Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Først lidt info om os i denne novelle. Christian...Han er 30 år gammel. Han er den typisk lidt pumpet type. Arbejder som mekaniker. Han er single og typen der ikke er parat til at slå sig ned. Men han er en rigtig skørtejæger. Han har været med på flere af pigerne i vores vennekreds. Han har altid sagt at kunne godt kunne tænke sig at se min veninde og jeg sammen. Eller være i en trekant med os.

Min veninde. Hyo-jin er 32 år gammel og kommer fra Sydkorea. Hun er næsten en tro kopi af mig kropsmæssigt. Hun vejer omkring de 52 kg, som jeg også gør. Så bruger vi samme bh størrelse også nemlig b-skål. Hun går meget op i sin krop og holder den i form ved at løbe og yoga (sammen med mig) Hun bor i samme hus som mig. Hun arbejder som tjener på samme restaurant hvor jeg arbejder.

SEX I DAG?

Så er der mig. So-hee. Jeg er 32 år gammel. Jeg er 163 cm høj, lige 1 cm højere end min veninde. Ellers samme info min krop. Jeg arbejder som kok i den restaurant hvor hun arbejder som tjener. Jeg er dog single ligesom min veninde . Min veninde har jeg kendt siden vi var 10 år gamle og Christian har vi kendt i ca 6 år.

En lørdag var vi til en fest hos en af vennerne. Her hyggede vi som altid, og igen kom Christian med hans kommentar.

"Smukke det kunne være så frækt at se jer 2 koreanere dyrke sex..wow en trekant med jer og man er i himlen" sagde han til mig. Det er bestemt ikke første gang, han siger det face to face.

"Okay, jeg snakker lige med Hyo-jin. svarede jeg ham

"Fedt, lad og hygge os," svarede han med et liderligt smil.

Jeg gik over til min veninde og trak hende til side. Jeg fortalte hende om min lille snak med Christian. Vi blev enige om at han nok ikke stoppede med at plage os med mindre vi fik en kæreste eller han fik hvad han ville. Så vi blev enige om at tage ham hjem.

Vi gik over til Christian. Fortalte ham at vi tog hjem til os alle 3. Han var virkelig nærmest lykkelig over, at vi ville gøre det med ham. Vi fik sagt farvel og fortalte vi var trætte, at Christian ville køre os hjem. Så ville ingen i det mindste komme med perverse tanker eller noget. Vi er normalt ikke typen, der bare siger ja til en fyr på den måde, meeen.

Vi kørte så hjem til os. Da vi kom indenfor, smed vi overtøjet. Min veninde tog ham med ind på hendes værelse. Jeg skulle dog lige hente noget på mit værelse. Hvad det var kommer lidt senere i novellen. Jeg gik ind til min veninde og Christian

Min veninde og jeg havde meget korte stramme kjoler på. Vi stod over for hinanden og kyssede forførende. Christian stod bare og kiggede på os. Jeg tog fat i lynlåsen på min venindes kjole og lynede den ned. Tog kjolen af hende. Hun havde ingen bh på kun en lille g-streng. Min veninde tog fat i lynlåsen på min kjole og lynede den ned. Hun tog den helt af mig. Her stod 2 koreanske kvinder kun i en lille g streng (hver). Vi snavede vildt mens vi holdt hinandens hoveder på plads.

Vi kiggede på Christian og spurgte om han ikke skulle ud af tøjet. Vi stod nu og kiggede på ham. Vi små kyssede mens han smed tøjet. Han var nu nøgen og havde en stiv pik hvor vi nemt kunne se præ-spermen løbe ud fra spidsen af pikken.

Vi gik hen imod ham. Han bakkede og satte sig ned i den stol, der stod ved siden af døren til værelset...

Min veninde og jeg gik forførende rundt om ham. Mens han sad og så meget liderlig ud. Hans pik var mere end klar til at kneppe et par liderlige koreanere. Han ville meget gerne røre os, men vi skubbede hans hænder ned.

Vi tog et par skridt væk fra ham og spurgte om han var klar til noget sjov.

