BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg håber at I har læst min mors 3 første fortællinger ”Mit nye lesbiske liv 1 – 3”, og nu vil jeg så fortælle lidt om mit liv. Jeg er 34 år og single. Efter sigende ser jeg hammergodt ud. Langbenet, lyshåret, flotte bryster i B-skåls størrelse.

Mor var kun 21 år da hun fik mig, og jeg husker min barndom som en lykkelig tid. Da jeg kom i teenageårene, kunne jeg godt fornemme, at det ikke gik så godt med mor og far, og det endte da også med, at de for nylig er blevet skilt.

SEX I DAG?

Efter at have taget studentereksamen flyttede jeg til Århus og kom på Journalist Højskolen. Jeg havde mange gode venner, en dejlig lejlighed, men jeg synes nu alligevel, at der manglede noget, ud over penge, naturligvis.

De unge fyre interesserede mig ikke så meget, og jeg kunne godt mærke at jeg nok mest var til piger, men dem som jeg var i omgangskreds med var, i mine øjne for pjankede og umodne.

Som et led i min uddannelse skulle vi tage til nogle fester, udstillinger m.v., og de jeg så, at der skulle være fest i forbindelse med et nyt galleri, valgte jeg denne fest. Noget som jeg aldrig kommer til at fortryde, for det var nemlig der, at jeg mødte Vera.

Jeg gik rundt med min notesbog og forsøgte at komme i kontakt med folk, men der var mest snobber til stede, så jeg var ved at opgive, da jeg så en smuk, ældre kvinde stå lidt for sig selv.

Jeg gik hen til hende og sagde ”Hej, jeg hedder Ea og er ved at uddanne mig som journalist. Har du tid til at snakke lidt med mig”?

Vera kiggede op og ned ad mig, smilte til mig og sagde ”Ja, meget gerne. Du ser ud til at være en sød pige, ikke som alle de snobbede fruer her i aften. I øvrigt hedder jeg Vera”.

Jeg kunne ikke lade være med at le, og spurgte ”Jamen, hvorfor er du her så”, hvortil Vera svarede ”Tja, jeg lever nok stadig i fortiden, men det er nok ved at være tid til at bryde med den”.

”Jeg har et forslag til dig” fortsatte hun. ”Hvis du har lyst til at høre min historie, synes jeg, at vi skal tage hjem til mig, hvor der er fred og ro. Jeg er enke, så der er ikke nogen til at forstyrre os”.

Efter 2 sekunders betænkningstid sagde jeg ja tak, og 5 minutter efter sad vi i hendes Mercedes. Da vi kom hjem til hendes flotte villa, bød hun mig indenfor og hentede et par glas kold hvidvin. ”Sæt dig og slap af, jeg skal lige skifte til noget mere behageligt” sagde Vera og gik ud af stuen.

Jeg var ved at tabe mit glas, da hun kom retur. Hun havde skifte til et næsten gennemsigtigt negligé og jeg kunne se, at hun kun havde nogle små trusser på indenunder. Hun var fantastisk flot, høj, lidt kraftig med det største, flotteste bryster som jeg nogensinde havde set.

 ”Håber min påklædning er ok” sagde hun, og jeg kunne kun nikke. Jeg var helt tør i munden af det flotte syn og tænkte ”Wauwh” og kunne mærke at jeg allerede var ved at være godt tændt.

Vera fortalte, at hun var 56 år gammel og havde været enke i 4 år. Hendes mand havde været velhavende, så hun manglede ikke noget, bortset fra et tæt forhold.

Hun havde godt nok 3 nære veninder, men de var alle ældre end hende, og nogle gange trængte hun til at møde nogle yngre mennesker også.

Hun sagde, at hun havde på fornemmelsen at jeg tændte på kvinder, og rødmende måtte jeg indrømme, at hun havde ret. Hun lænede sig nu frem, lagde hånden på min nakke og trak mit ansigt ind mod hendes.

Hun kiggede på mig med et spørgende blik, og jeg nikkede til hende hvorefter hun trak mit ansigt tættere på og gav mig kys.

Jeg kunne fornemme hendes tunge presse imod mine læber, og helt automatisk lukkede jeg munden op, så vores tunger kunne lege i vores munde.

Hun rejste sig op og lod sit negligé glide ned over skulderen og ned på gulvet. ”Kom” sagde hun mens hun vendte sig om og begyndte at gå ud af stuen.

