Mig og min veninde var taget en tur til stranden. vi ligger på et udspændt tæppe kun i ført vores små bikinier.

Efter vi har lagt der lidt spørge min veninde mig om jeg ik ville smøre hende på ryggen, med noget solcreme og det ville jeg gerne. Hun ligger sig på maven så jeg kan smøre hende ind. Jeg binder hendes bikini top op, og klemmer noget solcreme ud i hånden smøre hende over ryggen med små forsigtig bevægelser, der kommer nogen små lyde fra hende..

Lidt efter begynder hun at tage sin bikini trusser af og spørg om jeg ikke også vil smøre hendes baller og ben ind. selvfølelig ville jeg det og lader min hænder køre langsomt ned over den ene balle, med den ene hånd også den anden hånd på den anden balle

Efter lidt tid vender hun sig og kigger på mig med et blik i øjet og siger at det foran os skulle have en tur jeg starte oppe ved halsen og køre min hænder langsom ned over hendes bryster hun ligger og vrider sig lidt kører min hænder langsomt over hendes mave, hun begynder at vride sig endnu mere og begynder at stønne lidt. lige pludselig sætter hun sig op og kigger på mig, så tager hun sine hænder omkring min nak og rykker mig tætter på. Hun begynder at kysse mig, jeg kan mærke at det er noget at jeg kan lide, mærker hvordan min fisse lige så stille begynder blive mere varm og fugtig. Hun lader sin ene ene hånd glide langsom ned til min fisse og jeg føre min hånd ned mod hendes.

Damm jeg kan mærke hun er mega våd og jeg bliver selv mere våd, også fordi hendes finger glider langsomt ind og ud af min stramme fisse hun starter først med den ene finger så køre hun to op jeg begynder at stønne meget fordi det er så dejligt.
Hun ligger mig ned på ryggen og vender sin fisse op i mit ansigt, hun begynder at slikke min fisse og leger med begge min huller. jeg tager langsomt min tunge op i hendes fisse og lader tungen glide ind og ud, imens to af mine finger leger med klitten vi ligge begge og stønner (åhh jaaa mmm jaaa) nyder hinanden fisser ¨sådan ligger vi i en halv times tid så begynder jeg at kunne mærke, at det er er ved at være nu mærker hvordan mit underliv bare begynder at trække sig sammen og hele min krop ryster som en sindsyg og sådan var det os med hendes.

Hun vender hendes ansigt op mod mit og begynder at kysse mig og siger dam der var bare for dejligt kigger på hende med et bredt smil ja det var rigtig dejligt..

Vi bliver enige om at vi vil tage os en dukkert.

Da vi begge løber nøgen ud i vandet hånd i hånd, kigger vi op i mod stranden og ser der faktisk sidder en hel flok mænd, de har kiggede på os i mens vi var i fuld gang og de havde deres stive lem i hånden.

Så det var ik kun os piger der havde hyggede os men også dem der havde kiggede på ;)

Veninder på fræk strandtur
I alt: 3.4 ud af 5 - fra i alt 23 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.