BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det blev den vildeste lørdag aften i lørdags. Jeg vidste jo, at vores nye husven kom på besøg. Han havde lavet en aftale med min mand, og de 2 havde snakket en del sammen. Det vidste jeg godt, og jeg havde også en fornemmelse af, at de havde planlagt nogen ting, som involverede mig.

Min mand og jeg har før leget lidt med blid s/m og bindelege mm.

SEX I DAG?

Men vi har aldrig før involveret andre i den del af vore sexualitet. Men nu havde jeg nok en fornemmelse af, at der var noget under opsejling.

De 2 skulle ud og se på et eller andet sammen lørdag eftermiddag. Jeg var ikke inviteret med. Egentlig blev jeg bare orienteret om, at Tim ville komme på besøg, og at jeg lige skulle fikse lidt lækker aftensmad, så ville de dukke op ved 19 tiden.

Som sagt så gjort. Jeg lavede en lækker middag, fisk til forret og en gryde god stærk til hovedret. Forventede at præsentere mig selv som den lækreste dessert.

Jeg havde også lagt hvidvin på køl og trukket rødvinen op.

Imens jeg gjorde "desserten" klar, drak jeg et glas, så jeg var lisom lidt i stemning, og fuld af forventning til aftenens øvrige program.

I bad, grundig barbering, creme overalt og en diskret make-up.

Det lækreste undertøj i skabet, lyseblåt sæt, lille BH og g-streng. Selvsiddende ultra tynde strømper og en særdeles kort og stram nederdel. Øverst en gennemknappet bluse i tynd mangefarvet silke.

Efter endnu et glas nærmede klokken sig 19, og ind ad døren trådte de 2 stærkt hemmelighedsfulde herrer.

De havde små pakker med, som de anbragte på sofabordet, men en slet skjult bemærkning om, at det var nok her vi skulle indtage desserten......

Vi spiste en hyggelig middag, megen snak om mange emner, men det sexuelle kom lisom slet ikke med. Det gjorde ikke mine forventninger mindre. Der var hemmeligheder, og der måtte stikke noget under.

I modsætning til sidst, var det mig, udelukkende mig, der serverede og ryddede af. Mig der gjorde klar, mig der lavede kaffe, og mig der også skænkede cognac til herrerne, som nu havde sat sig i sofaen.

Da jeg endelig havde sat mig, rakte Tim mig den første pakke, og bad mig lukke den op.

Den indeholdt 2 manchetter, lækkert blødt læder og foret med rød plys. Men solide og med kroge udenpå.

Pakke nr 2 indeholdt tilsvarende, men lidt større manchetter, som jeg ret hurtigt kunne gætte ville passe til mine ankler.

Vi pjattede lidt med det, og jeg begyndte svagt at gyse. Både af forventning og af ophidselse. Spændende, men også en smule skræmmende at tænke på, at jeg snart ville stå eller ligge bundet på hænder og fødder, men 2 ivrige mænd ville have den fulde rådighed over min krop.

Den næste pakke indeholdt et langt, blødt bomuldsreb. Tykt og solidt. Igen diverse bemærkninger om hvad det eksempelvis kunne bruges til.

Den næste igen indeholdt et blindfold,, som jeg straks fik sat for ansigtet, så jeg ikke længere kunne se hvad der skete omkring mig.

Den sidste pakke fik jeg lagt i skødet, og det varede ikke længe inden jeg kunne mærke, at den indeholdt en stor – særdeles naturtro DILDO, en pakke med batterier.

Jeg fik ordre til at pakke batterierne ud, og sætte dem i, hvilket ikke er let med bind for øjnene, men efter mange forgæves forsøg, lykkedes det mig at få gang i et lystigt snurreri.

Herrerne beordrede mig op at stå, de var klar til at indtage desserten.

De kommenterede lystigt min påklædning, både med rosende, men samtidig lidt nedladende ord, så jeg følte mig i den grad udstillet og ydmyget, også fordi jeg jo ikke kunne se deres ansigter.

De knappede min bluse op, og de gramsede begge på mine bryster. De klemte, sådan lige til smertegrænsen, og vildt lidenskab og lyst strømmede gennem min krop i retning af mit skød, og jeg var ikke længere i tvivl om, at safterne flød nu i rigelige mængder.

De kyssede og gramsede på mig på skift, og på en gang, og jeg blev forsigtigt fulgt ind i det tilstødende rum, vores temmelig store soveværelse, hvor der er synlige spær i loftet. Hvis man der ser ordentlig efter, er spærene flere steder udstyret med kroge. Vi har nu og da leget med at binde hinanden fast til dem.

Jeg kunne nu fornemme, at der var forberedt et eller andet, for jeg kunne så let som ingenting fæstnes til disse kroge. Ligesom mine ben blev spredt vidst fra hinanden, og fæstnet til gulvet.

En ikke ubehagelig, men særdeles ydmyg stilling fornemmede jeg.

De 2 kommenterede stadig min krop, strittende brystvorter afslørede min ophidsede tilstand, og det undlod de ikke at kommentere.

