Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vinder numsen (frækt indlæg)
PleasurePeter1969 - Maj 19, 2024

En sød lille historie er, at jeg for tiden sejler på Sydamerika. I den forbindelse har jeg for nylig chattet med en ung bruger, som ikke var bleg for, at udfordre de brasilianske pigers numser. I Sydamerika er pigerne ellers kendte, for deres meget runde og kødfulde numser, men det skulle snart vise sig, at en dansk pige også kunne være med. Jeg er numsemand og finder numser dejlige og erotiske. Bare synet af, og legen med bagdelen er ophidsende. I mine øjne, sidder de pæneste numser på almindelige slanke kvinder, der bare er lidt fyldige omring hoften. Så der er mange lækre numser derude. Og så til sagen, den lækre sag!


Wauu, både rund og fast så den ud. Hun havde virkelig gode former. Mine hænder længdes uafladeligt efter, at masserer de lækre baller, mens min tunge ikke kunne vente med, at slikke revnen imellem dem. Synet af numsen var en ren fornøjelse og satte gang i mange frække tanker. Bedre blev det ikke, da hun vendte sig om og trak knæene op mod brystet. Det frækkeste lille hul kom til syne, under missen, som fristede på toppen. Når der sådan bliver serveret, så løber ens mund jo i vand. Min tunge blev draget imod de fristende huller, som hver har deres egen karakteristiske, krydrede velsmag.


På kvindens opfordring, slikkede jeg dem våde og dejlige glatte, både udenpå og indeni, mens hun reklamerede dygtigt for hendes bagindgangs mange kvaliteter. Behandling fandt pigen åbenbart fornøjelse i, for hun proklamerede snart, at hun nu trængte til en god pik i numsen, fordi hun elsker analsex.


Og hvorfor ikke opfylde et fromt ønske for os begge. Når det nu var så lige til.


Kvinden lokkede med alle de velbehageligheder, som min pik ville kunne finde oppe i hendes lækre bag. Vi fandt snart enighed om, at det var et godt sted for en stiv sømandspik, da det ville hidse os begge. Hun opfordrede mig frækt til at kneppe hendes snævre hul, for hun elsker at mærke, når liderlige mænd kommer og sprøjter deres fede sperm op i hende. Hun inviterede gavmildt og lokkende.


Jeg forestillede mig, hvorledes jeg trængte ind forbi hendes faste muskel, som var veltilvendt og smidig, da den regelmæssig bliver udfordret af store pikke. Jeg mærkede hendes silkebløde indre, som smøg sig omkring mig. Jeg mærkede, hvor skønt det føltes at være oppe i hendes frække ende, som legede med min pik, når jeg bevægede mig. Hun æggede mig med fræk tale og sin søde mås. Min udløsning var uundgåelig og hastigt på vej. På hendes opfordring øgede jeg hastigheden og bragte mig selv ud over kanten. Mine nosser trak sig sammen og gav hende det, som hun havde efterspurgt.


Sikken dejlig numse, som du sendte til mig. Den satte fantasien i gang, men jeg tvivler på at du virkelig sender din egen.


Fik du noget dejligt ud af det, eller gjorde du det bare lækkert for mig?

porno med danske piger