Ole har vidst mødt 2 frække piger, den ene smukkere end den anden. Han kunne virkelig godt lide Mette, men Marlene var bare virkelig en lille liderlig tøs. Ole tænker lidt for sig selv hvad dette mon kan føre til…

Hmm ja det jo det store spørgsmål, det spørgsmål når han ikke og tænke før han falder i søvn.

I søvnen møder han en drøm, en drøm som han måske har haft i en fantasi eller nærmere tanke.

Fugle kvidre udenfor Ole ligger imellem Mette og Marlene mens han kigger stille på sin telefon.

Ole ser der er kommet en besked til ham, han åbner den og ser det er fra sin bror Nicolaj. Nicolaj er lidt ældre end ham men han havde ingen interesse for landbruget, men han interessere sig for piger, unge smukke piger som han nedlagde i stribevis af, ville kigge forbi, da det var tæt på deres fars dødsdag så han ville forbi kirkegården og ligge en blomst og da toget ikke kørte før dagen efter ville han overnatte på gården hos Ole.

Ole fortalte ham at det kunne han godt men han havde besøg af to veninder, dette glæde Nicolaj sig selvfølgelig til og møde.

For hvorfor havde Ole to piger på besøg?

Ole fik pigerne i tøjet og sagde de måtte hjælpe med og få huset i orden, da hans bror ville komme i løbet af dagen.

“Jamen skal vi gå tilbage til teltet, så i kan hygge alene?” Spørg Mette

“Nej, det skal i da ikke skat” siger Ole. “I skal blive her, og spise middag med os, Marlene du må tage dig af ham, han hedder Nicolaj, og han kan virkelig godt lide piger. Og ja det her du kommer ind Marlene, du er virkelig liderlig og klar på det meste tror jeg så er det noget for dig?”

Marlene kigger smilende på ham og spørg lidt ind til ham.

Ole fortæller at Nicolaj normalt bor i Odense og han er lidt en pigernes ven, han elsker smukke unge piger og ja det jo her du kommer ind Marlene.

Marlene ser med store øjne på Ole “og du vil ha jeg gir ham en stor tur, stører end den du fik” Ole nikker og kysser hendes kind “ja Marlene, Nico har altid drillede mig med at jeg ikke fandt nogle piger, og jeg blot var en kedelig landmand, men det kan dunke bevidne at det er jeg ikke. 

Marlene smilede over hele hovedet og sagde så “jamen så gør jeg det, mens i to loverbirds kan hygge sig sammen” siger hun og går ud mod badeværelset.

“Jeg låner dit badeværelse så jeg kan gøre mig klar” 

Hun går mens Mette og Ole går og ryder op, kan de høre Marlene synger i bader. “Hvor længe plejer hun og tage bad skat?” Spørg Ole. “Længe” svare hun så.

“Fuck jeg skal pisse, mon jeg må gå ud og pisse?” Siger Ole. “Ja gå du bare ud til hende, så fortsætter jeg med at rydde op” siger Mette så. 

Ole går ud og banker på og høre så et kom ind lyder det bag døren. Ind går Ole og sikke et syn der møder ham.

Marlene er gået på knæ og siger “må jeg ikke nok gi dig et blowjob?” “Jamen jeg skal pisse” - “så gør det i min mund Ole” Ole ser helt forvirret på hende, men han kan se at hun mener det, så Ole åbner sine bukser. Dette er bestemt ikke noget Ole er til men han kan se at Mette nyder det.

Da Ole er færdig med at tisse begynder Marlene stille og sutte hans pik som begynder stille og rejse sig “forfaen Marlene” stønner Ole og ser ned på hende som er dybt igang med og tage hans pik helt ind i munden. “Åhh Marlene, du er så fræk, må jeg ikke tage dig bagfra?” Markene stopper sit stutteri og siger så, “du skal gir mig den i røven”

Ole ser helt overrasket på hende, han har aldrig prøvet anal før, men ja engang skulle jo være den første.

Så Ole sætter sig på knæ bag Marlene og begynder og presse pikken mod hendes lille stjerne. “Gør den våd først” hørte han Marlene stønne.

Så Ole spyttede engang på en finger og pressede den op i den lille stjerne. “Forsigtig Ole forsigtig” stønner Marlene “ tag og gi mig pik i røven, knep mig analt” Ole tager så pikken og presser den stille op i hendes lille stramme røv, han mærker tydeligt hvor meget det strammer imod hans pik.

“Åhh Marlene, du har godt nok en stram røv” stønner Ole da han begynder at kneppe Marlene i røven, det varer dog heller ik mere end et par minutter før han kunne mærke at han snart ville komme.

“Jeg kommer snart Marlene” stønner Ole “kom i min røv Ole” høre han bare Marlene stønne, og med et kommer Ole i røven på Marlene.

Efter lidt tid rejser hun sig op og går ud og vasker sig.

 

Med et vågner Ole fra sin drøm.

Hvad sker der mon nu???

To pigers telttur del.4
I alt: 3.3 ud af 5 - fra i alt 15 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.