BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vore dejlige respektive kærester havde sendt os på bytur sidste weekend.. årsagen? De skulle holde Julefrokost for deres veninder hjemme i vores dele hus.

Tøserne havde sagt at vi ku bare komme hjem efter elleve. Nå, men vi to kammerater havde været ude og spise den gode middag og var blevet lidt halvsnaldrede efter et par timer på Palæbar.

SEX I DAG?

Da klokken var lidt over ti.. var vi begge berusede og nysgerrige nok til at praje en taxa hjem mod amager til villaen.

Vi ville jo, oplagt nok, spionere lidt på tøserne.

Mine kære Alicia og hendes veninde.. Martins kone Eva, havde været yderst hemmelighedsfulde omkring deres veninde julefrokost.. det var ligesom om at der lå noget i luften.. For vi kender jo vore tøser. Men tavse som graven var de begge.

Vi steg ud lidt længere nede af villavejen og listede ind i vor have.. Om bag i og op på taressen hvor vi kunne se ind i spisestuen.

Jo tak.. der var gang i den! Rundt m bordet sad foruden vor respektive, husets to faste veninder Yvonne og Boni.. Som vi alle havde været på eventyr med en hel del gange, samt Susan og Berit, veninder af vore damer plus tre andre som vi ikke kendte og derfor konkluderede at det måtte være arbejdskollegaer.. den buttede rødhårede med garanti Trine som Alicia havde fortalt meget om.. Hun lød hot!

De damer morede sig vederstyggeligt.. kort sagt de var pisse fulde og så ud til at have gang i et eller andet med en hat der kørte rundt..

Anyway.. kulden begyndte at overgå vindueskiggeriet og forsigtigt listede vi ned af kældertrappen og låste os lige så stille ind. Pigernes hvinen og grinen overdøvede med lethed bagrundsmusikken.. "Neeej... Det mener i ikke!!?" skar en stemme tydeligt igennem.. ingen af os genkendte den..

Nå vi listede ind i vort herreværelse og skænkede Whisky op til os selv..dårligt havde vi sat glassene til munden da det kort efter buldrede ned af den indre kældertrappe. Vi slukkede straks lyset og lyttede.. Døren gik op til gæsteværelset men blev ikke lukket igen.. grinen og fnisen.. forsigtigt åbnede vi op til gangen.. Den ene stemme var let at genkende.. det var en af vor førnævnte husveninder.. nemlig Yvonne Med et korte hår og den vold lækre modne krop, den anden havde ingen af os begreb om hvem var.. men stemmen gik hurtigt over i en stønnen.

Som Ninjaer sneg vi os hen til den åbne dør.. Kiggede langsomt ind.. Yvonne lå mellem de spredte ben med hovedet helt oppe i skødet på en af de ukendte gæster der vred og vrikkede sig mere og mere højlydt under den kærlige behandling af Yvonnes livlige tunge, som alle i husstanden jo havde bedste kendskab til. Veninden var grådig og pressede Yvonnes ansigt ind mod sin fisse alt hvad hun kunne med begge hænder.. Synet var herligt og ingen tvivl om at vi begge blev tændte på stedet.. Så var at Martin bemærkede at samtalen var mindsket kraftigt etagen over os. Hvad mon der gik for sig?

Forsigtigt sneg vi os op i køkkenet.. kunne derfra høre at Berit og Susan sad og talte.. Talte om hvor meget de begge trængte til sex.. "-Måske skulle vi også finde et rum når vi har drukket ud" forslog Berit Susan.. Vi havde hørt hvad vi ønskede mest.. Der var åbenbart gang  i hele hytten med pigesex!

Hvor og med hvem var vore kærester..? Førstesalen bragte svaret og det meget meget højt som vi luskede nærmere opad..

Inde i vort soveværelse lå min dejlige buttede og velformede skat på alle fire med måsen struttende op i vejret.. bag hende sad Eva med sin hånd godt på vej op i hendes smukke glatte kusse, æltende og møvende sig kunstnerisk længere og lægere indenfor mens en, for os aldrig før set, veninde sad splitternøgen i stolen og legede med sig selv mens hun med store liderlige og hungrende øjne så på.

