Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Nu er der fem minutter til at timen slutter og til imorgen, skal i læse side 35-55. Hans stemme gav mig en indre varme og sad uroligt, imens jeg bed i en blyant. Kunne mærke at lysten komme og safterne gled stille fra min våde fisse, igennem mine g´stenge trusser og ned på stolen. "Ja det var det, vi ses imorgen allesammen, undskyld Mia, vil du lige blive i fem minutter?". Jeg rødmede og nikkede til ham.

Da de andre havde krammet farvel og smuttet ud af rummet, gik jeg stille ned af trapperne til ham. Han stod i sin hvide t-shirt og sine blå jeans og jeg kunne ikke helt lade være med kigge på hans bule. Enten tændte han på mig, ellers var den bare så stor, at ingen bånd kunne binde den. Jeg bed mig i læben og kiggede ind i hans blå øjne. "Har du den opgave 13, som du lovede at lave til idag?" spurgte han helt stille. Av tænkte jeg. Den har jeg helt glemt. Skulle jo nå så meget igår. "Nej, jeg har ikke fået den lavet". Sagde jeg stille og kiggede ned i gulvet. Han kom hen til mig og tog sine hænder op til min hage og løftede den. Vores øjne mødtes og hans læber fandt frem til mine. Gulvet forsvandt og mine ben blev lamme. Med små smask lyde, legede vores tunger med hinanden. Hans hænder fandt frem til mine hofter og han løftede mig op på bordet. Stille lynede han min lille sommerkjole ned og frem kom min blonde BH og min våde g-streng. Imens vores tunger legede med hinanden, fandt hans hænder frem til mine 80D bryster og han hev mig blidt i mine nipper. Han trak sig væk fra mig og tog sin T shirt af og derefter hans bukser. Jeg var ved at besvime, da jeg så hans vaskebrædt. Mine fingre kørte op og ned af dem. Han lagde mig stille ned på bordet og jeg trak benene op. Han fjernede mine våde g streng og spredte blidt mine ben. Imens hans hænder fandt vej til mine bryster, var hans tunge igang med at forkæle min våde fisse. Han legede A B C legen dernede og jeg kunne ikke lade være med at stønne. Varmen, suset, ruset fór rundt og små sved perler dannede sig ved min navle. Han slikkede dem af og jeg satte mig op. Jeg tog fat i hans store dunkede pik og begyndte at gogge stille mens hans fingre legede med min klit. Vi var begge ved at komme, men vi ville pirre hinanden lidt mere. Han løftede mig ned og vi faldt på gulvet. Vi grinede lidt. Men nød det som der skete her. Jeg lagde ham ned og jeg satte mig oven på ham. Årh min våde fisse gled fint ned over hans pik og han stønnede. Mine hænder legede med muskerne, mens vores underliv vred sig imod hinanden. Der var lyt i rummet og vores smaske lyde var højde. Vi gjorde det lidt hårdt og da vi kom, udbrød vi begge et årrrrh brøl og jeg faldt ned over ham. "hvor er du fræk." hviskede han og klappede mig stille bag i. Med armen fjernede jeg mit hår og kyssede ham inderligt. Vi lagde os ved siden af hinanden og hans hænder kærtegnede min mave og han masserede starten af min fisse.

"Jeg må hjem nu, min kæreste kommer om lidt." Satte mig op og kiggede på ham. "Hvorfor fortalte du mig ikke at du havde en kæreste?" spurgte jeg. Han rejste sig op og det samme gjorde jeg. Vi tog tøj på og gjorde os klar til at gå. Kunne se at han var trist. Jeg tog fat i hans arme. " ej, du sku ha sagt noget, for så ku hun jo ha været med." sagde jeg og blinkede. Hans øjne lyste igen og han hviskede stille i mit øre "frække tøz." Vi samlede os sammen og jeg gik først ud af døren."Hey frække, sagde han med et bestemt tonefald, den opgave er i min postkasse inden kl 20 iaften." Jeg nikkede stille.


Opgaven blev afleveret og vi fik en dejlig aften, sammen med hans kæreste. Og det var ikke sidste gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.