BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter at have gået rundt og kigget lidt, spurgte Vera kvinderne om der var noget de specielt havde lyst til at prøve, og både Camilla og Sonja rakte grinede hånden i vejret. Vera pegede på Camilla. ”Du først” sagde hun.

Camilla sagde ”Jeg har nogle gange drømt om at stå forsvarsløs i en gabestok, og få pisk” og straks greb vi fat i hendes arme og med skrig og skrål blev hun slæbt hen til gabestokken.

SEX I DAG?

Vera placerede hendes hals og håndled i fordybningerne og jeg sænkede forsigtigt overdelen ned. Camilla var så høj at hun stod helt knækket sammen da vi satte låsen i.

Sikken et flot syn, den smukke kvinde med stod foroverbøjet, helt hjælpeløs og var helt i vores magt. Jeg kunne ikke dy mig for at hente et par brystklemmer, som jeg bukkede mig ned og satte fast i hendes brystvorter.

Jeg satte et par lodder, hvilket trak hendes store bryster længere ned mod gulvet. Da jeg rejste mig op igen, gav jeg hende lige et lille kys, og hun smilede og hviskede ”Tak”.

 Jeg nåede lige at se, at Jens og Hans havde sat manchetter på Kim og nu stod han bundet midt på gulvet med arme og ben strakt helt ud, mens de var i gang med at sætte klemmer på hans brystvorter, pik og nosser.

Vera fandt nu en pisk og gav Camilla et par rap i røven. Hun gav et skrig fra sig, da det første slag faldt, men det var nok mest forskrækkelsen, for hun vrikkede med røven og stønnede ”Mer, mer, mer” i takt med at Vera piskede hendes røv.

Da vi synes hun havde fået nok gik jeg hen bagved hendes og kørte min hånd op ad hendes våde fisse. Safterne løb af hende og hun var helt væk.

Jeg satte mig på hug bagved hende, skilte hendes balder og stak min tunge op i hendes røv, samtidig med at jeg gned hendes klit.

Hendes røv roterede helt vildt, og hun skreg sin orgasme ud i rummet mens hun sprøjtede ned på gulvet. Inden vi fjernede brystklemmerne og løsnede hende, fandt jeg en plugg som jeg placerede i hedes røvhul.

Jeg havde selv bestilt den og regnede da også med at jeg skulle prøve den. Hans var i gang med at piske Kims røv med en stor pisk, mens Jens, med en lille ridepisk, var ved at fjerne klemmer fra hans krop, en efter en. Camilla blev nu løsnet, og hun var så udmattet, at hun næsten ikke kunne stå på benene.

”Ok, Sonja, så er det din tur” sagde Vera. Sonja så helt forlegen ud, da hun sagde ”Jeg vil gerne bindes på det store X og have pisk på min fisse og mine bryster”.

Vi skiftede nu manchetterne til Sonja og førte hende hen til krydset. Vera var den stærkeste af os, så hun løftede Sonja op, så hendes arme blev gjort fast i de øverste kroge, hvorefter vi spændte hendes ben fast så hun skrævede så meget som muligt.

Hun hang nu kun i armene og hendes krop var så spændt at hendes bryster kun var et par strittende brystvorter. Jeg måtte lige bide i dem, imens Camilla hentede en læderpaddel og jeg en ridepisk. Camilla gav Sonja et par slag over brysterne med sin paddel og jeg svirpede et par gange hen over hendes fisse.

Sonja ømmede sig lidt, så hun fik lige en gag spændt i munden. Vi fortsatte med at piske og slå, og jeg slog nu vinkelret ind på fissen, så hver slag ramte klitten. Da hendes fisse og bryster var helt røde stoppede vi, og jeg stak nu en vibrator op i hendes fisse, med det resultat at hun med uartikulerede lyde grundet gaggen kom i en stor udløsning.

Da vi havde fået løftet Sonja ned, og hun sad og sundede sig lidt kiggede Vera på mig og sagde ”Så er det vist din tur, lille skat” men jeg bad om at få love til at vente lidt.

 ”Ok, så tager jeg den” sagde Vera og fortsatte ”Jeg vil gerne hænges op ligesom Kim og have klemmer i fissen og brystvorterne, og så skal i alle tre piske mig over hele kroppen”.

Jeg måbede lidt og tænkte ”Hold da op, det er noget af en omgang” men vi flyttede nu manchetterne over på Vera og fik hende bundet ved siden af Kim, som nu var ved at blive røvpulet af Jens, mens Hans sad og suttede hans pik.

