Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Onsdag aften. Du er stadig på arbejde efter din dagvagt. Der bliver ringet på døren. Har du glemt dine nøgle? Nej, det er Paula. Om jeg har lidt tid til hende; hun er lidt ked af det og har brug for en skulder at græde på. Selvfølgelig kan hun komme ind. Jeg laver kaffe og så kan vi sidde på sofaen og snakke lidt. Jeg kommer ind med kaffekanden og to kopper og ser, at Paula virkelig er ked af det.

Jeg sætter mig ved siden af hende. Hun begynder at græde og fortæller om, at hun føler sig så ensom. Hun ved ikke præcis hvad der er i vejen, men føler sig bare skidt og har ikke lyst til at være alene. Jeg holder om hende og stryger hende på ryggen. Jeg kan mærke at hendes muskler er hårde og jeg spørger om jeg skal massere hende. Det synes hun er en god ide. Jeg sætter mig skråt på sofaen og begynder at massere hendes skulder og ryg.

SEX I DAG?

Det er lidt vanskeligt at sidde på sofaen så jeg spørger om vi ikke kan flytte til soveværelset. Der kan jeg nemmere komme til. Jeg fortæller hende om den gang jeg læste til beskæftighedsvejleder. Vi var på udflugt med skolen og havde lavet en stor massageaften, hvor der blev brugt flere flasker af massageolie. Det var sjovt.

Paula vil lægge sig på sengen og jeg sagde til hende, at hun skulle tage sin tøj af, på nær trusserne. Det gjorde hun. Paula er cirka 180 cm høj og vejer cirka 75 kg. Hun er en smuk pige. Har langt, næsten sort hår og brune øjne. Jeg havde tit fantaseret om hende og hvordan hun vil se ud uden tmin øj på. og der lå hun næsten nøgen på seng.

Jeg skal nok give hende en massage hun ikke snart vil glemme. Jeg finder massageolien frem og begynder at smøre hendes ryg med olien. Hendes hud er silkeblød og dejlig at røre ved. Jeg masserer hende ryg, nakke, skulder og arme. Hun ligger og nyder det fuldt ud. Hun spinder som en lille missekat. Det her tager en kvarters tid og efter det spørger jeg hende om hun vil vende sig om på ryggen. Hun har en par pæne faste bryster og jeg skal beherske mig for ikke at røre ved dem med det samme.

Jeg hælder igen olien over hende og begynder at massere nakke og arme. Stille og roligt nærmer jeg mig hendes bryster og som om det er helt naturligt begynder jeg også at massere dem. Paula har lukket hendes smukke brune øjne og reagerer ikke afvisende på hvad jeg gør. Hendes vejrtrækning er dyb og regelmæssig. Jeg er næsten i tvivl om hun sover, men så åbner hun øjnene og smiler til mig. Hun siger, at jeg ikke skal stoppe. Hun synes at det er dejligt at blive masseret sådan. Jeg siger ikke noget, men begynder igen at smøre hendes bryster i olie. Ned til maven og op til brysterne igen. Længere op til hendes nakke og ansigtet. Jeg masserer omkring øjnene, på kinder og rører hendes læber. Hun åbner munden og berører mine finger med sin tunge. Jeg leger lidt med tungen inden jeg tager fingeren væk og erstatte dem med min mund. Hun undersøger mine læber med sin tunge. Jeg kysser hende og stopper. Hun åbner øjne og kigger spørgende på mig. Jeg siger, at jeg heller vil massere hende lidt mere.

Nu starter jeg med at smøre hendes ben ind i olie. Fødderne får en god lang omgang massage. Jeg begynder at arbejder mig op ad. Da jeg når hendes lår spreder hun sine ben lidt. Jeg stryger og gnidder indersiden af hendes lår. Jeg synes, jeg kan se en lille våd plet på hendes trusser. Hun er ved at blive ophidset. Jeg rører ved kanten af hendes trusser og hun spreder benene lidt mere. Jeg spørger hende om hun vil fortsætte. Hun stønner og jeg opfatter det som et "ja". Jeg begynder at kysse og slikke hendes lår, tæt på hendes trusser. Jeg siger at hun skal tage sine trusser af og lægge sig på maven igen. Det gør hun.

