Se regler og hjælp for forum - Se regler og hjælp for Chat - Cookies og persondata


Har du brug for hjælp og ikke kan finde det her, kan du spørger en anden bruger på sidens chat, forum eller i chatten. Kan du ikke få svar der, så skriv dit problem til teamet bag, via vores kontakt side.


Generelle regler for siden.
Vilkår og betingelser for brug af siden og indsendelse af noveller, billeder og andet materiale til G6N.dk - For at få din novelle godkendt skal den som minimum opfylde følgende:

 • Det er ikke tilladt at udgive virkelige historier med de rigtige navne, telefonnumre, adresser eller lig. hvis de kan bruges til at genkende/finde personen. Alt personligt/genkendeligt skal være ændret, af hensyn til anonymiteten.

 • For at kunne indsende en novelle skal du oprette dig som medlem, det er gratis og tager kun et øjeblik.

 • Novellen skal være skrevet af dig, og må ikke kopieres fra andre uden tilladelse og det er er ikke tilladt at kopiere historierne fra G6N.dk, med undtagelse af udskrivning til senere læsning.

 • Novellen må ikke beskrive sex med mindreårige under 15 år. Der kan dog i enkelte tilfælde være undtagelser, såfremt historien ikke har pædofilkarakter. (Eks. novelle med et kærestepar hvor de begge er jævnaldrene)

 • Novellen må ikke opfordre til ulovligheder, alle artikler skal udgives med gode/lovlige hensigter.

 • Novellen, kommentar, beskeder mm. må ikke indeholde racistiske eller ekstremistiske elementer. Der skal holdes en god tak og tone på GratisSexNoveller.dk.

 • Du står inde for at du har ophavsrettigheden til artikler og evt. indsendt billedemateriale til din profil/galleri.

 • Novellen skal være skrevet på et forståeligt dansk, uden for mange stave/ grammatikfejl. Brug evt. et tekstbehandlingsprogram til at rette/se novellen igennem, inden du sender novellen.

 • Børneporno er ikke tilladt. Vi vil ikke acceptere billeder hvor børn figurerer. Det samme gælder historier/blogs/debatter, hvor børn optræder direkte eller indirekte som en del af et seksuelt forhold.

 • Regler for billeder: Billeder hvori personer under 18 år optræder nøgne eller med seksuelle undetoner er IKKE tilladt. Billeder af andre end en selv, er ikke tilladt med mindre man har deres accept. Opstår der tvivl om tilladelse, ophavsrettighed og brugsretten vil billedet bliver fjernet.

 • Opfordring til sex med dyr og billeder af dyresex er ikke tilladt på G6N.dk - Hvis dette ikke overholdes, vil brugeren bliver udelukket fra at være medlem på siden.

 • G6N.dk forbeholder sig ret til enerådigt at slette historier, kommentar, profiler mv., såfremt vi skønner at der forefindes nogle former for misbrug på siden i forbindelse med det overnævnte.

 • Reklame materiale på profiler, blogs, chat eller forum, er ikke tilladt og vil blive slettet uden varsel. Ved gentagende spam vil brugerprofilen også blive blokeret..!
 •  

Som noget helt specielt hos G6N.dk, i forhold til andre novelle-sites stiller vi ikke urimelige krav...
Det vil sige:

 • Novellen må GERNE forefindes på andre medier, så som andre novellesider
 • Efter optagelse på G6N.dk må du GERNE publiceres novellen andre steder
 • Når du indsender novellen overdrager du IKKE ophavsretten af novellen til G6N.dk (GratisSexNoveller.dk). Du giver og dog retten til at vi bruger en kopi og publicere novellen på egne medier/hjemmesider og i forskellige former som lyd/video eller i bogform.

Brugernavn
Brugernavn og kodeord er fortroligt og må således ikke bruges eller udlevere det til andre. Brugernavnet må ikke indeholde Url's (web adresser) eller firma navne for at gøre reklame for disse. Ligeledes er det ikke tilladt at spamme reklame på G6N.dk eller til andre bruger. Ønsker man mulighed for at vise et link til sin hjemmeside og fortælle om den, kan det gøres på ens egen profil, under fanebladet "BonusInfo" som kan tilkomnes via kontrolpanel.

Nyhedsbrev
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet på din profil eller ved at taste din e-mail i feltet under "Tilmeld nyhedsbrev" og tryk "Afmeld".

Læs mere om Privatlivspolitik og cookies 

MØD DANSKE ELVIRA OG HENDES FRÆKKE VENINDER

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.