"Ja for helvede, jeg har længe ville gennem kneppe jer 2 liderlige tøser" sagde Christian til os

"지금" (nu)" spurgte min veninde mig

"네 지금 요" (ja nu)" sagde jeg smilende til min veninde

Christian kiggede på os med meget liderlige øjne. Vi havde aftalt at give ham en nat, han aldrig ville glemme.

Hyo-jin gik hen til Christian. Jeg gik hen til det lille bord ved på den anden side at døren. Her tog jeg nogle lyserøde håndjern. Det er noget vi kun har brugt til Halloween. Men jeg tog vores håndjern, gik hen til de 2. Jeg kyssede Hyo-jin. Hun kyssede igen,

"I er så dejlig frække i 2...fuck det her bliver godt" sagde han

"Ja Christian, bare vent og se...det bliver godt og rigtig sjovt" svarede jeg ham

Hyo-jin gik om bag ham. Vi tog hans arme op bag på stolen. Vi satte hans håndled i vores håndjern. "Klick" de var låst. Jeg rejste mig og gik hen til min veninde. Jeg vuggede rigtigt med mine hofter, så Christian kunne se på mig.

"Vent hvad...laver i" stønnede Christian

"Jamen Christian vi giver dig det du gerne vil have" svarede Hyo-jin ham

Min veninde og jeg kravlede op i sengen. Vi satte os på knæ ca. midt på sengen og begyndte at kysse. Først stille og roligt men så mere og mere krævende. Vores hænder var på hinandens kroppe. Først på vores skuldre. Så vores rygge. Men nu en hånd på skulderen og en på siden af hovedet. Vi stoppede med at kysse.

Jeg bøjede mig ned og begyndte at sutte min venindes meget stive og hårde brystvorter. Jeg suttede og slikkede begge hendes brystvorter. Mens jeg nærmest æltede hendes perfekte bryster. Jeg kyssede hende fra hendes ene bryst op til hendes hals. Slikkede hende på halsen. Slikkede og kyssede hende op til hendes ene øre. Jeg stak tungen ind i hendes ene øre. Jeg begyndte at slikke ved og i hendes ene øre mens jeg masserede hendes ene bryst.

Jeg var så liderlig. Vi havde snakket om dette længe min veninde og jeg. Om at prøve sex sammen og nu skete det.

Jeg rettede mig op igen. Min veninde og jeg sad og kyssede igen.

"Fuuck hvor er det liderligt at se på" sagde Christian, men vi var ligeglad med ham. Min veninde begyndte at kysse mig på halsen. Kysse mig bag øret, hvilket hun ved er min svaghed. Jeg var så liderlig. Vi alle 3 var så liderlige. Safterne havde på dette tidspunkt gennemvædet min lille g-streng.

Min veninde fortsatte med at kysse min hans og bevægede sig ned til mine bryster. Her tog hun min ene brystvorte i munden. Hun bed blidt i min meget hårde og stive brystvorte, mens hun æltede begge mine bryster. Hun slap min ene brystvorte og gav min anden brystvorte samme tur.

Det hele var så skønt...så dejligt...så frækt....så liderligt.

Med et stoppede hun. Hun lagde sig ned på sengen. Jeg satte mig på alle 4 imellem hendes ben. Jeg tog fat i hendes lille g-streng og trak den af hende. Jeg vendte min røv mod Christian, så han kunne se min røv. Jeg begyndte nu stille og roligt at slikke min venindes sejlende fisse. Hun var lige så liderlig som jeg har. Jeg slikkede løs. Jeg skilte hendes skamlæber af og stak min tunge krævende ind i hendes fisse og slikkede løs. Det var som om jeg kunne mærke det gav stød i hende. Jeg sugede på hendes kilt. Slikkede igen på hendes meget våde fisse. Da jeg begyndte at glide på hendes kilt. Kom hun i en voldsom orgasme.

"Woooow søøødee...så lækkert " stønnede hun mens hun hev efter vejret. Jeg kravlede ind over hende og kyssede hende. Hun nærmest slikkede hendes egne safter i sig.

"Min tur sagde" sagde min veninde så.

Vi byttede plads. Jeg lagde mig på sengen. Denne gang med hende imellem mine ben. Hun trak min meget våde g-streng af. Hun vendte røven mod Christian.

"Hvad med mig i lækre liderlige tøser" spurgte Christian

Vi svarede ham slet ikke, vi var i vores helt egen verden.