I det næste sekundt fik hun øje på os.

"-Wuuuhhh.." Udbrød hun med en blanding af "chock" og begejstring.

"-Jamen der er i jo.." Eva holdt inde.. "-Hej søde," mumlede en liderlig Alicia til mig fra puden af..

Martin gik hen og kyssede sin kone inderligt dybt.. " "-I kan jo bare tage for retterne her i huset.. alle vil vildt gerne stifte nærmere bekendtskab med vore to Stallions" opfordrede Eva os med et meget frækt glimt og blink til os begge, hvorpå hun vendte tilbage til bearbejdelsen af Alicias våde kusse som hun jo bare elsker at fiste.

Martin smuttede mens jeg afførte mig mit kluns.. min godt stive pik svippede frem da boxerne røg, ligeforan Den endnu ikke introducerede veninde. -Hej jeg hedder Torben og du?, Veninden.. som havde et kønt fjæs med bølge farvet mørkeblondt hår kiggede i mine øjne og svarede; Ingrid.

Ingrid lukkede sine bløde læber om mit dunkende mørkerøde pikhoved.

Stønnen.. hånd om mit lem.. hånd om mine nøgne nosser.. læbe.. spyt.. smasken.. finger videre mellem mine baller.. mine hænder i hendes hår.. kælende.. krusende.. strammende.. hånd tilbage og da straks klemmende om mine nosser.. sutten i stød.. hård sutten.. tungen  slikkende samtidig.. Pirren.. exen... snarlig sitren.. Vrinske lyde fra kæresten blander sig med min tiltagende stønnen.. Men MEN jeg vil ikke komme.. ikke endnu.. trækker mig.. tager fat i Ingrid.. "smider" hende over ved siden af min darling.. trænger op i Ingrid.. Hendes kusse føles varm, dejlig og pjaskede.. hun lukker øjnene og et smil breder sig om hendes læber..

Jeg når dårlig tre stød.. eksplodere.. Nej, ikke mig men Ingrid.. kommer i et skrig så højt at Eva holder inde og Alicia drejer hovedet.. alle kigger vi.. Ingrid ryster.. smiler...

Jeg trækker mig ud..

Er tørstig.. Cava i køleren.. vralter, liderlig nøgen og fornøjet ned af trappen.. i køkkenet står Susan og Berit i det hedeste omfavnende kys... ænser mig dårligt.. en duft af sulten kusse fylder lokalet. Jeg snuser den dybt ind.. langt op i hjernen.. Mmmmm.

Med bobler i glasset deltager jeg kort i deres smukke tungeleg for da at vælte ned af trappen.. ned mod Yvonne og den "anden".

Elsker Yvonne.. Næsten ligeså meget som min "kæreste/kone".. Hun tænder mig vildest.. Alicia ved det og det tænder netop hende vildest.. og så tænder de to damer endnu vildere på hinanden.

De var ikke længere i gæsteværelset??? Ok, så var de i det sorte rum.

 Sandt.. I gabestoken var Alicias kollega.. nøgen svulstig.. med strittende rød røv og runde hængende patter.. Hun havde smagt Yvonnes legen med den nihalede.. rød starin ver hendes ryg.. og som prikken over iét.. en Vis´ medherre i huset, nemlig hr. Martin i færd med at skampule hendes røv på det nærmest groveste.. - Hej søde skat. Udbrød Yvonne glædesstrålende da jeg kom ind i rummet. Vi favnede og vore tunger mødtes.

-Trine, Martin, sagde hun og pegede præsenterende over på det lystige scenarie.

Kort efter lå Yvonne på lægebriksen og lige i det jeg gled ind i hendes vidunderlige og velkendte mis "ankom" Berit og Susan.. tydeligt mega plørede. Susan kastede sig over Martins mund og tunge mens Berit efter at have kysset mig godaften lukkede sine læber om den ene af Yvonnes mørkerøde strittende brystbær med ordene; -Dig har jeg bare SÅ meget lyst til! Berits begær var totalt og gentleman som man jo er trak jeg mig tilbage da Berit efter lidt besvær havde spændt den ene strapon på. Jeg gled ud.. og hun gled ind.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.