BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Marlene sidder der midt på højen og kigger op på Mick der nu åbenbart havde fået overtaget mellem dem. 

Hvad fanen sker der lige, en 15 årig knægt har lige fået hende til og sige ja til og være kærester fordi hun i sin liderlighed bare ville prøve hans kæmpe pik. 

“Åhh Mick skat er du klar til og kneppe mig? Min fisse skriger sådan efter din store pik”

Mick kigger på Marlene med et lille smil og siger “Jaah sut mig stiv også skal min pik mærke en fisse for første gang, og hvilken gang. Min smukke kæreste ligger her og gør sig til og vil bare have mig, tænk det skulle komme til mig og ikke kun min bror”

Marlene sætter sig op og begynder stille og slikke på hans pikhoved, hun mærker straks at den er ved og vågne op til dåd. 

“Hmm skat vil du ikke godt slikke mig lidt os, det så dejligt og få en tunge i fissen” stønner Marlene til ham

“Mmm jah skat, jeg vil gerne prøve, men vis mig hvor jeg skal slikke” med et er Mick tilbage i den usikre rolle igen, mon han kunne hitte ud af det, mon han var god nok til Marlene, mon han ville ku tilfredsstille hende. 

En masse tanker flyver gennem hans hoved. Marlene ligger sig ned da hans pik er helt stiv, “mmm slik mig så skat, lige her på min lille knup mens du gir mig finger” stønner hun. Gud hvor har jeg bare lyst til en masse pik tænker Marlene. Hendes fisse har taget over hvor hjernen ellers skulle tænke for hende, så ja det ikke kun fyrene der kan tænke sådan. 

Mick ligger sig ned, stille begynder han og kysse sig vej fra lægmusklerne og op imod Marlenes fisse som næsten dampede, pga hun var så våd.

Nærmere og nærmere mærker hun Mick nærme sig, stille og rolig bevæger han sig opad.

Næsten for langsomt synes hun, men hun lod ham styre tempoet.

Hun ligger blot og ser op på den blå himmel, pludselig ser hun ikke kun solen på himlen men også måne og stjerner.

Ja nu ved hun at Mick er nået helt op til hendes fisse.

“Åhh Jaah Mick skat, slik min klit, mmmmhhhhaaarrrgggghhhh Jaah det er bare så godt det der” sådan blir Marlene ved med at stønne, nok et karters tid før hun mærker en velkendt følelse, hun er ved og komme.

Med et stopper hun Mick og siger “pleace Mick, jeg vil ha pik nu, din pik skal mærke din tunges forarbejde, din pik skal mærke min fisse komme på den” hun ligger og ser ham i øjnene.

Sikke et syn, han er våd næsten helt op til ørene, hun nyder det og vil bare mærke hans kæmpe pik oppe i sig nu.

Hun vender ham om på ryggen og sidder sig overtværs på ham.

Med lidt hjælp fra sin hånd er hans pik nu placeret på vej op i hendes fisse.

“Åhh Jaah skat Åhh Jaah mmm den er så stor din dejlige pik” stønner Marlene, lige ud i luften. “Du er fadme den største jeg har været sammen med” Marlene nyder hans pik glide op i hende og hun begynder straks at ride hans pik.

“Åhh Marlene skat, det så dejligt endelig at mærke en fisse om min pik, så skal jeg ikke blot lure på min bror knepper hushjælpen, eller hvem han nu har fat i, nu det mig der får fisse, mig mig mig” siger Mick. 

Med et mærker han at han er ved og komme, det trods alt en helt ny følelse der kommer i kroppen, slet ikke det samme som at spille pik selv. 

Mick ligger der helt fornøjet og nyder at han er ved og komme oppe i en mega smuk pige.

Med et mærker de begge at hans pik begynder og vokse og Mick sprøjter sin sperm op i Marlenes indre.

Mick stønner som en stukken gris da han kommer og hold op,hvor Marlene nyder hans grynte ligende stønnen.

“Åhh Jaah det var godt Mick, du kommer i min sultende fisse, jeg er jo ikke på pillen så måske du gør mig gravid skat” siger Marlene og smiler til Mick. 

Mick ser på hende “a hvad er du ik? Troede alle piger var beskyttede” Marlene smilede og sagde “nej er jeg ik skat, men er det sket så vil jeg nyde det var din dejlige pik der havde gjort mig det, men dette er kun første gang ud af mange jeg skal ha pik af dig”

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.