BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi førte nu Vera ned i kælderen igen hvor hun blev anbragt i gabestokken. Vi lukkede forsigtig omkring hendes hals og arme og satte låsen i. Hendes store tunge bryster hang ned mod gulvet og jeg gav dem lige et par dask, så de gyngede frem og tilbage.

 Ea havde spændt en DILDO omkring livet og stod nu og viftede med den med et stort grin. Hold kæft, hvor så min datter godt nok fræk ud. Ea hentede nu den lange pisk, som hun havde brugt under indvielsen og viste den til Vera.

SEX I DAG?

 ”Kan du huske den her” sagde hun frækt, og Vera nikkede. ”Hvor mange slag skal din røv have” spurgte hun nu, og Vera svarede ”10”.

Jeg stirrede måbende på min datter. Jeg viste ikke at hun kunne være så fræk, nå, men hun stillede sig skråt bagved Vera, svingede pisken prøvende i luften et par gange og ramte så Veras røv første gang. Vera gav et hyl fra sig, men Ea fortsatte.

2, 3, 4, 5 gange ramte pisken og efterlod en rød stribe hver gang. Ea holdt en lille pause, men så fik Vera de sidste 5 slag hurtigt efter hinanden. Min datter var godt nok god med den pisk, for der sad 10 parallelle striber på Veras store røv, da hun var færdig.

Jeg ved ikke lige hvad der gik af mig, men jeg var blevet så liderlig, at jeg bukkede mig forover, med røven vendt mod Ea og spurgte ”Må jeg også prøve”. ”Jamen mor, tror du at du kan tåle det” spurgte Ea hvortil jeg svarede ”Det ved jeg jo ikke før jeg har prøvet”.

Ea stillede sig til rette og gav mig det første slag. For fanden hvor gjorde det ondt, men til min overraskelse forplantede smerten sig ned i min fisse.

Jeg havde ikke sagt en lyd, men bidt mit skrig i mig. ”Er du ok, mor” spurgte Ea. ”Ja, giv mig nogle flere. Jeg vil have det samme som Vera” sagde jeg og bed mig selv i underlæben.

Hver gang et slag ramte mine balder sendte det en elektrisk strøm ned til min fisse, og da det 10. slag ramte mig kom jeg i en gigantisk orgasme, som sendte mig i gulvet.

Ea kom forskrækket hen til mig. ”Er du ok, mor” spurgte hun skræmt, og jeg kiggede op på hende og sagde ”Ja, er du rigtig klog tøs. Du har lige tæsket din mor til en kæmpe orgasme”.

Ea udstødte et lettelsens suk og faldt mig om halsen og gav mig et dybt tungekys.

”Øh, har I glemt mig” lød det henne fra Vera. ”Nej” sagde vi grinende ”men der kom lige noget i vejen”. Jeg stillede mig nu hen bagved Vera og begyndte at kæle for hendes fisse.

Den var efterhånden blevet godt våd, så jeg pressede min hånd op i hende. Hun stønnede da jeg havde armen inde helt op til albuen og mine fingre legede med hendes indre. Ea stillede sig bagved mig og stak den på spændte pik ind i mig og begyndte at kneppe mig.

Min fisse drev af safter fra min sidste udløsning så hun gled hurtigt i bund. Jeg kørte min arm ud og ind af Veras fisse, mens min datter kneppede mig.

”Hallo” lød der pludselig fra trappen ”Er her nogle”. ”Ja, kom bare ned” råbte Ea tilbage. ”Vi er i rummet” hun havde selvfølgelig genkendt Camillas stemme, men jeg viste ikke hvem det var. Ind ad døren trådte nu en høj, flot rødhåret kvinde.

Ea trak sin pik ud af mig og løb hen til Camilla og gav hende et kys. ”Kom og hils på min mor” sagde hun og nærmest trak Camilla igennem rummet. Jeg trak min arm ud af Veras fisse og, uden at tænke mig om rakte jeg min fedtede hånd frem til Camilla.

Uden at blinke tog Camilla min hånd og førte den op til sine læber, hvor hun gav den et slik. ”Uhm, den smag kender jeg” og så grinede vi alle sammen.

”Hallo” kaldte Vera. ”Jeg blev altså ikke færdig” og så gik vi hen til hende igen. Jeg stak atter hånden op i hende mens Camilla og Ea bearbejdede hendes klit, og inden længe stønnede Vera sin udløsning ud i rummet.

Vi fik hende nu løsnet og sammen gik vi ovenpå. ”Hvad bringer dig på disse kanter” spurgte Vera. ”Jo, jeg er langt om længe flyttet fra den vatpik af en bøsserøv, som jeg har været gift med i alt for mange år” svarede Camilla ”Men pyt med det. Jeg håbede at jeg kunne bo her lidt, indtil jeg finder noget andet”.

”Selvfølgelig kan du det, min ven” svarede Vera med et smil. Camilla vendte sig nu imod mig og sagde ”Det er godt nok en dejlig datter du har, og jeg kan se at æblet ikke falder langt fra stammen”. Så rejste hun sig op og kom over og gav mig et dybt tungekys.

 Sikken et kompliment at blive sammenlignet med min smukke datter. ”Mor, mor” sagde Ea ivrigt. ”Camilla lærte mig noget engang, som jeg er vildt glad for” Jeg kunne ikke lade være med at smile over min datters barnlige iver.

