Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hun så på ham med et fugtigt og liderligt blik da hun lå der i hans magt, spændt fast og bundet til bænken i klubben. Han havde taget hende hårdt længe og hun lå nu og forsøgte at finde rytmen i hendes vejrtrækning igen efter at de sidste orgasmekramper havde lagt sig… hendes skød var endnu stadig varmt og åbent og indbød til endnu mere. Hun havde imens hendes mand havde taget hende, ud af øjenkrogen set en ung flot fyr, men den skønneste veltrænede overkrop og dejlig sommerbrun, stå et par meter fra dem og betragte dem imens han havde gnedet sin halvstive pik.. en ung fyr hun også havde lagt mærke til da de kom ind af døren.. han var vist nok kommet med sin lille frække kæreste, en køn og lyshåret trunte med fix fræk fitness popo, men hende kunne hun ikke lige få øje på som hun lå der spændt fast i den mest indbydende position.. men pludselig mærkede hun et par meget bløde hænder på sit bryst, et par hænder der kom fra den side af hun ikke kunne se. De føltes varme og nysgerrige på samme tid og hendes krop gispede i samme sekund hun mærkede dem på sig. Hun tænkte at det nok var den frække fyrs kæreste og fik med det samme lyst til at mærke dem på hele sin krop. Hendes brystvorter blev hurtigt stive og hun mærkede at varmen i hele hendes krop bredte sig lystigt ned til hendes i forvejen våde skød. De bløde hænder kærtegnede hende dejligt og hun blev mere og mere tændt som berøringerne tog til og gik på opdagelse over hele hendes krop.

Imens hun lå der og nød at være hjælpeløs og i hendes mands magt, mærkede hun at der var flere hænder på hendes varme krop, flere hænder der kærtegnede hende på hendes inderlår og hofter.. hun forsøgte at fornemme hvor mange der var, men det var umuligt for hende præcist at vide. Lokalet var mørkt og hun kunne kun fornemme at der var flere kroppe omkring hende og lukkede øjnene igen og lod nydelsen komme ind over hende. Hun mærkede hvordan hænderne blev mere og mere fristede af hendes allermest intime steder, hun mærkede hvordan hendes fisse trængte til berøring og begyndte at stønne svagt og spænde i underlivet.. lige da hun skulle til at åbne øjnene igen mærkede hun pludselig en varm fornemmelse imellem benene, en varm fornemmelse der mindede hende om når hendes mand slikkede hende, men det var alligevel anderledes. Det var mere blødt og helt tydeligt for hende at det ikke var ham der lå imellem hendes ben. Hun kiggede op og så at det var den unge kvinde der havde sat sig på hug imellem hendes ben og nu tog for sig af hendes skød. Hun gispede ved tanken om at der nu var tre personer der stod rundt om hende og hun ikke kunne andet end bare lade dem gøre hvad de ville.. den frække tunge fik hurtigt hendes krop til at vride sig, hendes vejrtrækning til at blive tung og der gik ikke lang tid før at hun kunne mærke hvordan det fik orgasmen til at trænge sig på… men alt imens hun blev slikket dejligt og vådt stoppede den unge kvinde pludselig, og i det samme fik hun en fornemmelse af at den unge fyr stod imellem hendes ben… hun mærkede hvordan hans store pik gned sig op af hendes inderlår og hvordan hans hænder kærtegnede hendes ben og røv som hun lå der på bænken med benene spredt ud til begge sider…  sekundet efter tog han hårdt fat om hendes hofter og hun mærkede hvordan han trængte helt op i hendes våde fisse i et langt stød.. hun var tæt på at skrige ud i hele lokalet, men inden der kom lyd fra hendes lunger fik hun en anden pik i munden og der kom ikke andet end små gisp fra hende.

SEX I DAG?