 Veras hænder og fødder blev nu fastgjort til krogene, og jeg fandt en pose med klemmer. Camilla og Sonja satte klemmerne i hendes brystvorter, mens jeg tog fissen, Jeg tog fat i hendes ens sæt skamlæber og placerede klemmer på dem og så fik den anden side en tur.

Jeg tog nu fat i hendes lille stive klit og kiggede op på hende. Hun bed tænderne sammen og nikkede, og så fik hun også en klemme der. Jeg kunne se på hendes krop at det smertede lidt, men hun bed det i sig.

Jeg hentede nu en temmelig lang pisk og stillede mig bagved Vera. Jeg havde øvet mig lidt, da det ikke er så nemt at piske med sådan en. Kvinderne tog hver en ridepisk, og gik i gang med Vera foran. Først på maven og lårene og siden på brysterne så klemmerne røg ud til alle sider.

Så svingede jeg pisken og ramte perfekt første gang, lige på tværs af balderne. Vera gav et højt skrig fra sig og kastede kroppen frem. Jeg kiggede forskrækket på hende, men hun formede bare ordet ”Mere” til mig og blinkede til mig.

Det andet slag sad også perfekt og 2 store røde striber begyndte at hæve på hendes balder. 3 salg mere, og så sagde Vera ”Også ryggen” og jeg løftede pisken og gav hende 5 røde striber på tværs af ryggen.

Jens havde i mellemtiden tømt sin pik oppe i Kims røv, og Hans sad og slikkede Kims sperm i sig, efter at han havde fået ladningen i munden. Kim blev nu løsnet og satte sig på hug foran Hans, som plantede sin pik i hans røv.

Vera blev nu også løsnet og jeg skyndte mig hen og hviskede et undskyld i hendes øre, men hun kyssede mig bare og sagde at det var superdejligt. Nu var det så blevet min tur. Jeg sagde ”Jeg er lidt af en kylling med smerte, så jeg har et andet ønske. Jeg vil gerne ligge i brusekabinen og blive overpisset af jer tre”.

De tre kvinder kiggede på hinanden og nikkede så, men så sagde Camilla ”Så skal du også have den her op” hvorpå hun trak pluggen ud af sin røv og stak den op i min.

Da vi gik ind i den store, nye brusekabine i hjørnet, sagde Vera til mig ”Nu går det lige i dag, men jeg skal nok få dig oplært til smerte, og den der klemme på min klit. Det var bare dejligt”. ”Jeg glæder mig allerede” svarede jeg og kyssede hende.

Jeg kunne se, at Camilla næsten ikke kunne styre sig. Hun var jo vild med urinsex, og glædede sig til at pisse på mig. Camilla stillede sig overskrævs over min krop, da jeg havde lagt mig ned, og de to andre stillede sig på hver side af mig.

De tog nu alle tre fat i skamlæberne og trak dem fra hinanden, så det lille tissehul blev blottet, og som på kommando begyndte de alle tre at pisse ud over mig. Jeg åbnede min mund og lod pisset vælte ned i min hals, og slugte så meget som jeg kunne.

Det dejlige varme pis plaskede ned over mine bryster og ansigt, og jeg nød hver en dråbe.

Hans havde nu tømt sig i Kims røv og de to gamle fyre var helt færdige. De tre kvinder havde fået tømt deres blærer nu og jeg lå bare og ville have mere. ”Kim, kom og pis på mig” kaldte jeg, og den unge gut var ikke sen til at komme ind.

Han overtog Camillas plads, tog fat i pikken og styrede sin stråle lige ind i mit ansigt. Hold da kæft, hvor kunne den knægt pisse. Mens han overpissede mig, løb spermen fra Hans og Jens ud af hans røv og dryppede ned på min mave hvor det blev blandet med 4 menneskers pis.

Da Kim var færdig vendte jeg mig rundt på maven og gned min krop på det våde gulv. Kvinderne kom på skift og tog bad, mens jeg blev liggende på gulvet. Det var en sjov vinkel at se deres fisser og bryster fra, så det havde vi meget skæg ud af.

Nu satte vi os op i stuen, hvor vi alle blev enige om at det ikke var sidste gang, at vi lavede sådan noget her. Kim og de to par tog afsked med os, og så sad Vera og jeg alene.

De næste år gik med at jeg ofte besøgte Vera, servicerede når de havde gæster og blev oplært til den perfekte slavinde, som godt kunne tåle smerte. Jeg var ved flere lejligheder også på besøg hos Camilla, men herom i en helt separat serie, som kommer til at hedde Camilla og Ea.

I det hele taget skete der ikke meget andet, indtil den dag hvor Vera åbnede døren og min nøgne mor stod foran mig, og jeg sagde ”Mor, hvad laver du her”.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.