Hun begyndte at slikke min meget våde fisse. Safterne nærmest løb ud af mig. Det sendte næsten stød gennem min lille krop hver gang jeg mærkede hendes tunge i min fisse. Hun stak 2 fingre ind i min fisse og nærmest åbnede min fisse. Hun finger kneppede mig lidt.

Trak fingrene ud af mig. Gik over til Christian. Her viste hun sine fingre med mine safter på.

"Så våd og dejlig, det kunne have været sin pik, Christian" sagde Hyo-jin til ham og slikkede sine fingre "rene" for mine safter.

Hun gik nu tilbage til mig.

"Søde leger du med sig selv," spurgte hun mig.

Jeg smilede bare til hende, mens jeg gned min kilt og fingre, kneppede mig selv stille og roligt. Hyo-jin kom op i sengen til mig. Lagde sig ned imellem mine ben. Hun stak tungen inde og kneppede mig meget kort med tungen.

"Jeg kommer smukke "sagde jeg til hende.

"Kom smukke lad mig smage dig" svarede hun

Jeg kom i en voldsom orgasme, der tog pusten fra mig. Hun kravlede ind over mig og nærmest lagde sig ned over mig. Vi kyssede stille og roligt. Men så blev vi igen mere og mere vilde. Vi stak tungerne ind i hinandens munde.

"Mmmm Jeg smager godt" sagde jeg grinende til min veninde

"Ja det gør du" svarede min med et stort smil på læben

Vi gik i gang med at kysse hinanden igen. Vores tunger dansede i vores munde nu. Vi var igen totalt liderlige.

"Hvad med mig i 2, i har fået jeres første orgasme hvornår må jeg kneppe jer" Spurgte Christian

Vi kiggede bare på ham og kyssede hinanden igen.

"69´er" spurgte min veninde mig.

"Ja, lad os prøve det," svarede jeg min liderlige veninde.

Vi lagde os nu i en 69´er. Christian kunne se os begge fra siden af. Han sad endnu i stolen og havde intet fået ud af det. Vi begyndte at slikke hinanden. Der var ingen af os, der holdt os tilbage, vi ville begge give hinanden en orgasme. Jeg stak nu 2 fingre op i min venindes meget våde fisse. Jeg mærkede med det samme, at hun gjorde det samme. Vi fingre kneppede nu hinanden. Hurtigere og hurtigere.

Bølge efter bølge, at liderlige følelser strømmede igennem, kom krop. Der var ikke lang tid så kom jeg i en voldsom orgasme igen. Da min veninde stak endnu en finger op i mig, så kom jeg.

"Jaaaaa, jeg kommer" stønnede jeg meget tungt.

Jeg kom. Jeg lød vel nærmest som en hyæne, der hylede mig, da jeg kom. Det var en voldsom orgasme, der for en kort stund tog pusten fra mig.

"Jeg er meget tæt på" sagde min veninde

Jeg fjernede mine hænder. Hun red nærmest mit ansigt. Jeg slikkede alle hendes safter i mig og lige pludselig kom hun i den voldsomste orgasme jeg har set nogen få.

Hun lagde sig helt ned. Efter et par minutter flyttede min veninde sig og lagde sig ned ved siden af mig.

"Det var sindsygt godt" sagde hun

"Ja det var lækkert smukke" svarede jeg hende

"Er det min tur nu til at kneppe jer" sagde Christian

"Piver han nu igen" sagde jeg lidt hånende

Efter vores lille pause rejste vi os fra sengen. Vi tog et par morgenkåber, som min veninde havde i hendes tøj skab.

Vi gik over til Christian og låste de lyserøde håndjern op.

"Så kan du godt smutte Christian, vi er færdige , Vi har fået hvad vi ville"

"A hvad for noget" svarede han mig

"Ja Christian, du ville jo se os have sex...det fik du lov til, vi er færdige så tag dit tøj og smut" svarede min veninde ham

Christian brokkede sig lavt mens min veninde og jeg små kyssede hinanden. Christian tog sit tøj på og gik. Han smækkede med døren.

"Ups han blev vist sur" sagde min veninde

Vi begge begyndte at skraldgrine

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.