En hånd greb ned i mine trusser, og en finger borede sig uden problemer dybt ind i min fisse. Der var smaskvådt, og han trak hånden til sig, og lagde den våde finger over mine læber og pressede på, jeg følte straks en forventning om, at jeg slikkede fingeren ren, så det gjorde jeg.

Det gentog sig flere gange, om det var den samme eller om skiftedes blev jeg ikke klar over.

Min liderlighed begyndte liså stille at tage over, og oplevelserne gled mere og mere over i en vild koncentreret sexuel nydelse, mere end det var enkeltstående hændelser.

Mine arme og ben blev løsnet enkeltvis, og på den måde blev mit tøj fjernet fra min krop. Splitternøgen stod jeg så der foran de 2 ophidsede mænd, uden dog at kunne se hvad de foretog sig.

Der blev stukket fingre dybt op i mig, væden silede ned af dem, og nu og da fik jeg de våde fingre puttet i munden og slikkede dem rene.

Mine bryster blev i den grad behandlet, vorterne suget og bidt, de strittede som aldrig før. Næsten smertende men samtidig meget ophidsende. Mine balder blev gramset og masseret.

Jeg stønnede og sukkede og nød det.

Sådan fortsatte de – i hvad jeg fornemmer som lang lang tid – min tidsfornemmelse ophørte og rækkefølgen af ting der skete blve fuldstændig sta ud af kraft, men min mand kunne heldigvis støtte min hukommelse, så også det følgende er nogenlunde som tingene skete.

Jeg blev masseret i skødet, min klitoris blev nevet, nulret, bidt og slikket, først af den ene, så af den anden, og hele tiden til til grænsen af orgasme, jeg hylede og pev, tryglede om at de skulle tage mig, og om at få lov at få orgasme.

Men slev om de afbrød så snart jeg begyndte at ryste, var spændingen og ophidselsen alligevel så stæk, så jeg blev ved at køre helt oppe i det røde felt.

På et tidspunkt blev jeg løsnet, men kun for at blive lagt på sengen, og atter fæstnet på både hænder og fødder.

En dildo blev presset op i mig, den belv startet, og ophidselsen kendte ingen grænser, jeg vred og sled i manchetterne og løftede og sænkede underlivet i vilde stød.

En pik blev presset mod mine læber, jeg åbnede og nød da den trængte dybt ind i min mund. Jeg suttede og blev mundkneppet. Et øjeblik efter blev mig hoved drejet til den modsatte siden, og en ny stiv pik var parat mod mine læber. Skiftede flere gange side og sutte og suttede. Dildoen i min fisse kørte bare lige så stille og gav en fantastisk velbehagelig fornemmelse ud i min underkrop.

Pludselig var de væk, jeg havde hele tiden kunnet fornemme dem i min nærhed, en hånd på et lår, på et bryst osv, men der blev stille, og et kort øjeblik hørte jeg kun dildoens svage snurren, så hørte jeg dem snakke sammen uden for rummet, og hørte dem lukke øl op.

Det var tydeligt at de satte sig i stuen, det var tydeligt at de sad og drak, og de snakkede om mig.

De snakkede om at jeg var liderlig, de snakkede om at mine brystvorter strittede, de snakkede om at jeg var våd i kussen, og de snakkede om, at jeg nød når de mundkneppede mig.

Der lå jeg og kunne høre dem snakke og høre den dildo, der svagt snurrede i min fisse, og samtidig sted liderligheden i mig igen til enorme højder.

En tid gik, jeg begyndte at kalde på dem, hørte dem sige noget om, at nu skulle jeg da vist have noget pik, og lidt efter dukkede de op. Stod formentlig bare og kiggede på mig. Bøjede sig begge ned og tog mig på brysterne og kyssede mig hårdt. De lugtede af øl.

En pik trængte ind mellem mine læber, og en krop lagde sig oven på mig. Dildoen blev fjernet, og en ægte dejlig stiv og tyk pik trængte ind.

Så blev jeg kneppet, dybt og blidt. Kort og hårdt og atter dybt dybt. Lige pludselig byttede de plads. Ny pik i munden, den smagte af mig selv. Ny pik trængte op i mig og atter blev jeg kneppet. Grundigt og længe.

Jeg fik lov at komme, jeg stønnede og hylede og minkrop rystede og rystede. Midt i det hele byttede de igen plads, fornemmelsen fik mig igen til ryste og komme i lang voldsom orgasme.

Pludselig forsvandt de begge fra mine huller. Bindet bleb flået fra mine øjne, og der gik nogen sekunder før jeg atter kunne se. Så stirrede jeg lige op i 2 stive pikke, som blev spillet lige foran mit ansigt. Begge kørte løs med fuld fart, og jeg fornemmede, at det snart vile ske.

Næsten som på tælling brølede de begge orgasmen ud, og spermen skød i 2 tykke stråler ud over mit ansigt og mine bryster.

De 2 herrer slappede lidt af. De løsnede mine bånd, og min mand vaskede spermen af mig. De kyssede mig begge og vi stod lidt i en stor fælles krammer midt på gulvet.

Vi satte os igen ind i stuen, og fik kaffen og en ekstra cognac.

Jeg var vist ikke til meget mere den aften, men vi blev alle 3 siddende helt nøgne og vi hyggede os et par timer inden Tim forlod os.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 68 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.