 ”Nå, og hvad er det så” spurgte jeg. Ea kiggede på Camilla og spurgte ”Skal vi vise hende det. Kan du godt nu” og Camilla svarede ”Ja, min skat. Med dig kan jeg altid”.

De førte os nu ud på Veras badeværelse, hvor Ea lagde sig på gulvet. Jeg tænkte lidt på hvad de mon havde gang, men så så jeg at Camilla skrævede over Ea, trække sine skamlæber til side og pissede på hende.

 Lige ned i ansigtet, og den frække tøs åbnede munden og begyndte at synke det. Jeg stirrede måbende på dem. ”Kan du også, mor” spurgte Ea bedende.

Jeg var lidt tøvende, da det var helt nyt for mig, men Camilla tog mine hænder og førte mig hen til Ea, og ja, så var der jo ingen vej tilbage.

Jeg gjorde som Camilla og trak skamlæberne til side. Jeg var nok lidt beklemt ved situationen for jeg kunne ikke lige tisse.

Camilla lagde nu en hånd på min mave og begyndte at massere den, og så skete det. Min blære gav los og jeg pissede ud over min smukke datter.

Akkurat som med Camilla fangede hun meget med munden og sank alt det hun kunne. ”Uhm, jeg elsker det” fik hun fremstammet. ”Hvad har du gang i” tænkte jeg. ”Står du her sammen med en fremmed kvinde og pisser ud over din datter”. Jeg kom helt til at rødme ved tanken.

Selvom Camilla og jeg kun havde kendt hinanden i en times tid, satte hun sig nu, som den naturligste ting i verden, foran mig og slikkede min fisse ren for det tis, som hang på skamlæberne.

Hendes frække tunge fandt hurtigt min klit som fik et lille slik. Der gik et sug igennem mig, og jeg ønskede kun, at hun ville fortsætte, men nu rejste hun sig op og gav mig et vådt kys.

”Jubi, mor kan også” lød det ned fra gulvet og vi skreg alle af grin. Lille frække Ea lå og drejede rundt på det plaskvåde gulv, som et lille barn.

Nej, hvor jeg dog elskede det pigebarn. Vi satte os ind i stuen igen, og jeg fik snakket lidt med Camilla. Hun fortalte at hun er 45 år, og har kendt Ea i næsten 10 år.

”Uha. Tænkte jeg. Der er meget jeg er gået glib af med min datter”. Camilla fortsatte ”Jeg er kun gift med min mand p. gr.af hans status. Han skulle bruge mig som galionsfigur til fester og sammenkomster og det viste sig, at han faktisk er bøsse, så havde jeg ikke haft mine veninder, ved jeg ikke hvordan det var gået”.

Ea kom nu ud fra badet og pressede sig ind imellem os. ”Hov, vi sidder lige og snakker” sagde jeg til hende, men hun grinte bare og sagde ”Snak i bare videre” samtidig med at hendes hænder fandt ned til vores fisser.

”Camilla fortsatte ”Min veninde Sonja og Vera er jævnaldrende, så det var dejligt at den her frække tøs kom med i billedet, og hun har virkelig forsødet vores tilværelse”. Jeg blev meget stolt over at høre det og kiggede kærligt på min datter, som sad og spillede vores fisser.

Jeg fik pludselig en voldsom lyst til at smage Camilla, så jeg trak Ea væk og satte mig på knæ foran hende. Jeg slikkede hendes skamlæber og stak min tunge ind i hende.

Hun greb min nakke og pressede sin fisse imod mit ansigt. Min tunge fandt nu hendes stive klit, som jeg sugede ind i munden. Camilla stønnede og vred sig under min behandling imens hun gramsede på sine store, flotte bryster.

 ”Åh, jeg kommer, jeg kommer” stønnede Camilla og så sprøjtede hendes safter ud af fissen og ind i mit ansigt.

Hun trak mig op og kyssede mig i hele ansigtet, mens hun slikkede sine egne safter i sig. ”Ja, nu ved jeg i hvert fald hvor Ea har det fra” sagde hun med det sødeste smil.

Da jeg kiggede op så jeg, at Ea sad på skødet af Vera og kælede for hendes store, tunge bryster. De havde bare siddet og nydt den scene som udspillede sig foran dem.

Det var efterhånden ved at være sent, så vi gik alle ud i køkkenet og lavede noget lækkert natmad. Vera sagde ”Jeg tror lige jeg ringer til Sonja. Jeg håber ikke hun er gået i seng. Det kunne nu være hyggeligt, hvis hun kunne komme i morgen”.

 ”God ide” sagde Ea, og jeg var faktisk også lidt spændt på at se hvem Sonja var.

Vi fik nu ordnet vores nat toilette og tumlede ind i Veras store seng for at få sovet lidt. Ea lagde sig imellem Camilla og mig, og vi skulle skælde ud, før hun kunne holde fingrene fra os og falde i søvn. Næste morgen vågnede Vera og jeg næsten samtidig.

 Camilla og Ea lå arm i arm. Nej hvor var de smukke. Vi listede ud i køkkenet og satte os med en kop kaffe. ”Jeg trænger til at nusse lidt med dig” sagde jeg til Vera og hun spredte villigt sine ben, så jeg kunne sidde og slikke og kæle for hendes fisse, mens hun nød kaffen, og ringede til Sonja.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.