke en slatten klud, selv om jeg er noget ældre end dem, I plejer at kneppe – eller har hørt om. Jeg skal nok klare jer...håber jeg," siger han med et grin.

Han kigger op på Line, der stadig koncentrerer sig om at kysse ham.

"Få min pik til at sperme," siger Ian til Line og stryger hende over kinden.

Mette smiler og gør plads, og Line sætter sig på hug og slikker sig om munden.

Det flyder med piksafter, og hun smager grådigt på det, Sophie og Mette har fået frem.

Sophie vil kysse Line, men Line afviser.

"Ikke nu," undskylder hun. Line har prøvet pigesex med Mette, men det er ikke det, hun tænder på, når der er en mand i nærheden.

Så vil hun have ham. Og pik.

Sophie hjælper i stedet Line med at slikke Ians pik.

"Hvem må jeg sperme i munden," siger Ian mellem et par kys af Mette. Hun byder ham også sine brystvorter, som han slikker.

De tre kvinder markerer alle. Sophie med et højlydt "mig", og Ian griner højt.

"Dejligt at mine safter er i så høj kurs. Vil du Line," siger han og kigger på kvinden, der mest har kysset med ham.

"Det er umuligt at vælge mellem jer," siger han.

"Men én skal heldigvis gøre det," siger Ian og tager fat om sin hårde, lange pik.

Han begynder at gnide den, han overtager styringen, og han siger til Line, at hun skal sætte munden ned i nærheden af pikken.

Kasper kan se det hele lige så tæt på som de tre piger – og Ian.

Den slanke blonde pige, konstaterer Kasper, fjerner sin mund lidt fra mandens pikhoved. Hendes ansigt skal et stykke væk fra ham, fordi pikken er pænt lang. Mon det er tegn på, at han skal skyde sperm op i hendes mund, tænker Kasper, som lige tjekker lukketiden på sit Nikon-kamera.

Hvad enten man skal fange et vingeslag i luften – skarpt – eller et skud sperm, der forlader en pik.... Det skal være teknisk i orden.

Line ligger på knæ til højre for Ian, og hun prøver at forberede sig på, at der om lidt sprøjter varm, klæbrig sperm ind i hendes mund.

"Du er da en heldig-mås," siger Mette og puffer til hende, så hun lige strejfer Ians pik.

"Her har jeg gået og kigget på Ian i flere måneder, og så er det akademikeren, der får han sæd," griner hun.

Line kan høre, at Mette er storsindet nok til at dele, og de tre kvinder har også på fornemmelsen, at de ikke slipper så let.

Heldigvis.

"Så......," siger Ian, og han behøver ikke at sige mere. Hans spænding i ryggen og hans baller, der er ved at lette fra tæppet. Han er meget tæt på.

Line tager fat om hans pik, som Ian har sluppet for at sætte hænderne i tæppet og holde sig oprejst, når han spermer, men han tager også fat i Mette og holder hende tæt ind til sig. Kysser hende.

Sophie slikker stadig hans nosser og lader tungen kredse om hans pik, så meget, hun kan komme til.

Et langstrakt støn kommer ud fra Ians mund. Hans læber skilles, og hans mund åbner sig.

Åbningen på toppen af hans pik udspyr ikke ord – men sperm. I kaskader.

Line bliver overrasket, da de første sprøjt rammer plet i hendes mund. Endnu et par sprøjt kommer i hendes mund, men da hun hostende må trække sig lidt væk, er Sophie klar til at sænke munden ned over Ians pik.

Hun sluger og synker, mens Line tørrer sig om munden.

Line virker tilfreds nok, Sophie sutter og suger, og Mette ser ud til at nyde synet og mærke Ian holde hende tæt.

"Fantastisk. Sikke du da kan, doktor," siger Mette.

Kasper er helt enig.

Han får sandsynligvis et af de skud, hvor den hvide væske pumper op i den blonde kvindes mund. Det bliver fantastisk at komme hjem og få det forstørret op på skærmen, når han at tænke, selv om hans egen liderlighed også er stor.

De tre kvinder smider sig ned ved siden af manden, og nu kan han se deres smukke bryster og unge kroppe.

Og den tilfredse mand, der stadig sidder med et spyd mellem benene.

Kameraet klikker igen, og Kasper glædes over de mange billeder, han får. Det er noget andet end alle de fugle, han plejer at komme hjem med.

Han får næsten lyst til at være med, men foreløbig ser han til på behørig afstand.

Han kan høre, hvad kvinderne siger.

"Flot, Ian... hvad skal vi så nu," siger brunetten, konstaterer Kasper.

"I skal varme mig op igen," siger manden, og Kasper spidser sine ører.

Brunetten spørger, hvordan de gør det.

"Hvis Line nu leger lidt med mig, så leger I to med hinanden, siger Ian.

Kasper kigger på skærmen. Der er 3238 billeder tilbage på kortet, og batteriet er halvt fuldt.

(FORTSÆTTES)

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.