Nu lå hun der med en stor fræk pik i munden alt imens hendes fisse blev gennemkneppet af den fremmede unge fyr, han stødte sin stive pik ind og ud i et meget hurtigt tempo og hun kunne mærke hvordan det fik hendes underliv til at stramme sig om ham, han var stor og hun nød hver gang han ramte hende helt oppe, og hver gang han var næsten helt ude af hende og igen lod pikken udvide hendes indgang og fylde hende ud i tunge stød. Hendes orgasme var igen på vej og det eneste hun manglede nu var en fræk tunge på hendes clit, og i samme sekund hun tænkte dette fik hun hvad hun ønskede.. den unge kvinde begyndte at slikke hende og alt sortnede for hende.. sammentrækningerne i hendes underliv tog til og blev kraftigere og mere intense end hun i lang tid havde prøvet.. hun blev så stram at det næsten var umuligt for den unge fyrs store pik at glide ind og ud af hende, men han lagde bare flere kræfter i og tog endnu mere hårdt fat om hendes hofter… hun blev kneppet så hårdt at hver gang han stødte i hende, fik det hendes bryster til at vugge og bænken til at knirke vildt, men imens den unge kvinde slikkede hende, og fyren stadig stødte sin store pik ind og ud, trak hendes mand sin pik ud af munden på hende og hun fornemmede at han gik om bag den unge kvinde og betragte hvordan de begge bearbejde den fisse han havde givet dem adgang til…  hun så at den unge kvinde skød sin røv bag ud og inviterede ham til at tage hende.. og han var ikke sen til at tage invitationen op.. han trængte uden besvær op i hende og begyndte nu at glide blidt og roligt ind og ud af hende imens hun stadig slikkede hans kones fisse, som nu var blevet så våd af både en fræk tunge og en stor pik at der løb safter ned imellem ballerne på hende og frækt pirrede hendes bagerste hul… Hendes orgasme kunne ikke længere holdes tilbage og hun kunne samtidig fornemme at den unge fyrs pik også var klar til at sprøjte sin varme sperm ud over hende… i det øjeblik hendes fisse trak sig sammen i orgasmens kramper og hun fik den brusende følelse i hele kroppen, trak han sig ud af hende og lod sin pik sprøjte ud over hendes fisse, hendes mave og hans kærestes ansigt. De stønnede begge højt imens orgasmen væltede ind over dem i lange sammentrækninger, han sprøjtede og sprøjtede og en smule af det ramte hende imellem brysterne og endda helt op i ansigtet på hende… den varme saft fordelte sig på hendes dirrende krop og imens det løb af hende lå hun og nød at være blevet brugt af denne frække unge fyrs store pik…

Men lige da hun var kommet lidt til sig selv, blev hendes stadig dampende fisse pludselig fyldt ud af endnu en stor pik.. det var hendes mand der nu havde trukket sig ud af den unge kvinde og havde stillet sig så han kunne kneppe sin kone.. hans spændte pik var glinsende af den unge kvindes safter og han gled nemt og hurtigt op i hende.. og nu kneppede han hende så hårdt og hurtigt som han kunne.. og hun kunne tydeligt høre på ham at han snart var klar til at sprøjte sine safter langt op i hende… hun klemte sig sammen om ham så hendes fisse blev endnu mere følsom for ham og hun vidste at det kun var et spørgsmål om få sekunder før end at hans pik eksplodere i hende… og ganske rigtigt, hun mærkede han pik spænde i hende og hun kunne høre på ham at han sprøjtede sin varme sperm ud i hende… han sprøjtede i så store mængde at da han trak sig ud af hende løb den varme saft ned af hendes inderlår og ned imellem hendes baller… den unge kvinde øjnede chancen og begyndte villigt at slikke hende ren.. slikkede hende faktisk til endnu en hurtig orgasme og var bagefter smurt godt ind i hele ansigtet af konens safter og mandes sperm.. et smukt syn…

… alle lagde sig nu udmattede ned i de bløde puder og pustede ud efter denne sensuelle oplevelse for dem alle..

De hyggede sig i chill-out-efter-go-sex-loungen resten af natten og udvekslede tlf. numre.. men hvad der siden hen skete er en helt anden historie, og den må i have til gode til en anden fræk gang.. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.