Nu begynder jeg at massere hendes balder, som er faste men dejlig bløde. Jeg føler mig varm og tager mit tøj af. Jeg vil kunne mærke hendes hud mod min. Jeg sætter mig på hendes ben og begynder at massere hendes ryg og balder. Jeg bukker mig så mine bryster kommer i kontakt med hendes balder. Jeg kan mærke, at mine brystvorter er meget følsomme og hårde. Jeg kysser hendes ryg, smager hende. Fortsætter ned ad hende og smager på hendes balder. Hun har svært ved at ligge stille. Hendes hænder er på vej til hendes våde kusse. Jeg stopper dem og siger at jeg nok skal klare det. Jeg vender hende om på ryggen igen og spreder hendes ben så jeg kan komme til.

Pludselig hører jeg at døren bliver låst op. Du kommer hjem. Paula sætter sig op og vil skynde sig ud af sengen. Jeg siger at hun rolig kan blive liggende, fordi du ikke vil have noget imod det vi laver. Hun er ikke helt sikker. Jeg siger at hun skal være stille og afvente hvad der vil ske. Jeg begynder at kæle for hende og gør hende afslappet igen. Mens jeg kysser og slikker hendes inderlår kommer du ind i soveværelset. Du siger ikke noget, men sætter dig på sengekanten og smiler. Jeg hvisker til dig at du gerne må kigge, men ikke røre endnu. Du nikker og gør dig det bekvemt så du kan se det hele.

Paula tør ikke at åbne sine øjne og hun rødmer lidt. Hendes brystvorter bliver hårde igen og jeg lægger mig på hende, så jeg kan slikke dem. Det føles så dejligt at ligge på en kvindes krop og mærke hendes mave mod mine bryster og hendes kusse mod min mave. Jeg fortsætter min opdagelsesrejse af hendes krop. Kysser hendes mave. Hun har barberet sig næsten helt. Kun en lille trekant pynter hendes dejlige våde kusse.

Hendes skamlæber er svulmet og røde. Hendes safter drypper ned til hendes røvhul. Nu kan jeg ikke vente mere og vil smage hendes safter. Jeg begynder at slikke hendes skamlæber og suger lidt på hendes klit. Nu har hun virkelig svært ved at ligge stille. Og jeg kan se at det heller ikke lader dig være uberørt. Du er ved at tage dit tøj af og jeg nikker godkendende til dig. Du spørger med dine øjne om du må være med. Jeg hvisker "ikke endnu". Jeg kan se, at du også er blevet ophidset for dit lem har vokset sig til dobbelt størrelse.

Jeg koncentrerer mig om Paula igen, og du begynder at kæle for dig selv. Mens jeg slikker Paula begynder hendes hænder at undersøge min krop. Mine brystvorter er hårde og hun kniber dem til det er næsten smertefuld. Jeg kan mærke at Paula er nysgerrig efter min krop, efter en kvindes krop. Jeg lægger mig på sengen og nyder hendes fingre, det føles som om de er over det hele. Hun kysser og slikker mig på indersiden af lårene og jeg får en orgasme uden at hun har rørt min klit. Jeg er så våd at jeg er nødt til at tørre mig lidt.

Paula’s tunge gør mig hurtig våd igen. Mens hun slikker mig får jeg fat i din pik og trækker dig mod mig, så jeg kan sutte den af på dig. Paula ligger på knæ og du har frit adgang til hendes saftige grotte. Du masserer hendes balder og giver hende et smæk, som hun bliver forskrækket af. Hun havde helt glemt, at du var til stede. Din pik er hård og stor. Jeg tror faktisk, at den er stører end den plejer at være. Jeg har svært ved at tage den hel i munden. Men den smager lige så godt som den plejer. Du knepper min mund og Paula knepper mig med sin tunge. Er dette himlen eller hvad? Jeg kravler under Paula og ligger direkte under hendes kusse. Jeg fører din pik op i Paula’s våde kusse. Dette er det bedste syn jeg nogensinde har set.

