Efter tur og sandwich i Århus i aften og nat
Daniela Cd Aarhus - Dec 3, 2021

Jeg leder efter både mænd, shemale, ladyboys, transseksuelle og kvinder. Mænd i denne målgruppe 18-60 år, kvinder og transkønnet i denne målgruppe 18-50 år, Andre shemales, ladyboys og transseksuelle 18-45 år. Sissier kan komme på tale, men så skal I også have noget at byde på. Cross dressere og transvestitter ingen interesse.

Findes der en mand med mange venner, som alle vil have min røv på mine krav, jeg mangler mange pikke hver dag i december....

Skal du og dine venner og deres venner tømmes i aften og over flere omgange i min trans røv, er I mere end velkommen. I skal bare have stedet og lysten til en stor, dejlig og fræk trans røv.

Klar i dag fredag mellem kl 19-10 lørdag morgen:
Skal du og dine venner og deres venner tømmes nu i Århus og over flere omgange i min trans røv, er I mere end velkommen. I skal bare have stedet og lysten til en stor, dejlig og fræk trans røv.

Jeg vil være klædt i lårkort kjole, bh, hel netdragt med hul til røven,korset, støvletter, paryk, parfume og læbestift. klar til brug af mange mænd og efter tur.

Dog har jeg nogle krav, som skal opfyldes af Jer allesammen:
1. Uden kyssen
2. Ingen blowjobs, jeg bruger hænderne i stedet.
3. Ingen kondom. Alt sperm skal langt op i min røv, og IKKE andre steder på kroppen, heller IKKE i munden
4. Jeg er den eneste passive til stede
5. Du har stedet i Århus og du har vennerne
6. Ingen mærker
7. Jeg er ikke til SM, bongage, tis & bæ, smerter, blod, partnerbyt, Ingen tilskuere, ingen kvinder tilladt, dyr, pik mellem mine bryster og Ingen fist
8. Ingen max grænse på aktive deltagere. Kun en minimum grænse på 5 aktive
9. Udvid min røv nok til at der er plads til to pikke af gangen deri
10. Ingen fist
11. Ingen tilskuere og kvinder tilladt

Book mig pr pb, Send mig jeres adresse, og skriv hvor mange I er i aften.