BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Mig og kæresten havde snakket om at vi gerne ville have en trekant, men vi begge havde et problem, jeg ville jo gerne ha en mænd og han ville ha vi skulle ha en kvinde.. Så jeg forslog ham hva med at vi finder et par... ?? Tjo det kunne da være fedt nok for så kunne vi bytte mænd.. Det var han heller ikke så meget for, sagde til ham jamen du kom jo selv med ideén så må du sgu lige give dig lidt..

Der gik nogle dage hvor jeg havde siddet og søgt efter et vennepar og endelig gav det bonus, meeen kæresten var ikke med på den, for han skulle i hvertfald ikke ha noget op i sin numse.. Kiggede dumt på ham og sagde jamen du kan jo godt lide når jeg stikker dildoen op i dig.. Hvorfor så ikke en alm pik ?? Jamen jeg vil ikke ha du skal sutte en andens pik.. Hmm tænkte så kan vi jo ikke lave en trekant eller firkant..

Så jeg besluttede mig for at invitere min kæreste ud og hygge en aften, den stod virkelig i kærlighedens tegn, først ud og spise efter det i Biografen også skulle vi ind på en swingerclub gave ham bind for øjenene, så han ikke kunne se hvor vi var..

Vi gik ind alle var stille for det havde jeg bedt dem om.. klædte ham af sagde til ham vi var hjemme, ved det var en hvid løgn men nu havde han snakket om det at det ville han gerne prøve..

Havde selv noget på, gik lidt foran ham var der en stripperpæl hvor jeg havde sat mig op på, sagde skat nu må du gerne kigge, han kiggede op og så jeg hang nøgen, kom langsomt ned og gik videre ind i et andet rum hvor der stod en masse mennesker som jeg dansede langsom op af, rørte dem div steder min kæreste kunne lide hvad han så.. tog en fyr med mig hen i en rum hvor der var nogle lækre puder hvor han så begyndte at rører mig flitigt det var dejligt.. Min kæreste blev en smule jaloux, indtil der var en kvinde som tog fat i ham og begyndte at sutte den af på ham, han gav et lille gisp, endnu en pige kom hen til ham og tog den også i munden.. da jeg kiggede op stod der 4 piger og sloges om hans lækre lem, jeg rejste mig op på alle 4 og kravlede hen til dem kiggede op på ham og tog den selv i munden.

Han gav endnu et gisp og sagde skat er du sikker ? Kiggede dumt på ham og vendte mig om kravlede tilbage hvor der var 3 andre fyrer som tog godt i mod mig og kælede med mig, gjorde mig godt tilpas.. blev så liderlig af det hele at jeg glemte min kæreste, følte jeg var i 7 himmel.. så godt var det, da jeg havde fået det jeg ville ha for de mange frække fremmed mænd, kiggede jeg op for at lede efter kæresten, der stod han og pulede en ung kvinde, tog ham bagfra og krammede ham og sagde det var okay at han kom, holdte ham stramt og hviskede i hans øre, tænk på at det er min røv du er oppe i, den er så stram og våd efter dig, du ved hvordan jeg skriger efter dig.. han kom pænt stort efter jeg havde sagt det og den unge pige var øm, hun kunne dårlig nok sidde..

Vi sagde pænt tak til alle, og gik ud for at snuppe et bad, hvor vi stod i samme kabine, og vaskede os vi kyssede under bruseren, hvor jeg så blev liderlig igen, kyssede ham ømt og diiing der stod den igen, sagde tag mig lige nu og her, han gjorde det hva skulle der ske, folk vidste jo godt hvem vi var så det ville jo ikke være flovt at blive opdaget..

Der kom et andet par ud og kiggede på os imens vi rigtig hyggede os i badet, de sagde mange tak for den nye moves i har lært os, vi stoppede med at kneppe hvor hans pik stadig var inden i mig og kiggede på dem og smilte..

Jamen var da så lidt, håber i får gang i ægteskabet igen ;) kneppede min kæreste igen holdte fast i bruseren som åbenbart kunne tage min vægt så stod han forneden og klaskede sit fede lem op i mig kom med et brag og han sprøjtede op i mig, da jeg kom ned kyssede vi og ned af mit ben faldte hans sperm ud.. der var meget vi kiggede begge på hinanden hvor vi så grinte gik ud af badet, tog vores tøj på og gik hånd i hånd hjem..

Som om vores forhold havde fået det ekstra kick vi kan godt igen.. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.