Mens du knepper hende begynder jeg at slikke dine nosser. Du øger tempoet og Paula kommer med en kæmpe orgasme. Jeg får lov til at slikke din pik og smage hendes safter, blandet med dine.... det smager af mere. Nu er det din tur til at lægge dig. Paula og jeg begynder at slikke dig over hel din dejlige krop. Men du behøver ikke at være helt arbejdsløs. Mens Paula tager din pik i munden slikker jeg dine nosser og ned til din røvhul. Du begynder at føre en finger op i hendes kusse og en finger mere. Du finder ud af at der kan være fire fingre inde i hende. Hun vrider sig og begynder at ride på dine fingre. Hun slikker og suger og bider lidt. Hun er ved at komme igen og det er du også. Din vejrtrækning bliver hurtigere og du lukker øjnene for at koncentrere dig om dette øjeblik. To kvinder, som er kun interesseret i dig. Én slikker dit røvhul og mens anden slikker din pik.

Du prøver at holde orgasmen tilbage for at kunne nyde det længere, men det er ved at være for sent. Du kan mærke, at du ikke kan stoppe og lader orgasmen komme over dig og ikke mindst ud over Paula og mig. Du sprøjter på mine bryster og Paula begynder at slikke dem rene. Vi beslutter os til at tage et bad sammen.

Under bruseren begynder Paula at kæle for dig. Du kigger lidt hjælpeløst på mig, men jeg er sikker på at du kan klare en omgang mere. Og det kan du. Din pik er ved at rejse sig igen. Paula sætter sig på knæ og begynder at slikke den. Jeg står og holder om dig og kysser dig intenst. Det er en dejlig følelse. Paula imellem os. Jeg kan mærke hendes bevægelse mod mine lår. Hun drejer sig og begynder nu at slikke mig. Vi bliver alle tre ret ophidsede igen. Jeg ved ikke hvor min krop ender og jeres starter. Det føles som om vi er én.

Jeg sætter mig også på knæ og nu slikker både Paula og jeg din stive pik. Vandet strømmer ned og det føles som om vi drikker dig. Du støtter dig til væggen fordi du kan mærke, at du begynder at blive lidt gummiagtig i benene. Vi må hellere finde sengen igen, inden du falder. Du lægger dig på sengen og Paula finder massageolien frem igen. Vi begynder at smøre hele din krop ind i olie.

Jeg sætter mig på din stive pik og fører den ind i mit røvhul, da den er smurt i olie glider den lige så nemt ind. Paula kravler bag på os og begynder at massere dine nosser. Hun tager fat i dig og øger tempoet. Du vil ikke komme så hurtig igen og stopper hende. Nu vil du også prøve hendes røvhul. Du lægger hende på ryggen ovenpå din mave. Forsigtig presser du din pik i hendes snævre hul. Mens din pik finder sin vej i Paula’s hul begynder jeg at slikke hendes fisse.

Hvor er det frækt at se en anden kvinde blive røvkneppet af dig.... hun kan lide det. Paula vrider sig og hopper så hurtig, at jeg næsten ikke kan følge med min tunge. Jeg finder min DILDO frem og begynder at kneppe Paula med den. Paula er i ekstase. Hendes øjne drejer væk og hun kommer som en eksplosion. Næsten samtidig kommer du og du sprøjter alle dine safter ind i hendes røvhul.

Vi ligger nu ved siden af hinanden og nyder de sidste krampetrækninger fra vores kroppe. Du ligger i midten og falder i søvn med den viden at i morgen kommer der en ny og fræk dag. Med to kvinder som ikke kan få nok af din dejlige krop.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.