BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

× Stil spørgsmål om kærlighed og følelser til din partner i dette forum

Hvordan fortæller man sin mand at man vil have mere end kun ham?

Mere
1 år 8 måneder siden #442 af Liliana
Jeg har en dejlig mand, vi har dejlig sex, men det er ikke nok for mig. Jeg kunne godt tænke mig mere. Altså at kunne have en form for åbent forhold, hvor vi begge kunne have sex med andre og også sammen om andre. Har umiddelbart forliget mig med tanken om at kunne være ham utro,  men kunne det ikke være grobund for et sundere parforhold hvis han vidste hvad jeg laver og har lyst til at lave? Er der nogen her der har erfaring med at inddrage partneren uden at såre ham/hende?
Følgende bruger(e) sagde tak: forbudtehemmeligheder

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 år 8 måneder siden #443 af Hamsomelsker
I kunne tage en test som denne: sexionnaire.com der bliver kun vist de interesser i har til fælles og så kan du se om han vil de samme ting som dig, held og lykke ;)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 år 8 måneder siden #444 af Beshine
Umiddelbart en svær en, da alle mennesker er forskellige og har vidt forskellige grænser og lyster.
Hvis min veninde talte for at bringe en mand mere med ind legen, så ville jeg blive skrupliderlig og høre, hvad jeg kunne hjælpe med..
Tanken om at se hende med en (anden) liderlig mand mellem lårene, tænder mig for vildt. Og tanken om, hvad de to kunne finde på at tilføre vores sexliv buldrer i min fantasi.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 år 8 måneder siden #451 af Mr_HBX
Det er et af livets helt store spørgsmål og jeg har ikke det endegyldige svar.
Hvis jeres forhold er nogenlunde åbent forstået på den måde I kan tale om de "vanskelige" ting, ville jeg nok starte med den fælles test som bliver foreslået.

Er jeres forhold ikke sådan at I taler som sex og jeres forhold, ville jeg nok vente til du evt. fornemmer en meget lille åbning i den retning. Det kunne være en film/serie i ser sammen med en scene som en trekant (MFM) forhold. Synes din mand overhovedet ikke om scenen ville jeg ikke gå videre hvis jeg var dig, for du risikerer dit forhold på lang sigt.

PS.: Min kone kunne godt tænke sig en mand mere og jeg en kvinde mere, men for begge af os er en tredje person no-go og derved bliver det! Imidlertid har vil fået et langt bedre sexliv efter det har været oppe og vende.

PPS: Jeg tror der er rigtig mange som tænder på Cuckold - prøv exsempelvis at søge på Xhamster hvor mange der har noteret det som deres fetish.

Held og lykke!
 
Følgende bruger(e) sagde tak: Handyman

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 år 8 måneder siden #457 af kiggerbareligenu
Jeg synes det er vildt fræk me en kvinde der har sex med andre. Begge dele synes jeg er frækt. moralsk er det jo forkert a være utro men en fræk tanke. men det kan vi jo ikke opfordrer til. er han en åben personer kan man nok tale med ham om det. Vis ikke ikke så må man tage en beslutning om hvad man gør

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Mere
1 år 8 måneder siden #458 af Liderfyr
Tror en god måde at komme ind på emnet er at bringe en swingerklub op, ikke nødvendigvis fordi man skal være sammen med andre, men for at have en god aften bare jer 2 når man har prøvet det og snakket om det så kan man bringe det på banen at man måske godt kunne tænke sig en 3kant eller prøve at være sammen med en anden, det jo ikke fordi man ikke elsker sin kæreste.

Jeg har sagt til min kæreste at jet gerne ville se hende med en anden hvis hun havde lyst, lige pt har hun ikke, men hvem ved hvad der sker i fremtiden

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.