BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter at jeg har pyntet området, rund om min glat barberet fisse med et pænt tattoo, var det nu op til et piercing. Jeg har besluttet mig til at Piet skulle stikke en klitoris piercing. Piet var meget følsom og akkurat i sit arbejde og derfor skulle han også stikke piercing hos mig. I hans studie var der altid nogen mennesker der holdt til hos Piet, de fleste af dem var også beskæftiget med tattoo og piercing. Da jeg fik stukket tattoo, havde jeg en minitanga på, der bedækkede det vigtigste for Piet og gæsterne. Da jeg denne gang skulle ud af min tanga, tænkte jeg alligevel over denne situation. Jeg var iført i leggins og kort T-shirtkjole. Under mine leggins havde jeg min minitanga. Piet bad mig at smide leggins og trusser og at sætte mig på hans stol. Det gjorde jeg og satte mig. Piet kom og satte sig overfor mig og satte mine ben op på sædet, sådan, at han havde pænt udsigt på min fisse. Det er noget specielt noget, at sidde sådan overfor en fyr og at have tilskuer. Men Piet gjorde hans arbejde meget korrekt. Da han skulle til at stikke hul i klitoris, advarede han mig, at det nu gjorde ondt. Med det samme stak han til. Hold da kæft, hvor gjorde det ondt. Efter et lille stykke tid gav Piet mig en spejl for at kigge på arbejdet. Nu sad der en ring med en mindre kæde og en lille kugle. Nej var det flot. De tilstedeværende kunne alle lide dette arbejde. De roste mig  og Piet.

Piet sagde til mig, at jeg i dag og måske i morgen skulle være forsigtig og passe på, at stedet ikke får gener af tøj og lignede. Derfor kom tangaen og leggins i håndtasken. Jeg blev nød til at gå med den meget korte T-shirtkjole. Men hvad, jeg havde det jo ikke langt og skulle jo mødes med naboerne og kigge EM-fodbold hos mig. Ude i gaderne var der meget vind, der trak i kjolen og løftede den mere end lovlig. Der var da rigelig tilskuer hen ad vejen. Den korteste vej for mig var, at tage en færge hen over havnen. Da jeg kom ned til havnen, var der endnu mere vind. Jeg besluttede ikke at rette så meget ved kjolen. Jeg syntes at hvis jeg gjorde det, var der flere der var opmærksom. Da jeg kom til færgen, var de fire sidepladser, på hver sin side af båden optaget. Båden lå lavere end broen var, styrmanden gav mig en hånd for at komme ombord. Han sagde til mig, du viser meget, men det er flot. Jeg blev nød til at stå, der var ingen ledige pladser mere. Båden lagte fra og efter kort tid var den ude i bølger, den begyndte at gynge lidt. Jeg var med mine tanker et andet sted og greb som sædvanlig efter en stang der var skruet oppe under taget for de gæster der stod. De fire fyre der sad i front af mig, begyndte at støde sig med albuerne for det syn de havde. Pludselig kom jeg på tanken, hvad jeg har lavet. Jeg stod jo næsten nøgen foran dem. Men hvad, det var bare sket. Den ene af fyrene bød mig plads, jeg satte mig. Han der nu stod, stirrede om han kunne få et yderlig glimt. Jeg kunne jo ikke gemme meget med denne korte kjole. Jeg flyttede tasken fra skødet til side af mig. Nu kunne han se, hvad han ønskede om. Alle andre ventede, at jeg først skulle gå fra bord. Det gjorde jeg så.

Da jeg kom hjem, ventede Peter, Karl og Mikkel allerede. Jeg skyndte mig med at få små madderne på bordet, som jeg havde forberedt. Peter sørgede for at få øl på bordet. I pausen gik jeg til at rydde bordet og komme med yderlig øl og chips. Jeg var vist lidt uforsigtig, fordi Mikkel sagde, at jeg havde søde baller. Da kom Peter i tanker om piercing jeg har fået lavet. Han spurgte mig. Hvordan det var. Jeg svarede og var meget stolt. Peter bad om at se piercing. Jeg sagde til Karl og Mikkel, at de selvfølgelig bliver nød til at kigge væk, mens jeg viser Peter min nye piercing. Det lovede de med et smil i øjnene. Jeg løftede kjolen, således at han kunne kigge. Die kiggede selvfølgelig alle tre. Tre dage senere, til den anden EM-kamp, var vi igen samlet, for at kigge fodbold. Jeg bar en kjole med knapper og havde de meste af knapperne åben, fordi det var meget varm denne dag. I pausen satte jeg mig i en drømmestol og klappede ryglænene helt tilbage. Mikkel kom også ud på altanen for at tage lidt frisk luft. Han stod lige foran ved fødderne og gloede på min fisse. Jeg var igen uden trusser og selvfølgelig lå jeg liderlig på denne stol. I løbet af kampen drak vi forholdsvis mange øl. Jeg var rigtig liderlig og trængte til pik. Jeg gik i gang med at rydde noget fra bordet og satte nye øller og chips på bordet. Herved viste jeg dem alle tre mine baller og jeg tror min fisse. Da kampen var forbi og solen skinnede på altanen, gik jeg igen på drømmestolen. Jeg smed kjolen og lagte mig. Mandfolkene diskuterede lidt tid endnu over kampen. Mikkel var den første, der kom ud på altanen. Hans ene hånd kom til mine bryster og kneb i den stive brystvorte. Den anden hånd kælede for fissen. Han fik greb i klitoris og stak to fingre op i mig. Jeg var meget hurtig ved en orgasme, kroppen rystede og spændte sig. Jeg greb Mikkel mellem benene og kunne mærke, at han havde ståpik. Jeg trak hans træningsbukser ned og pikken stod der med et lyserødt og tyk hoved. Jeg tog fat i værktøjet og trak ham ned til min fisse. Mikkel gav ikke meget modstand og gav mig pik. Peter og Karl fik øje på os to og kom ud til altanen. Efter al Mikkel havde tømt sig i min fisse, flyttede han sig og lavede plads til Peter. Peter var rigtig ophidset og knallede mig virkelig hårdt. Han var aldrig bedre før. Da han var afmattet, var det Karl der lavede videre. Det blev til en vældig fin eftermiddag, med de tre fyre, der skiftevis knallede mig. Karl havde en vældig lang og tyk stang på ca. 19 - 20 cm længde. Han fyldte mig mest. Efter at de var færdige kunne jeg ikke sidde eller gå fornuftig. Jeg var øm men lykkelig. Endelig var en drøm med flere ordentlige pik efter hinanden gået i opfyldelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.