Jeg skyndte mig at rejse mig op, og fulgte efter hende, samtidig med at jeg beundrede hendes lange ben og bred røv, som vuggede foran mig. Jeg kunne mærke en frydefuld rislen ned ad rygraden og kunne slet ikke tro mit held.

åbnede døren ind til et overdådigt stort og flot soveværelse med en kæmpe himmelseng lige midt på gulvet. Hun trak af sine trusser og satte sig på kanten af sengen.

”Nu vil jeg bede dig om at trække af dit tøj, stille og roligt, mens jeg sidder her og nyder dit smukke udseende” sagde Vera, og hendes rolige og søde stemme gjorde, at jeg overhovedet ikke betænkte mig, men begyndte bare at smide tøjet.

Længe stod jeg nøgen foran Vera, og mærkeligt nok forekom det mig helt naturligt, hvilket nok skyldes Veras rolige og venlige væsen.

Vera lagde sig nu bagover og trak benene op på sengen, så hendes dejlige, glatte fisse lå lidt ud over sengekanten. ”Slik mig, min skat” bad hun, og jeg var ikke sen til at sætte mig på knæ foran hende.

 Jeg skilte forsigtig hendes skamlæber ad og kunne se, at hun havde en stor og stiv klitoris, som ligesom stak frem. Jeg rørte forsigtigt ved den med min tunge og straks gik der en rysten igennem Vera. Jeg begyndte nu med at slikke hendes dejlige, våde fisse og stak også både fingre og tunge ind i hende.

”Åh ja, slik mig … knep mig med din tunge” stønnede Vera. ”Stik dine fingre op i mig … jeg vil have hele hånden” sagde hun. Det havde jeg aldrig prøvet før, så forsigtigt begyndte jeg at stikke min fingre op i hendes drivvåde fisse.

Da jeg til sidst holdt min tommelfinger ind i min hånd, gled jeg op i hende. Vera tog fat i min arm og pressede min hånd længere ind, og snart var halvdelen af min underarm begravet i hende.

Vera stønnede mere og mere og hele hendes underliv vred sig i nogle vilde bevægelser. Pludselig trak hun min arm ud, og begyndte at gnide hendes fisse helt vildt, og så kom belønningen. Hendes safter nærmest sprøjtede ud af fissen og ind i mit ansigt.

Jeg åbnede munden og forsøgte at fange så meget som muligt, som jeg slugte med begær. Det varme, salte væske som sprøjtede ud af hendes smagte pragtfuldt.

Jeg rejste mig op og lagde mig ind over Veras krop, så jeg kunne kysse hende, og hun slikkede mig i hele ansigtet for at smage hendes egen orgasme.

Jeg var plaskvåd i fissen og satte mig over hendes ansigt, og kunne med det samme mærke hendes stive tunge begynde at slikke mig. Da hun samtidig spredte mine balder og stak en finger op i min røv var det min tur til at sprøjte i Veras ansigt.

Totalt udmattede sank vi sammen på sengen. Jeg puttede mig ind til Vera og hun trak et tæppe over os. Vi faldt ret hurtigt i søvn. Det var vidunderligt at putte tæt op af den dejlige kvinde ved min side.

Jeg vågnede først næste morgen, ved at Vera gav mig et kys, og sagde at nu var der vist tid til morgenkaffe. Vi tog et hurtigt bad, hvor der også blev lejlighed til at kæle lidt, hvorefter vi, nøgne gik ned ud i køkkenet.

Da vi havde drukket vores kaffe, tog Vera begge mine hænder i sine og sagde ”Jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg er blevet meget glad for dig, og kunne godt tænke mig, at vi kunne fortsætte det som vi har sat i gang”.

Jeg løftede mine hænder op til hendes ansigt og sagde ”Det er ikke noget jeg heller vil” hvorpå hun fik et dybt og vådt tungekys.

”Dejligt, min skat” sagde Vera ”Nu skal du høre hvad vi gør. Jeg ansætter dig som min muse og betaler din husleje samt nogle lommepenge, og så skal du være villig til at stå til rådighed for mig når vi begge har lyst og tid”.

Jeg blev vildt overrasket over det generøse tilbud og protesterede lidt, men mine proteser blev kvalt af endnu et kys. ”Jeg plejer at få min vilje” sagde Vera, ”Så det er ikke noget vi skal diskutere”, og sådan blev det.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.