BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var en pige på omkring 15 år, da jeg oplevede dette:

min veninde og jeg snakkede om alt sammen og var igennem en masse ting sammen. en aften da vi var færdige med træning, (jeg er svømmer) gik vi ind i hallens varmvands-bassin for at slappe lidt af i boblerne. mens vi sad der, kom vi til at snakke om alle de forskellige former for sex der fandtes.

pludselig spurgte hun; må jeg ikke godt kysse dig?

Jeg svarede selvfølgelig ja , for jeg havde siddet med nøjagtig samme tanke. hun rykkede tættere på mig og lagde sin ene arm rundt om mig og hev mig over, så jeg sad på hendes skød. Hendes arme kørte op og ned ad min ryg da vores læber mødtes i et kort, men dybt, kys. vi kyssede igen, og igen og vores munde åbnede sig og begyndte at lege med tungerne. hun havde med den ene hånd fundet ned til min røv, og den anden til mit bryst, mine brystvorter var meget stive nu. Jeg stoppede hende. Jeg ville gemme resten til vi kom hjem til hende. (vi skulle nemlig sove sammen).

Vi gik ud i bad og vaskede os godt og grundigt.

Da vi kom hjem til hende, lagde vi os i sengen og gik straks i gang. var allerede godt våd og inden længe lå vi begge kun i undertøj. vi snavede og rørte. min hånd fandt vej ned til hendes fisse. kælte for den uden på trussen og mærkede at hendes g-streng var godt våd , så pillede den af hende. slap hendes læber og kyssede hende først ned af halsen, længere ned over brystet, slikkede lidt på hendes brystvorter og kyssede videre til jeg nåede hendes glatbarberede fisse. kyssede den først. så bed jeg blidt i hendes skamlæber og begyndte at slikke hendes klit. hun stønnede højt , da jeg skiftevis slikkede hendes klit og stak tungen op i hende. pludselig krampede hun sammen og skreg sin orgasme ud i rummet. heldigt at vi var alene hjemme.

Nu syntes jeg det var min tur så kravlede op til hende og bad hende gøre noget ved mig. hun kiggede mig i øjnene , smilede med et frækt blik og rejste sig. jeg komme lige om lidt sagde hun og forsvandt et kort øjeblik. da hun kom tilbage havde hun den dejligste pink DILDO med sig. den kunne vibrere og hun satte den til at vibrere max og satte den mod min klit. det var så skønt, at det næsten gjorde ondt. bad om at få den op. hun skulle tage mig hårdt, lige med det samme. det gjorde hun så. først stille, så lidt hårdere og til sidst kørte den hårdere ind og ud. jeg stønnede mere mere ! OH YEAH BABY !

Jeg kom efter kort tid i en stor orgasme. vi lå tæt sammen og kyssede lidt mere, jeg ville i gang igen , men hun var for træt...

 

Vi har sex hver gang vi er sammen nu. fuck hvor er hun skøn !

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.